Tatko Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Maniuś mówisz i masz. Cormoran jedyna gra która mnie wychodzi to kobicie na nerwach,hej
Bart1 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 No ja bym się wstępnie pisał tylko to miejsce zbiórki siakieś takie dziwne. Jak tylko pogoda i kobita pozwoli to będę. Propozycja ma jest taka że spotykamy się w sobotę ok. godz. 11:00 tu (chodniczek przy wyjeździe z tunelu pod Marszałkowską czyli de facto róg Złotej i Marszałkowskiej po jej zachodniej stronie): Pokręcimy się po Pl. Defilad, pooglądamy stare autobusy a potem lecimy do Nadarzyna pooglądać stare samochody i może moto (zgodnie z postem #3115). Obowiązuje zasada: kto przyjedzie, ten jedzie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 13 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2016 Bart1 - fakt, zbiórka w nietypowym miejscu ze względu na bliskość "atrakcji nr 1". Kiedyś tam już parkowaliśmy. Ja również uzależniam swoja obecność od pogody a prognozy raczej kiepskie Potwierdzę jeszcze jutro.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 13 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2016 pgizi - jeśli pogoda dopisze chętnie dołączę !scooter
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 14 Maja 2016 Użytkownicy Opublikowano 14 Maja 2016 Jędruś ale Ciebie w te góry ciągnie? Pamiętaj o naładowaniu głośnika hej.No to zamówienie nr 1. Poproszę o oscypki. Później dam znać ile i jakie jak jest wybór? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Hej Wybór jest: od krowy, od byka, Ale mi tera zagrał na nosie. Nie dam rady, mam 18-tke syna ....... hmmm ..ale jak by tak 27-go ruszył z rańca ? Muszę pomyśleć Robert jak chcesz to poczekamy na Ciebie do piątku !
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 Niestety u mnie nieprzyjemny kapuśniak a mam do dyspozycji tylko 200. Jeżeli trochę się przejaśni to podjadę. Nie czekajcie na mnie, jak będę to o.k., jak nie to trudno. Si ju!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 U mnie to samo ..... a ma być gorzej. Odpuszczam
kordziuk Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 A ja straciłem światła z przodu, myślałem że to zwykły bezpiecznik ale po sprawdzeniu okazało się że nie a żarówki dobre. Kurcze zostały postojówki ale co tu robić rozbierać całą czaszę i szukać ? I lipa do 15 w robocie
Tatko Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Długi nie dopisałeś że poczekamy ale na miejscu. !piwko
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 u mnie zaczęło padać. Odpuszczam skutra ale podjadę 400.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2016 Administrator Opublikowano 14 Maja 2016 Nadciągają zlotowicze pod 'patyk' Letni wysyp Ogórków Cdn relacji dnia
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 Autobusy pod ''patykiem'' rzeczywiście miały wewnątrz zapach sprzed lat. Wystawa w Nadarzynie zrobiła też dobre wrażenie. Dzięki za miło spędzony z wami czas !OKK
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 andrzejburg125 dzięki za towarzystwo w dn. dzisiejszym, czego nie mogę powiedzieć o MariuszBurgi Ten człowiek mnie stresuje, mobinguje i wywiera na mnie presję:wrzuć zdjęcia.. zrób filmik... itp. Ale dzionek był fajny Fotki bez żadnego retuszu są tutaj: https://picasaweb.google.com/102231275243251259171/6284559680344799777 a filmik pewnie kiedyś będzie - trzeba poczekać. Kto nie przybył niech żałuje, było na co popatrzeć. Nawet nie zmokłem
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Jakiś pomysł na jutro ? Dziś co prawda ze Strażakami zrobiliśmy 250 km ale mi jest mało i poszalał bym jeszcze jutro :-)
kordziuk Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Pgizi super fotki cos pieknego Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2016 Robercik jak mogłeś tyle km bez mojej osoby? Może jutro się załapie. Andrzejku a Ty co jutro? W domu chyba nie będziesz siedział?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2016 Administrator Opublikowano 14 Maja 2016 Ten człowiek mnie stresuje, mobinguje i wywiera na mnie presję:wrzuć zdjęcia.. zrób filmik... No właśnie! Jak tam filmik? Panowie, dzięki za wspólnie spędzony czas
Tatko Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Maniuś ja i dzisiaj troszkę pokręciłem i byłem zaproszony w gości. Za gościnę i za zaproszenie bardzo dziękuję było super i oby takich spotkań więcej. Maniuś Cormoran telefon znacie tylko wcześniej co bym zdążył wytrzeźwieć
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2016 11.00 Cafe-66 i dalej pomyślimy ........ chyba Możemy na początek bryknąć tu http://rcw3.pl/ i popatrzeć jak szaleją ewentualnie sami spróbować. Mi tam wszytko jedno ...... aby jechać, jechać, jechać
izdebski12 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 elo ktoś coś dzisiaj lata? chetnie bym polatał z wami.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 15 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2016 Pgizi , bez nacisków ale filmik by się przydał Zdjątka zajefajne! Do zobaczyska !
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2016 To i my dziś polataliśmy. Dzięki panowie szlachta Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka I mam nadzieje że wszyscy dotarli do domków już bez przygód, a u mnie poleciało 171 km
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2016 Pgizi , bez nacisków ale filmik by się przydał ... I już Cię nie lubię Żarcik, robiem co mogem. Na razie filmik z Placu Defilad. Materiału maleńko to i dzieło mizerne.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2016 Cormoran wylądował. Wycieczka udana, troszkę wiało ale daliśmy radę, obiad zaliczony, słodkości również. Polataliśmy w około Wawki robiąc ( u mnie ) 245 km. Co do postu kolegi izdebski ....... trzeba czytać wcześniejsze posty to byś wiedział gdzie i o której się umówiliśmy Janek się na koniec z Sochaczewa rozwinął i poprowadził nas jak profesjonalista Jędruś a gdzie ty sobie dłubiesz ty językiem na 4-tym zdjęciu od góry Jacek fajna trasa do polatania przez te lasy, następnym razem też ty prowadzisz Generalnie kolejny zaje....y dzień spędzony na dwóch kółkach. Maniek jak nie będziesz chciał jeść słodyczy to ci cukier spadnie hehe. Do następnego.
Rekomendowane odpowiedzi