Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne odwiedziny. Bardzo dziękuję za wizytę. d9ce1e4a021c28e9c8bb5a4fac4f0e55.jpg358e1277faeb806179c7f7fd2a922f54.jpg

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Dziś nie było jak ale przy najbliższej okazji i ja zajadę ponownie na pizzę do Beti pizza.gif

• Klubowicze
Opublikowano

pgizi melduje się z bazy :)

Zdun i całą Ekipo Łódzką dzięki za ugoszczenie (jeszcze mam pełny brzuszek) i wspólny objazd a Delegacji Mazowieckiej za towarzystwo.

Parę kilo nakręcone, trochę plecki bolą ale to przyjemny ból. Kilka fotek poniżej.

Śmiać mi się chce z objechanych BMW na gierkówce :)

DSC04917.JPG

DSC04919.JPG

DSC04920.JPG

Opublikowano

Melduje sie na bazie

Zdunowi i Edit Wielkie dzieki za super jedzonko, grupie łódzkiej za przybycie.

Grupie mazowieckiej za miło spędzony dzionek i wspólne kulanko.

W sumie nawinięte 411 km.

Do następnego :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia co napisać Zdun z resztą Łódzkiego i oczywiście szeląg :msn-wink: przyjęli nas pierwsza klasa jedzonko klękajta narody jak to mówi Saperek.

Teraz mam problem czy kebab Giżycko czy do Zduna. :chef:

Ogólnie mówiąc jak zwykle było zaje fajnie Wszystkim dzięki i do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już w domku.

Szczególne podziękowania dla Zduna i Edit za ugoszczenie i zajebiś... dobrą pizze oraz wspólny przejazd nad wodę z grupą Łódzką Marzenką i Volvo szkoda że nasz Krzyś ze Skierniewic zwany szeląg nie pojechał z nami.

Grupie Mazowieckiej w składzie:

Andrzej.S

Sobier

Strażak

Pgizi

Dziękuję za wspólny wypad i do następnego.

Opublikowano

Tak tak szeląg tak sie przeląkł ze zdjęcia odwrotnie wstawił :)

• Sympatycy
Opublikowano

Co się będę powtarzał jak już wsio napisane ...dziękuje za super spędzony dzionek

Edit,Zdun pyszne jedzonko ;)

Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

No i fajnie.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

My też dziękujemy koledze zdunowi za przepyszną pizzę

Nasi mili chcieliśmy przypomnieć wszystkim wcześniej zaproszonym i tym , których nie mieliśmy jeszcze okazji zaprosić ale wszyscy są jak zwykle bardzo mile widziani że 26 czerwca czyli w najbliższą niedzielę organizowane jest ognisko u nas na działce więc jeszcze raz serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych . W tym samym dniu nad naszym pięknym Zalewem organizowany jest też V już Jarmark Nowomiejski " Od starożytności no terazniejszości " . Gdzie w programie między innymi będzie - pokaz musztry paradnej i bojowej husarii w wykonaniu grupy rekonstrukcyjnej EAST RIDER oraz inscenizacja historyczna " Jan III Sobieski i jego dragoni" , pokaz wozów strażackich , stoiska wystawowe i wiele innych . Kiełbasę na ognisko i smalec do pajdy chleba zapewnia gospodarz reszta we własnym zakresie , dlatego prosimy o deklarację udziału wszystkich chętnych . Jako miejsce spotkania proponujemy stację BP w Nowym Dworze Mazowieckim ul. Wojska Polskiego godz.11:00 odjazd 11:15 w kierunku Nowego Miasta trochę okrężnymi ale malowniczymi drogami planowany przyjazd na miejsce ok.godz.12:00 liczymy na Wasze gromadne przybycie. Pozdrawiamy basia-janek :) :) :)

Opublikowano

No tak wiedzieli że nie mogę to balety organizują a wystarczyło powiedzieć nie lubimy cie-spadaj.

Opublikowano

Za to ja bardzo chętnie przyjadę do was w gościnę po wspaniałych wspomnieniach z zeszłego roku nie mogę się doczekać niedzieli,tylko pytanie czy brać coś dla zdrowotności? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też organizuję sobie wolny dzień i z chęcią przyjadę !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 20.06.2016 o 12:28, Andrzej.S napisał(a):

No tak wiedzieli że nie mogę to balety organizują a wystarczyło powiedzieć nie lubimy cie-spadaj.

Dziadek z całym Szacunkiem, ale Ty się nie wymiguj jak Janek robi mały zlot na działce. My Ciebie lubimy.

Opublikowano

Jacuś dzięki za dobre słowo.

Opublikowano
  W dniu 20.06.2016 o 20:40, szyszczak napisał(a):
Za to ja bardzo chętnie przyjadę do was w gościnę po wspaniałych wspomnieniach z zeszłego roku nie mogę się doczekać niedzieli,tylko pytanie czy brać coś dla zdrowotności? :)

Wojtuś impreza jest przewidziana na jeden dzień , nie wiem co masz na myśli :wub:

• Klubowicze
Opublikowano

Po pierwsze primo to nie mieliśmy jeszcze okazji odwiedzić basia-janek - trzeba to nadrobić i zameldować się w niedzielę we wskazanym miejscu!

A po drugie primo to:

Zjednoczeni w Burganii!

Mam propozycję na przyszłą sobotę czyli na 02 lipca br. J

Otrzymałem zaproszenie dla Burgmanii na imprezę organizowaną przez Klub Miłośników Dawnej Motoryzacji Kardan ( http://kardan.sggw.pl ) . Jest to kameralny ni to zlot, ni to rajd połączony ze zwiedzaniem Muzeum Bitwy nad Bzurą i miejsc z nią związanych. Szczegóły imprezy po tym linkiem: https://www.facebook.com/events/640696852744743/?active_tab=posts

A lokalizacja bazy to: https://www.google.pl/maps/dir//52.360412,20.0784902/@52.2731318,20.4170923,10z czyli jakieś 70 km od W-wy.

Proponuję wybrać się do nich w sobotę na którą planują oni taki program:

Sobota 02.07.2016

10:30 Poświęcenie motocykli

12:00 Muzeum Ziemi Sochaczewskiej i Pola Bitwy nad Bzurą

13:00 Przejazd grupą wraz z przewodnikiem po miejscach upamiętniających Bitwę nad Bzurą

16:00 Powrót na bazę

18:30 Rozdanie nagród

19:00 Zabawa do białego rana

Część przejazdu ma się odbywać po drogach szutrowych/leśnych gdzie może być sporo piachu ale otrzymałem zapewnienie od organizatora, że jeżeli potwierdzimy naszą obecność to oni dostosują trasę do naszej „dzielności terenowej” – mam im potwierdzić ewentualny przyjazd w piątek popołudniu/wieczorem. Na miejscu ma być możliwość nabycia jakiegoś ciepłego posiłku (gril) i mokrego picia, a nawet jeżeli nie to myślę, że damy sobie radę.

Proponuję zbiórkę ok. godz. 8:30 pod Cafe 66 i wystartować o 8:45 tą trasą: https://www.google.pl/maps/dir/Aleja+Prymasa+Tysi%C4%85clecia+74,+Warszawa/52.360412,20.0784902/@52.2678956,20.2286943,10z/data=!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x471ecb710e2dc541:0xc436584f42d9e89f!2m2!1d20.9574332!2d52.2398939!1m0!5i2

Jeżeli będą chętni, to proszę o meldowanie w tym wątku żebym mógł podać organizatorowi orientacyjną ilość „gości” – zrobię listę po tym postem.

Podkreślam że nie jest to duża impreza.

• Sympatycy
Opublikowano

Jesteśmy My tyż

Opublikowano

Sory coś pomyliłem.

Nie ten temat.

Opublikowano

Wojtuś impreza jest przewidziana na jeden dzień , nie wiem co masz na myśli :wub:

[/Вітьок, як це буде, і я також прибувають.

Вітьок, як це буде, і я також прибувають jednym słowem jak Wojtuś to i jajestem.Z góry dziękuję za zaproszenie.

Opublikowano

O cho Dunaj to ja nie wiedziałem że Ty po Amerykańsku potrafisz. :msn-wink:

Opublikowano

No trochę sie umi. " Wojtuś " mnie nauczył po kuculsku.

Opublikowano

Dunaj coś czuje że nasz Witali nie chcący został przechrzczony na Wojtusia i pewnie już tak zostanie ha,ha,ha :)

Opublikowano

Zgodnie z zapowiedzią, przybędę. Niestety, sama, ale za to w jak doborowym towarzystwie przyjdzie mi spędzić czas. Do zobaczenia!

Żaba

• Użytkownicy
Opublikowano
  W dniu 20.06.2016 o 09:59, basia-janek napisał(a):
...Nasi mili chcieliśmy przypomnieć wszystkim wcześniej zaproszonym i tym , których nie mieliśmy jeszcze okazji zaprosić ale wszyscy są jak zwykle bardzo mile widziani że 26 czerwca czyli w najbliższą niedzielę organizowane jest ognisko u nas na działce więc jeszcze raz serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych ...

Będę :)