Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pogoda będzie ok to Ja się piszę:-)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cormoran byliśmy w górach to chyba czas nad morze :question::smilie_mysql:

• Sympatycy
Opublikowano

Może być i morze :clapping: Jestem otwarty na każdą propozycję. Najbliższe trzy weekendy mamy wolne z Agą i chcielibyśmy zaplanować i wyruszyć na zwiedzanie Auschwitz-Birkenau. Propozycja. Wyjazd w piątek wieczorkiem lub w sobotę rano. W sobotę zwiedzanie Auschwitz-Birkenau, czas zwiedzania z edukatorem około 4h bilet- 30zł, nocleg 30-50zł/os, a w niedzielę ewentualnie wypad do kopalni soli w Wieliczce i wieczorem powrót. Jeszcze nic nie rezerwowaliśmy ....a więc? jest ktoś chętny na wspólne zwiedzanie? Termin do ustalenia.

• Klubowicze
Opublikowano

Z obowiązku będę leciał w sobotę z rańca na przedwstępny rekonesans przed BLUES-owy.

W tamtych okolicach w ten weekend są odcinki specjalne Rajdu Polski. Może ktoś chętny? Temat luźny.

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie jutro śmiganie na bluesowe przecieranie i to nieprzypadkowo maxi śmigłem.

Zobaczymy jak się sprawuje w trasie. Po mieście jakże przyjemnie.

026c5556e74125060ba9ca16f1df288b.jpg

Trenex, Basia i Janek. Mamy szansę się spotkać, bo niedziela to śmig w okolicach Waszych śmigów :) Może do Zobaczyska!

Opublikowano

Trenekx to super my mamy zamiar spędzić ze 2 godz. na Termach będziemy na miejscu ok.12:00-13:00 jak by co to dzwoń 606 453 jeden jeden sześć.

Opublikowano

A my planowaliśmy pojechać w niediele w okolice j.białego czyli blisko płocka ale możemy to zmienić ....a na termy zapraszam do nas-mszczonów wy się wykąpiecie my zrobimy obiad? a potem razem gdzieś smigniemy ....

Opublikowano

To może zmieńcie plany na naszą propozycję a do Mszczonowa bardzo chętnie pojedziemy innym razem .Pozdrawiamy

• Klubowicze
Opublikowano

Pierwsze kmy przetarte. Sprzet jedzie jak burza. Teraz łomżing kawing i inne atrakcje...

c4ba1d1163c7280414a981912510fdd7.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Arturasie, w takiej eskorcie to można motocykl testować. Gratuluję :clapping: .

Opublikowano

Ja juz nad wodą zaczynam byczenie 1500e0fb3d96502ed64e6a199ec94270.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Rzeczywiscie obstawe mialem do samej stacji BP w Łomży. A teraz jagodziana w znanej co niektorym miejscu w Augustowie

f68e0158d6a3252154c6d854e09d05ef.jpg

Opublikowano

Jeszcze się nie odważę plus-mimus 300-km ale i tak zapraszam może w drodze powrotnej na odpoczynek...

Opublikowano

Kalii Trochę nie po drodze ale dzięki za zaproszenie może w następną sobotę jak będzie ciepło pojezdzimy z Wami w tamtych rejonach

Opublikowano

Ja już wracam. Jestem na A2 80 km do Wawy. Gorąco jak diabli. ...

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Takie przywitanie i takie smakolyki. Mateo sie spisuje na 5+. Dzisiaj juz czuje Bluesa :)

3629de5a0d65b6087a9a5942c61d6b59.jpg

0cee1a721496bb4474aed26dea5b950c.jpg

Opublikowano
Ja już wracam. Jestem na A2 80 km do Wawy. Gorąco jak diabli. ...

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

A my Cię jutro mieliśmy wypatrywać w Lidzbarku a Ty już w domu?

Myśleliśmy że nadjedziesz z północy be gdzieś tam się obracasz

Opublikowano

Witam Całą Gromadę Burgmanii .Jutro wybieram się na kulano . Grójec stacja BP godz. 11. 00 wyjazd 11,15 , Białobrzegi ale nie po trasie ,lody,Głowaczów, przed Brzóza , Ryczywół , Mniszew zwiedzanie muzea WP . Powrót do Grójca.

• Klubowicze
Opublikowano

skolim, dzięki za towarzystwo i asekurację podczas próby terenowej :) To był ciekawy, niesamowicie upalny dzień. W skutek małej pomyłki organizatorów poszliśmy w las... i o dziwo przeszliśmy. Momentami było naprawdę ciężko. A niemieckie, 80-cio letnie sprzęty szły jak dziki w szkodę i jeszcze innych ciągnęły! Nieźle też radziły sobie stare WFM-ki i WSK-i. Kilka rusków potrzebowało pomocy. No, w każdym razie wstydu Klubowi nie przynieśliśmy, wręcz przeciwnie, słyszeliśmy słowa uznania :)

Mała galeryjka fotek tutaj (nic nie podkręcałem): https://picasaweb.go...768782767576001

Opublikowano

Było SUPER zwłaszcz odcinek enduro?

• Klubowicze
Opublikowano

Ja przecieram dalej szlaki, sprawdzam dalej sprzet i poznaję jeszcze nieznane. Pozegnalem sie z Mateo i z Suwałk ruszyłem na Olecko Gizycko Ryn Olsztyn. Teraz urzekam sie lawendowymi wzgorzami. Wyszla mi mala podróż. Pięknie tu.

e201f7da333bb7c707fa2c598b1348c7.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczorajszy wypad z .mańkiem na Mazury w celu odebrania zamówionych jagodzianek i spotkania powracających z festiwalu Blues-owców.

447bd210eb96067333add7ca2b9eec98.jpg

Nikogo nie spotkaliśmy, ale jagodzianki do Warszawy dostarczył Andrzej.S, za co Wielkie Dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

6c5dbf4fcf972b40def38980ad5f880d.jpg

Były naprawdę dobre

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Opublikowano

Nie ma za co-smacznego.

P.s. Małżonce choć dałeś spróbować :msn-wink: odrobinę.

Opublikowano

No dobra jagodzianki zjedzone a tu nadal cisza, gdzieś, coś i dla czego tak blisko :question::msn-wink: