Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Piootr Ty to napewno wiesz czyj to GTL.
kordziuk Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Artur patrz pozytywnie będziesz miał drewno na opał Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Szkody u mnie nie za duze, ale drewna na opał będzie. Tak cos czulem ze to mnie czeka, po Jaankowej wizji
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 6 minut temu, Andrzej.S napisał: Jak coś trza pomuc to dzwoń Artur ty nie dzwoń do Tatka bo on jest leniwy.
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Ja nie mam czasu w tym miesiącu Tatka.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Ja wiem że na Ciebie Andrzejku zawsze można liczyć Dzięki Miszczu
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 No to gratki Alfi, nic się nie pucowałeś, że spełniasz marzenia.Pozdrawiam Piootr
izdebski12 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ktoś ma ochotę aby pośmigać dzisiaj w nocy po Warszawie? Puste ulice i te sprawy jak coś to PW
ALFI Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 @ Piootr, dzięki. Nie pucowałem się bo jak wiesz nie bardzo to lubię, a sprzętem jeżdżę już od sierpnia.....marzenia się spełniają....
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 Strzałeczka! Macie Koledzy cztery minutki? Pewnie znajdziecie... to zapraszam na projekcje I jeszcze taka porannopociągowa pisaninka na kanwie wczorajszego dnia: Warto mieć w zanadrzu „Coś” Czego nigdy będzie dość. Może być to ryb łapanie, Fitness, znaczki, wędrowanie… I my mamy taką „korbę” Która kręci nas na dobre: Motocykle i skutery! Dają frajdy od cholery Kiedy zima, bura suka, Zejdzie – Wiosna w okno stuka, Motonitom aura sprzyja I niech długo nie przemija! Więc dosiadaj swój motocykl I korzystaj z jego mocy Kiedy trzeba Ci radości. Wiosna, motor - czas błogości!
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 Paweł, wierszyk, filmik pierwsza klasa dzięki że Ci sie chciało
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Marca 2017 Administrator Opublikowano 6 Marca 2017 Dzięki Paweł za video. Fajna muza
marycha Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Fajne video, ale wędki zabrakło Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Paweł Ty to potrafisz podnieść na duchu świetny film brawo Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Panie rezyseze. Następna , kolejna Super Produkcja..
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2017 marycha, Ciebie już też nie lubię A ja tak się martwiłem żeś głodny...
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2017 Z kontekstu mojego wpisu to nie wynika...
marycha Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Paweł to było tylko nawiązanie do zupy rybnej Ojca Dyrektora Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2017 Aaa! To ja nie złapałem Wszystko jest o.k..
Rekomendowane odpowiedzi