Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeprawa promem stoi przy bucie za duźo zjadlem źeby tylko zwrotów nie było 0ac9c015f73df2c90af828752d3c6581.jpg

Opublikowano

Już w domu.Dzięki i do następnego. 

A propos czy ktoś wie czy na odcinkowym jest szansa że nie ustrzelą na 2oo?!guns

Opublikowano

Od jakiegoś czasu już w domku dzięki Panowie za mały spacerek i do następnego,:rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Dzień nie zmarnowany, opłacało się do Was dołączyć ;)

Do następnego.  

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już w domu od jakiegoś czasu.
Dzięki za miło spędzony dzionek w doborowym towarzystwie

Opublikowano
59 minut temu, Dunaj napisał:

A propos czy ktoś wie czy na odcinkowym jest szansa że nie ustrzelą na 2oo?!guns

Raczej nie :(

• Użytkownicy
Opublikowano

Długi też już w bazie, dzięki za towarzystwo .
Jeszcze jedno zdjęcie mi się zawieruszyło,
Kapitan żeglugi niewielkiej:
43bec03cf8d8668152292791a7ce8fee.jpg

Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

A to jechaliśmy gdzieś szybko?

Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam.

Już w w domu. Po delikatnym szlifie, po zapięciu na jazdę w stylu Maniek i Andrzej S. ( idiotyczne dałem się pod puścić ). Przepraszam ale nie jest to moje marzenie.

Pytanie bo jestem "wąchacz spalin" . Czy całe Towarzystwo uwielbia taką zabawę w (złoty pięćdziesiąt)na na siedemdziesiątce.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Apgrom  chyba Ci licznik szwankuje takie prędkości chyba w snach znowu miałeś koszmary,:angry:

Opublikowano
Witam.
Już w w domu. Po delikatnym szlifie, po zapięciu na jazdę w stylu Maniek i Andrzej S. ( idiotyczne dałem się pod puścić ). Przepraszam ale nie jest to moje marzenie.
Pytanie bo jestem "wąchacz spalin" . Czy całe Towarzystwo uwielbia taką zabawę w (złoty pięćdziesiąt)na na siedemdziesiątce.
Pozdrawiam.

Hej, powiem Ci, że nawi raz mi się urwała przez to złoty pięćdziesiąt po dołach i doszedłem do wniosku, że te przejazdy to ich tęsknota...

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
13 godzin temu, apgrom napisał:

Bede na 10 pod c66.

• Klubowicze
Opublikowano

Apgrom

A kto z takimi prędkościami jechał? Bo raczej nie my.Wczorajszy przelot to był typowy lajcik.

Miałeś szliwa z własnej głupoty a próbujesz szukac winnych we wszystkich.

Jak dla ciebie 120 na S jest za duża to już nie mój problem.

Opublikowano

Jeszcze jedno Abgrom cobyś nie wywoływał mnie z Dzieciakiem do tablicy nasze szlify to była perfekcyjna robota w ramach testu zaznaczam przy dozwolonej

prędkości zresztą takimi się zawsze poruszamy.:P

• Sympatycy
Opublikowano

Nie ma co roztrząsać. Chwila nieuwagi i zdarzyło się nieszczęście. Ja zatrzymałem się na żółtym świetle bo uważam że nie ma co ryzykować. Kolega chciał przelecieć  niestety albo chyba się zagapił czy cuś i stało się ........ Po naciśnięciu przedniego hamulca przewrócił się na bok i szlif gotowy.

Szkoda ale ważne że nic gorszego się nie stało. Trzeba być czujnym. :(

• Użytkownicy
Opublikowano

Dobrze, że skończyło się jak się skończyło. Mogło być gorzej.
"Mierz siły na zamiary" ktoś kiedyś powiedział.

Chciałbym zamknąć dyskusje wokół ostatniej przygody kolegi Abgroma słowami:
My nikogo nie zmuszamy do jazdy naszym tempem, ale skoro ktoś chce.....To już on powinien wiedzieć czy da radę w sytuacji awaryjnej się zatrzymać w odpowiednim miejscu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie szlif był mój do nikogo nie mam żalu, źle przyjęliście moją informacje, ( Przychodząc do " Burgmanii " spodziewałem się jazdy lajtowej  na skuterach  w grupie w kolumnie, wypady żeby coś ciekawego  zobaczyć, porozmawiać na ciekawe tematy . Po trzech wypadach odechciało mi się a pro po Janek policz, z Ojcowa do Wawy 2,5 godz z tankowaniem).

Pozdrawiam 

• Klubowicze
Opublikowano

Na Twoje nieszczęście trafiłeś na najbardziej nie koleżeńskich Burgmaniaków,jak byś ze mną jechał to byś na pewno zdanżał B)

Opublikowano

O Panowie to Wy za szybko jeździcie z Ojcowa w takim tępie to dla mnie za szybko nie będę z Wami jeździł.

Opublikowano

Apgrom przecież to "jest muzyka jest zabawa' a czasem pada się pod stol 'nie pij nie jedź' jak przeholuje to reka z gazu latwo dac w palnik ale trza miec hamulce. A tak na serio moto juz tak ma można czasem mieć slizga najlepszym się zdarza

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

APGROM dołącz do RBWN za szarańczą nie zdążysz. 

• Administrator
Opublikowano

Pobudka! :)

W najbliższą niedzielę takie rzeczy się będą działy -> Roztoka 2016

Opublikowano

A co z sobotą.

• Klubowicze
Opublikowano

Masz jakieś propozycje Tatko?

Opublikowano

Rzucaj coś Młody.:rolleyes: