Tatko Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Odpoczynek po paradzie Jaco zapisał się od ORMO :
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Gościnnie na II otwartym zlocie u White Arrows. Tuż przed paradą.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Fajnie Wam tam ja myślami z Wami a ktoś zostaje na dzisiejszą wieczorną wisienkę z DŻEMem?
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A wiecie co, Zjednoczeni w Mazowieckiej Burgmanii, wracając z Grodziska doszedłem do wniosku że zrobiliśmy tzw. wielbłąd Trzeba się nam było umówić o 19.30 pod C66, byłoby już chłodniej, nie trzebaby już się telepać w tej "paradzie", zajechalibyśmy na Dżemik lub trochę wcześniej i byłoby też git. Może to jakaś nauczka na przyszłość? Tak czy inaczej i tak miło było nam się z Wami spotkać, pośmiać i "pokojarzyć" Kamerka czasami była włączona, zaraz do niej zajrzę i może coś wystrugam - dam umówiony znak/sygnał gdyby jakś etiuda wyszła.
Tatko Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jasiu kto Ciebie tok wku,,,ł że ten stół żeś tak wygrawerował,
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Reszta małego foto Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jasiu kto Ciebie tok wku,,,ł że ten stół żeś tak wygrawerował, Andrzej ty to się zawsze wszystkiego dopatrzysz Po Białym jeszcze lodzik w Płocku i przez Płońsk do Nowego Miasta i dzinek można zaliczyć do tych super udanych na liczniku przybyło kolejne 320 km.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Janku ale jak to dwa lody naraz? Ja dzisiaj Sobie pojechałem poobserwować. A co będzie jutro?
Maruda Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Maniuś już tak mam że zawsze wszystko mam podwójne
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Krótki zapis wczorajszego upalnego MOTOGRODZISKA
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dziś big wheel'e na objazdówce Mazowsza
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Alle niespodzianka Mariusz i Paweł dzięki za tak przemiłe odwiedzinki i w piecu była MOC bo instrumenty w odpowiednich dłoniach
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Artur, cała przyjemność po mojej (naszej) stronie A odwiedzinki były emocjonalne Najpierw zapałaliśmy chęcią karnięcia się na trawie mopedem powered by PUCH. Sprzęt od początku strzelał focha i nie chciał nikogo wozić. Niestety miał do czynienia ze specjalistami, którzy wiedzieli jak go pobudzić do pracy. Prepare to start the engine! Test iskry! Iskra jest! Niestety sprzęt nadal stwarzał opory ale skoro miał się na nim karnąć pgizi to i się karnął... Tyle, że napęd miał 'hybrydowy' Arturas też strzelił rundę To się nazywa miłość do 2oo Jedni pchali, inni grillowali W drodze powrotnej ciut posiąpiło ale co to dla nas Super niedziela. Artur, thx za gościnę. Pgzi, thx za współudział.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jakieś propozycje na dziś ?
Tatko Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Pierwszy postuj Kolejny postój Następny postój A teraz tu Zamek Morska
Tatko Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Podzamcze Ogrodzieniec Maczuga Herkulesa i zamek Było coś dla ciała to teraz dla ducha
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2016 >Tmax'owo, >foodtruck'owo, >weekend'owo...
wojtek_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Gdzie ta aleja foodtrucków? (spotkałem się z tłumaczeniem - szamowóz... ) To w ten weekend? Jutro też będą ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dziś foodtrucki były/są pod Narodowym.
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czy na jutro jest jakiś plan?
Tatko Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzionek zbliża się ku końcowi start był spod 66 powrót teź pod 66.Tym co byli dzięki i do następnego.Administrację przepraszam za zamieszanie moje niedopatrzenie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Jestem pod stadionem ? stoi Burgman 650 ale kierownika nie widzę?
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wsiadł do pociągu byle jakiego.
Rekomendowane odpowiedzi