Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2016 Co z tym jutrzejszym wyjazdem ? Jedruś jedziesz ?
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2016 Jedrus powinien, aby slonko dluzej grzalo 1
Tatko Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Jestem,jestem jasne że jadę co będę tak sam w domu siedział,
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2016 Ja tak cicho myslalem, ze Andrzejka to nie trza pytac On zawsze jest
Tatko Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Słonka to dzisiaj raczej nie będzie za dużo ale za to deszczyk a i owszem ciuchy się przepłucze.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2016 Przed 17-tą trza wrócić i będzie git http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2016101500&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
Tatko Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pierwszy o przepraszam drugi postuj
malutkiv6 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Ja juz w domku! Wielkie dzieki za fajne spokojne kulanko Artur dzieki wielki za dobre rady no i za nowe doswiadczenie jezdne w nowym terenie http:// http:// http:// http:// http://
Tatko Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Teraz mogę wrzucić co nieco ba tam gdzie bylim nie było zasiegu.A więc małe co nieco do oferowania
Klubowicze .maniek Opublikowano 15 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2016 Andrzejku Tobie tylko jedzenie w głowie. A było co wychlać?
Tatko Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Miejsce docelowe. W drodze powrotnej wprosiliśmy się do Ani i Jaca na małą czarną za co dziękujemy Wszystkim dzięki za mały spacerek i do następnego i jak zwykle niech moc Burgmanji będzie z Nami. Maniuś nie tylko jedzenie bardzo lubię Kobiety
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 15 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2016 Teraz mogę wrzucić co nieco ba tam gdzie bylim nie było zasiegu.A więc małe co nieco do oferowania A ja myślałem, że te giete to wszystkie dla Ciebie.... Coś Ci dolega?Pozdrawiam
Tatko Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Chi chi ale śmieszne a myślałem że tylko ja umiem dokuczać
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 15 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 15 Października 2016 Uczymy się od mistrzaPozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Października 2016 Administrator Opublikowano 15 Października 2016 Dzięki za wspólnie nawinięte km'y Kilka obrazów z dziś...
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2016 Dzieki za wspólne kulanko. Mimo baardzo jesiennej aury dzisiejszy dzionek był wyśmienity i towarzystwo, haa z Wami jest zawsze fajnie. Kilka moich foto kadrów.Od samego poczatku dobre nastroje i za oknem alternatywnego Burgmana ha 5st.Wybieramy kierunek. Dzis wlasciwy to Władysławowo!Czarne diabły dojechały do TwierdzyZadowolony skuter i zawsze wesoly AndriuWładek zaliczony!Ale to nie koniecOooo.. sa przymiarki - chyba bedzie konkursowe foto I jeszcze jedno grupowe.. i dla mnie dzionek sie tak szybko nie skończył. Miejski rekonesansI do domciu dotarlem z jesiennym deszczem. 1
malutkiv6 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Dzien za pozno ale wczorajsza jazda zmobilizowala mnie do zalozenia henbarow! Wyglada to tak  Juz nawet troche przetestowalem dzis i jest bajka tak to mozna jezdzic
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Października 2016 Administrator Opublikowano 29 Października 2016 Sezon na 2oo trochę słabnie ale nie ma co się poddawać W związku z "akcją znicz" i ogólnym przytkaniem Stolicy nawinąłem dziś prawie 100 km.. Aha, jeśli ktoś by miał pomysł jechać 2oo na cm.Bródnowski czy Północny to informuję, że na każdej bramce jest przepuszczany bez problemów i można podjechać pod samą bramę główną. 1
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2016 Mariusz dla mnie to info rewelacja. Dzieki tylko pytanie czy 1 listopada tez tak będzie?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Października 2016 Administrator Opublikowano 29 Października 2016 Artur, w okolicach Bródnowskiego są od dziś blokady (zakaz wjazdu 4oo) i takie same będą 1'wszego [KLIK - Info]. Żeby przebić się do bramy głównej trzeba przejechać (przejść) kilka bramek. Na pierwszej pytałem o możliwość wjazdu - w odpowiedzi usłyszałem że 2oo bez problemu mogę jechać... a na kolejnych nikt nawet na mnie nie zwracał uwagi (patrole Polizei, Straży oraz obsługa MZA). Pod samą bramą główną przy Wincentego chodziło dużo patroli i nikt jakby mnie nawet nie zauważał. Dedykowana forma poruszania się w tych dniach to komunikacja miejska ale jak widać 2oo są traktowane ulgowo BTW, Wincentego od Żaby i od strony Bródna w dużej części wygląda jak targowisko "ze wszystkim". Nie wspomnę już, że stoją food trucki, stoiska z ciuchami i warzywami. Czuć mocną komercję ale taki life
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2016 Mariusz dzieki za extra wyczerpujace info mam zamiar przemieszczac sie oczywiscie na 2oo
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2016 Ocho... Andrzej wrócił do akcji Szkoda, że wczoraj nie rzuciłeś zajawki to dzień bym inaczej ustawił
Tatko Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Cormoran cosik zapytowywał ale szybko uciekł wrazie co to czekam na info
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2016 o niedzieli zapodawałem ....... o niedzieli .......... bo dziś na ten przykład u mnie kropi :-( i już kicha
Rekomendowane odpowiedzi