Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2017 OD robi nam test na "wiosenne parcie na latanie" Czyli kto nie przyjedzie, ten... Oj, nie będę kończył. Będę, wysłucham Wodza i się zobaczy.
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2017 Ja chyba będę. Będę napewno
Tatko Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Zapomniałem dodać źe Jasio zapędził nas wczoraj zapędził do roboty,najbardziej napracował się Maciuś troszkę mniej Maniuś "bardziej leniwy" a ja z racji wieku naj mniej.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Marca 2017 Administrator Opublikowano 5 Marca 2017 A ja tylko dodam, że dziś od 8ej w siodle i pogoda zapowiada się mega! Do zobaczenia na BP.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Melduję się o 11-ej na BP. Pierwsze takie spotkanko-polatanko Pobędę z Wami i pewnie się urwę bo wzywają obowiązki. Do miłego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Marca 2017 Administrator Opublikowano 5 Marca 2017 Chwila na dopracowanie planu i startujemy Chwila przerwy nad Zegrzem i lecimy dalej...
Tatko Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Są i białe Cormorany Nam strzelać nie kazano.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 pozdro z slaska. Szukalem was. Teraz na targach
izdebski12 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Stoje z ziomkiem do 13:45 przy wejsciu na dworzec obok stadionu narodowego na tym wielkim parkingu. Jak ktos chce polatac to zapraszam.
Tatko Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Paweł nałapał ryb w gospodzie świeże nam przygotują
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Marca 2017 Administrator Opublikowano 5 Marca 2017 No i zjechaliśmy na bazę. U mnie nawinięte dziś 200 km. Thx ekipie za wspólną jazdę. Sezon można uznać za rozpoczęty Kilka fotek końcowych
Tatko Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Było super Wszystkim dzięki co złego to ja i do następnego.
marycha Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Również dzięki za wspólne jeżdżenieWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Ja też z bazy,dziękuję za pierwsze kulanko w tym sezonie. Do następnego.
Klubowicze pgizi Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 To chyba najlepsze podsumowanie dzisiejszego dnia 190 km mi się nawinęło i wszystkie z dużą frajdą. Na takie dni czekałem. Dzięki Panowie za towarzystwo. Tylko Andrzejowi nie dziękuję Dam znać czy jakieś ruchome obrazy powstaną.
kordziuk Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Dzięki za kulanko może następnym razem na burku Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Ja też już domku. Dzięki wszystkim za towarzystwo i nawinięte kilometry. Do następnego 33 minuty temu, kordziuk napisał: Dzięki za kulanko może następnym razem na burku Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Jurek chyba czas na zmianę sprzętu nadszedł.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Ja tez dziękuję za polatanko. Kilka moich foteczek.Ha są plecy....paparazzo I na zakończenie przegladzik u mnie tak wypadł troche strat po wichurach
Trenex Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Maniek ale Ty jesteś . Daj spokój chłopakowi. Ja teraz dotarłem. Dziękuję za kulanie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Gość Robert JAPAN Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 4 godziny temu, izdebski12 napisał: Stoje z ziomkiem do 13:45 przy wejsciu na dworzec obok stadionu narodowego na tym wielkim parkingu. Jak ktos chce polatac to zapraszam. niestety nie odczytałem wiadomości na czas, ale z pewnością jeszcze do was zawitam. Ogólnie to idzie się stracić w stolicy, jeden zjazd człowiek spieprzy i musi w pipi nadrabiać
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 A któż to tym K1600 na legionowskich blachach był ?
Trenex Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 AlfiWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Piękny jest. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi