Tatko Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Masz rację Vince w takim razie muszę Janka ze swoją Starą zapoznać może Mu ulegnie i Ją zabierze.
Maruda Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Andrzej ja już mam Basie i Jadzke trzeciej już nie chcę
Tatko Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Jasiu idź na całość zabrałeś kozę bierz i Drugą. Bądź twardy i Męski będziesz miał trzy.
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie pitolcie głupot tylko może sobota, niedziela ktoś, coś, gdzieś ? Polatamy ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2016 Wypad... no, może nie wypad a raczej krótka wycieczka. W sobotę, w Otwocku, jest taka impreza: https://www.facebook...05691059533781/ nie byłem, nie widziałem... no właśnie - nigdy tych wariatów na żywo nie widziałem i chyba pojadę to nadrobić. Znalazłem filmik z zeszłego roku: Czytając program doszedłem do wniosku, że przed 16 to będzie rozgrzewka, więc jak ktoś chętny to parę minut po 15 będę czekał na tej stacji Statoil (start ok. 15:30): https://www.google.p...1.0912881?hl=pl Nie nastawiam się na jakieś zapierające dech w piersiach przeżycia - z ciekawości pojadę
wojtek_pl Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie nastawiam się na jakieś zapierające dech w piersiach przeżycia - z ciekawości pojadę Flip-up skuterem ? To przeżycia będą...
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2016 Bardzo fajna impreza to była Nie tylko zawody/pokazy moto freestylingu, ale z racji dużego udziału Miasta Otwock, piknik rodzinny którego tematem były pokazy ekstremalnych sportów. Odbywa się to na terenie starego, zagospodarowanego wysypiska śmieci (!) - brawa dla władz miasta za pomysł, chęci i pomoc w organizacji. Przyjeżdżają zawodnicy z całej Polski i są to takie nieoficjalne mistrzostwa. Kupę pracy włożyli w przygotowanie tych torów (super enduro i hopy dla moto, quadów i rowerów). Dla dzieciaków też kilka atrakcji (batuta, pitbiki, pumptrack i ta płytka rynna do waków - nie pamiętam jak to się nazywa), dla młodzieży (nawet tej 50+ ) wiadomo - pokazy a dla rodziców i dziadków żarełko z rusztu oraz regionalne, otwockie piwa (niestety nie próbowałem ) Jakieś koszulki, duperele, etc. Całość trwa kilka godzin, ja zwinąłem się po trzech. A zmokłem tylko trochę Kilka zdjęć profesjonalisty:
Tatko Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 POBUDKA! !!piątek gdzie kiedy I dlaczego tak blisko?
ALFI Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mówisz masz....... https://goo.gl/maps/Aisc4KkLwHo Wyjazd na 2 dni z noclegiem gdzieś po trasie. Wjeżdżam jutro ok 7-8.
Tatko Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ALFI super wycieczka ja muszę dać górom odpocząć od mojej osoby co by terenu nie skazić. Troszkę porąbały mi się plany ale może ruszę w przeciwnym kierunku coś mnie ciągnie do wody zobaczymy.
Barnej Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ktoś się wybiera 15 sierpnia ?: http://www.rychu.erpebud.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=240:motocud-2016&catid=12:aktualnosci&Itemid=132
Maruda Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ktoś się wybiera 15 sierpnia ?: http://www.rychu.erpebud.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=240:motocud-2016&catid=12:aktualnosci&Itemid=132 15 sierpnia to większość będzie się jeszcze lenić na leniwcu
Klubowicze .maniek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Basia-Janek to wy zostajecie aż do 15 na leniwcu?
Maruda Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tak Maniutek bo 15 to jest święto i dzień wolny trzeba to wykorzystać
Klubowicze .maniek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zobaczę może dobiję w niedzielę do was.
Maruda Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nawet się nie zastanawiaj tylko dobijaj
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wreszcie tematy ogarnięte czas ruszyć d..e zjeść małe co nie co i w Polskę.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ktoś coś, dziś ?
Tatko Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Narazie dotarłem do Ólsztyna mała kawa i lecę dalej No i znalazłem się tutaj Myślałem źe to Cormoran a to mewy.
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Plaża i Molo w Orłowie :-) dla tych co nie znają i nie wiedzą gdzie kolega dojechał. Pozdrawiam.
Klubowicze .maniek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jędruś ty wariacie pozytywnie zakręcony,widzę że Cię nosi. A zjadłeś rybkę?
Rekomendowane odpowiedzi