Tatko Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Przeprawa promem stoi przy bucie za duźo zjadlem źeby tylko zwrotów nie było
Dunaj Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Już w domu.Dzięki i do następnego. A propos czy ktoś wie czy na odcinkowym jest szansa że nie ustrzelą na 2oo?
Tatko Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Od jakiegoś czasu już w domku dzięki Panowie za mały spacerek i do następnego,
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2016 Dzień nie zmarnowany, opłacało się do Was dołączyć . Do następnego.
Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2016 Ja też już w domu od jakiegoś czasu.Dzięki za miło spędzony dzionek w doborowym towarzystwie
Sobier Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 59 minut temu, Dunaj napisał: Już w domu.Dzięki i do następnego. A propos czy ktoś wie czy na odcinkowym jest szansa że nie ustrzelą na 2oo? Raczej nie
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 25 Września 2016 Długi też już w bazie, dzięki za towarzystwo .Jeszcze jedno zdjęcie mi się zawieruszyło,Kapitan żeglugi niewielkiej:Pozdrawiam.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 25 Września 2016 Już w domu.Dzięki i do następnego. A propos czy ktoś wie czy na odcinkowym jest szansa że nie ustrzelą na 2oo? A to jechaliśmy gdzieś szybko?Pozdrawiam.
apgrom Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam. Już w w domu. Po delikatnym szlifie, po zapięciu na jazdę w stylu Maniek i Andrzej S. ( idiotyczne dałem się pod puścić ). Przepraszam ale nie jest to moje marzenie. Pytanie bo jestem "wąchacz spalin" . Czy całe Towarzystwo uwielbia taką zabawę w (złoty pięćdziesiąt)na na siedemdziesiątce. Pozdrawiam.
Tatko Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Apgrom chyba Ci licznik szwankuje takie prędkości chyba w snach znowu miałeś koszmary,
padre Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Witam. Już w w domu. Po delikatnym szlifie, po zapięciu na jazdę w stylu Maniek i Andrzej S. ( idiotyczne dałem się pod puścić ). Przepraszam ale nie jest to moje marzenie. Pytanie bo jestem "wąchacz spalin" . Czy całe Towarzystwo uwielbia taką zabawę w (złoty pięćdziesiąt)na na siedemdziesiątce. Pozdrawiam. Hej, powiem Ci, że nawi raz mi się urwała przez to złoty pięćdziesiąt po dołach i doszedłem do wniosku, że te przejazdy to ich tęsknota...Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2016 13 godzin temu, apgrom napisał: Bede na 10 pod c66.
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2016 Apgrom A kto z takimi prędkościami jechał? Bo raczej nie my.Wczorajszy przelot to był typowy lajcik. Miałeś szliwa z własnej głupoty a próbujesz szukac winnych we wszystkich. Jak dla ciebie 120 na S jest za duża to już nie mój problem.
Tatko Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Jeszcze jedno Abgrom cobyś nie wywoływał mnie z Dzieciakiem do tablicy nasze szlify to była perfekcyjna robota w ramach testu zaznaczam przy dozwolonej prędkości zresztą takimi się zawsze poruszamy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2016 Nie ma co roztrząsać. Chwila nieuwagi i zdarzyło się nieszczęście. Ja zatrzymałem się na żółtym świetle bo uważam że nie ma co ryzykować. Kolega chciał przelecieć niestety albo chyba się zagapił czy cuś i stało się ........ Po naciśnięciu przedniego hamulca przewrócił się na bok i szlif gotowy. Szkoda ale ważne że nic gorszego się nie stało. Trzeba być czujnym.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 26 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 26 Września 2016 Dobrze, że skończyło się jak się skończyło. Mogło być gorzej. "Mierz siły na zamiary" ktoś kiedyś powiedział. Chciałbym zamknąć dyskusje wokół ostatniej przygody kolegi Abgroma słowami: My nikogo nie zmuszamy do jazdy naszym tempem, ale skoro ktoś chce.....To już on powinien wiedzieć czy da radę w sytuacji awaryjnej się zatrzymać w odpowiednim miejscu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
apgrom Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Panowie szlif był mój do nikogo nie mam żalu, źle przyjęliście moją informacje, ( Przychodząc do " Burgmanii " spodziewałem się jazdy lajtowej na skuterach w grupie w kolumnie, wypady żeby coś ciekawego zobaczyć, porozmawiać na ciekawe tematy . Po trzech wypadach odechciało mi się a pro po Janek policz, z Ojcowa do Wawy 2,5 godz z tankowaniem). Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2016 Na Twoje nieszczęście trafiłeś na najbardziej nie koleżeńskich Burgmaniaków,jak byś ze mną jechał to byś na pewno zdanżał
Tatko Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 O Panowie to Wy za szybko jeździcie z Ojcowa w takim tępie to dla mnie za szybko nie będę z Wami jeździł.
kordziuk Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Apgrom przecież to "jest muzyka jest zabawa' a czasem pada się pod stol 'nie pij nie jedź' jak przeholuje to reka z gazu latwo dac w palnik ale trza miec hamulce. A tak na serio moto juz tak ma można czasem mieć slizga najlepszym się zdarza Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
megamix Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 APGROM dołącz do RBWN za szarańczą nie zdążysz.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Września 2016 Administrator Opublikowano 28 Września 2016 Pobudka! W najbliższą niedzielę takie rzeczy się będą działy -> Roztoka 2016
Klubowicze .maniek Opublikowano 30 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2016 Masz jakieś propozycje Tatko?
Rekomendowane odpowiedzi