Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nic ale jutro mam czas od 9 A gdzie ruszasz Maćku?Jakiś plan? .....a to prawda, lepiej nie próbować, bo może się to źle skończyć.....był taki jeden co próbował... Nawet nie próbuje
Tatko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja się nie pytam bo i tak mnie nie weźmiecie.
ALFI Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Słyszałem że jest plan poszukać dręczących małpki....
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 To może i ja się wybiorę?
Sobier Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 51 minut temu, Andrzej.S napisał: Ja się nie pytam bo i tak mnie nie weźmiecie. Dokładnie 48 minut temu, ALFI napisał: Słyszałem że jest plan poszukać dręczących małpki.... Jestem ZA 54 minuty temu, .maniek napisał: A gdzie ruszasz Maćku? Jakiś plan? Wrzucę jakieś zdjęcie koło południa
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wrzucę jakieś zdjęcie koło południa Ok. Zostało mi tylko zdjęcia oglądać.
Trenex Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Byłem i pokazałem new style Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Andrzej tylko zazdrość a ja 3 godziny na policji zajumali mi samochód Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Maciuś miałeś wrzucić fotki z wypadu południe minęło?
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No właśnie. Gdzie dzisiaj byłeś? Tatko Maciek chyba nadal jedzie.
dr.big Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 3 godziny temu, kordziuk napisał: (...)zajumali mi samochód Jaki model?
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jaki model? Oktavia 2 1,9 tdiWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dopiero dotarłem na bazę. przykro mi ale fotek nie robiłem, nie było czasu
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Mogłeś mniej pić.A więcej robić zdjęć. Ale cóż podaj mapę trasy to sam polecę.
dejon Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Kordziuk było dać znać wcześniej. ... na służbie byłem to dalej bym przekazał. .. akurat w twoim rejonie miałem kilka moich patroli. ..to chociaż teraz fota I blaszki podaj. ...wiem ze ciężko ale może. .. Napisane na Commodore C64..
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 WJ0056E srebrny liftback pewnie juz na części rozebrany Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A pamiętasz gdzie zaparkowaleś ?
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Krzytro nie zartuj przecież nie parkuje za daleko Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2017 W telewizorze mówiły że niezbyt ciepło będzie w sobotę Ale małe kulanko można zrobić... Będzie taka impreza . Można by podjechać a potem się zobaczy co dalej. Jeżeli aura pozwoli to będę czekał na chętnych tutaj od ok. 9:30 do ok 9:45. Ktoś dobije?
izdebski12 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dnia 30.03.2017 o 01:07, izdebski12 napisał: Ktoś jest chętny na przejażdżkę w poniedziałek do Gdańska i z powrotem? Jak nie to sam sobie pojade. Po prostu od kiedy zrobiło się cieplej mam pierdolca na punkcie ciągłej jazdy a akurat poniedziałek mam wolny. Niestety nie było odzewu więc sam pojechałem. Wyjechałem o 10 z Warszawy. W Gdańsku zatrzymałem się na jedzonko w Galerii Bałtyckiej, a potem poleciałem sobie na Sopot zobaczyć morze - Niestety taka mgła, że nic nie było widać. W Wawie byłem z powrotem o 21. Jak na jednodniówkę to nawet spoko ta przejażdżka. Szkoda, że tak mało osób jest zainteresowanych takimi wycieczkami, i większość lubi kręcić się wokół komina. Zdjęcia: https://zapodaj.net/dbb0b4e2fa0f0.jpg.html https://zapodaj.net/435ac69f32ea9.jpg.html https://www.youtube.com/watch?v=B0KyeA4scsw
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2017 10 godzin temu, izdebski12 napisał: Szkoda, że tak mało osób jest zainteresowanych takimi wycieczkami, i większość lubi kręcić się wokół komina. Myślę że to bardzo krzywdząca i nieprawdziwa opinia. 10 godzin temu, izdebski12 napisał: Ktoś jest chętny na przejażdżkę w poniedziałek do Gdańska Większość ludzi w tygodniu pracuje. I w poniedziałek tyrali aby móc co najwyżej w Niedzielę się wyrwać. A akurat tobie pasowało i twierdzisz że inni nie lubią daleko jeździć. Nie ładnie
Rekomendowane odpowiedzi