Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2016 I zabieramy jutro obowiązkowo stroje kąpielowe
Klubowicze .maniek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ładnie się bawi stara wiara klubowa. W swoim towarzystwie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mało to wszystko podobne, krzytro ma większy nos, inne zęby, większe sandały a skuter BMW w ogóle nie podobny do GT650 .. że o urwanym lusterku w tej motorynce nie wspomnę Bawcie się dobrze
Tatko Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 No to czas na małe co nieco przed snem.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zazdraszczam Wam tych gór. Nastepnym razem prosze dać wcześniej znać dobrej zabawy i wyśmienitego kulanka.
Maruda Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 A tak jest u nas dzisiaj na działce đđ
Trenex Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Niektórzy się uczą Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pozdrowienia ze Szczyrku Fajnie że tak "cichaczem " przyjeżdżacie w nasze strony żebyśmy się przypadkiem nie spotkali , fajnie
Tatko Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Swojego czasu'' cichaczem ''wybraliśmy się na Mazury wypatrzył jeden z nas Doktorka i on nie miał nic przeciw temu że Nikomu nic nie mówiąc nawiedziliśmy Jego strony a wręcz był rad żeśmy się z Nim przywitali. W Waszych stronach jeździliśmy trochę ale nie udało się wypatrzyć Znajomych.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zjechałem po imprezie u Janka. Momentami jechałem skuterem wodnym Dzięki wszystkim za wspólny dzionek i Janko-Basi za, jak zwykle, pycha smalczyk i gościnę na ranczu. Do następnego! :-) Ps. A teraz jadę na karchera bo tak być nie może
Klubowicze .maniek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja też już na bazie cały suchy. Podziękowania dla Janka i Basi za gościnę i wyżywienie a całej ekipe za miły dzionek,tylko ten deszcz był niepotrzebny. Do następnego.
Sympatycy Jaco Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2016 My już w domu, na sucho, między burzami. Basia i Janek dziękujemy za suto zastawiony stół. Niech żałuję ten kto nie dojechał. I to na tyle z dzisiejszego wypadu. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2016 Swojego czasu'' cichaczem ''wybraliśmy się na Mazury wypatrzył jeden z nas Doktorka i on nie miał nic przeciw temu że Nikomu nic nie mówiąc nawiedziliśmy Jego strony a wręcz był rad żeśmy się z Nim przywitali. W Waszych stronach jeździliśmy trochę ale nie udało się wypatrzyć Znajomych. Ja też nie mam nic przeciwko temu . To podobno "wolny " kraj Ale szkoda że nie pisnęliście słówkiem . Do Szczyrku mam "rzut beretem " to i przywitać bym wpadł i może w sobotę pojeździł z wami. No ale cóż . Lipa
zaba Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jestem już w domu pełna radości i emocji!!! Mój pierwszy "samodzielny" wypad jako kierownik uważam za udany i "pierwsze koty za płoty". Baaaaaaaaardzo dziękuję WSZYSTKIM za opiekę, troskę i wsparcie! Basi-Jankowi dodatkowo za wspaniałe przyjęcie nas i super spędzony czas w zacnym gronie oraz za pychotki smalcowo-kiełbaskowe. Specjalne podziękowania ode mnie Super Facetom (kolejność alfabetyczna): Jankowi, Pawłowi i Tadeuszowi za... wiedzą za co! Dziewczynom za babskie wspaniałe towarzystwo i domowe smakołyki. A Jacowi dodatkowo za żabkę (2 dychy oddam w czwartek Żabka dołączyła już do kolekcji. Przepraszam za ewentualne utrudnienia spowodowane przeze mnie w trasie. Będę się szkoliła i uczyła, nabierała wprawy (mam nadzieję, że także z Wami). I dalej nie wiem, co napisać, bo jestem cała w euforii!! Jeśli kto się poczuł pominięty lub niedowartościowany - sorki, ale to efekt emocji. Żaba acha! nie mam Tapalakalaka
apgrom Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 W domku. Dziękuje za przyjecie mnie wąchacza do grona przemiłego towarzystwa Pozdrawiam wszystkich .
Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ale fajny dzionek był Najsampierw nas mocno słonko prażyło więc szukaliśmy cienia gdzie się tylko dało (Nowy Dwór Mazowiecki - miejsce zbiórki na wypad do Janka i Basi) Jesteśmy na miejscu ( Nowe Miasto ) i jeszcze nam mało żaru Janek's treasure Tapatalk? WTF?! Co piękniejsze: konie mechaniczne czy owsiane? Żaba odnalazła kuzynkę Pan tu nie stał, teraz ja! Oj! Daaana, dana, dana, Burgamanio kochana! Udzielają się folkowe klimaty Janek, jeszcze raz wszystkiego i dziękujemy za gościnę. Pomimo kiepskich prognoz powrót był na "na sucho". No i ważne że nie wiało... A ponieważ nie mam tapatalka to wysłane z kompa PŻ
zaba Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pawełku, sama prawda z Twoich wypowiedzi i zdjęć! Jeszcze raz - wielkie dzięki!
Użytkownicy Vince Opublikowano 26 Czerwca 2016 Użytkownicy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki całemu Towarzystwu za fajny dzionek, Basi i Jankowi za gościnę, Jacowi i reszcie grupy za podprowadzenie do Nowego Dworu a Andrzejkowi za dalszy przelot do domu. Akumulatory naładowane, do następnego razu!! Janku - raz jeszcze najlepszego
Maruda Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 My też zajechaliśmy na suchych kołach dzięki wszystkim za wspaniały dzionek spędzony z Wami no i za prezent który był dla mnie wielką niespodzianką jeszcze raz wielkie dzięki jesteście super. P.s Paweł to doborze że nie wiało to chociaż było ciepło Żaba mam (chyba) twój daszek na głowę do odebrania w czwartek na spocie
Klubowicze El Diablo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2016 I ja dotarłem cały, suchy i zadowolony po tak wypaśnej gościnie Basia i Janek wielkie dzięki za super spotkanko. Wszystkim za miłe towarzystwo. Pogoda urozmaiciła drugą część dnia. Mireczku dzięki za wspólny powrót. Do zobaczyska jak nie będzie wiało i będzie ciepło.
Trenex Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Basia-Janek wielkie dzięki za gościnę, Wesołej brygadzie za towarzystwo, było super, nie posłuchałem Was i miałem darmowe pranie ciuchów Kombinezon dojechał w kufrze suchy, to są skutki lenistwa
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Propozycje na weekend proszę
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2016 Hmmm... propozycja była, w poście #3243 ale bez odzewu (przynajmniej tu) i nadal jest aktualna ale z pewnym uzupełnieniem. Otóż Kardan nie bardzo chce/może zmieniać trasę swojego przejazdu ze względu na nas. I w sumie jest to dla mnie zrozumiałe. Wyszła więc taka propozycja, że jeżeli przyjedziemy do nich z wizytą, to wskażą nam oni trasę mniej terenową. Ja, jeżeli aura pozwoli, wybiorę się do nich nawet sam. Jeżeli ktoś chciałby do mnie dołączyć to proszę o zgłoszenia pod tym wpisem żeby mógł im zgłosić w piątek popołudniu/wieczorem wielkość naszej grupy. W każdym razie, jeżeli nie będzie jakiegoś ulewnego deszczu, to nadal proponuję zbiórkę ok. godz. 8:30 pod Cafe 66 i wystartować o 8:45. Jeżeli coś się zmieni to będę meldował.
Rekomendowane odpowiedzi