Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KriSSo ja przy tych Małolatach obojętnie płeć męska czy żeńska czuję się o wiele młodszy i każdemu polecam

przebywanie w Ich towarzystwie.

Opublikowano

Z kronikarskiego obowiązku załączam nasza wczorajsza trasę

6a047e833a30e5cbf9e3439393615c93.jpg

Dziś wchodząc do garażu doznałem lekkiego szoku patrząc na T-Maxa po wczorajszych mazurskich winklach

8ad83494e3887bfabe2ee1272e4fd683.jpg

8328bf07a7dd2b0e4004ddfb46a23dca.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

To my też się pochwalimy. Ze Strażakiem i Patrycją w dniu wczorajszym odwiedziliśmy znajomego na działce nad Zegrzem,potem polecieliśmy na Wyszków, lody w Węgrowie i do okoła bocznymi drogami przez Gorę Kalwarie na kebaba na Ursynów. W sumie zrobiliśmy 300 parę kilometrów. Pogoda była super.

A dziś myjka i obmywanie motorka z owadów :-)

• Użytkownicy
Opublikowano
Z kronikarskiego obowiązku załączam nasza wczorajsza trasę

6a047e833a30e5cbf9e3439393615c93.jpg

Dziś wchodząc do garażu doznałem lekkiego szoku patrząc na T-Maxa po wczorajszych mazurskich winklach

8ad83494e3887bfabe2ee1272e4fd683.jpg

8328bf07a7dd2b0e4004ddfb46a23dca.jpg

Ile to pasażerów na gapę przywiozłeś do domu:-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jutro zobaczę jak wygląda t max po sobotniej wyprawie.

• Użytkownicy
Opublikowano

Znając Ciebie to pewno będzie podobna ilość !

• Klubowicze
Opublikowano

Radziu napewno mam kamizelkę czystą. Ale T-max jest uje.... Rano zobaczę .

Opublikowano

Radek to nie zupełnie tak z tym na gapę Maciek w czasie jazdy sprawdza bilety, nie ma przebacz. :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jutro zobaczę jak wygląda t max po sobotniej wyprawie.

Wygląda tak samo jak Maćka. Tylko bardziej rozmazane ;)

• Klubowicze
Opublikowano

O qurde, przez Ostrołękę lecieliście! Jak bym wiedział, to bym Wam jakąś bramę zrobił. :) Normalnie przez Ostrołękę to bez flaszki nie przejedziesz... :chair:

A propos robaków na szybie: ja nie myję, jutro deszcz ma padać, może same się zmyją :)

Opublikowano

Nie tylko przed Ostrołękę lecieli ale domyślam się ze i przez Stare Kiejkuty za Szczytnem tez abym wiedział to na odpoczynek bym zaprosił bo cały tydzień nad jeziorem na dzialce spędziłem.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zbliżają się długie Świąteczne dni wolne od pracy

jakieś propozycje na wypad.

• Użytkownicy
Opublikowano

Może by tak w góry? Albo nad morze?

• Klubowicze
Opublikowano

Nosi Was chłopaki, nosi. I dobrze :)

A dla tych których aż tak nie nosi to wyszukałem na miejscu dwie a nawet trzy sobotnie imprezy.

1) XI Międzynarodowy Zlot Zabytkowych Autobusów.

11:00 - 12:30 wystawa zabytkowych autobusów na placu Defilad

https://www.facebook...13476802098782/

https://fr.fievent.c...-muzeow/2532583

2) Targi Pojazdów Zabytkowych OLDTIMER 2016, Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo Al. Katowicka 62

Otwarcie o 10:00 a od 15:00 do 00 18:aukcje

Bilety 20,- PLN ale jak kupicie Auto Świat nr 19 za 2,5 PLN to na 12 stronie jest bilet wstępu (trzeba wyciąć i zarejestrować w kasie - podobno, żeby nie było na mnie) oraz niewielka broszura info.

https://www.facebook...52214181494626/

http://oldtimerwarsaw.com

3) Lotto Warsaw FIM Speedway na Narodowym

Start o 19:00 – resztę sobie doczytajcie

http://sgpnarodowy.pl https://www.facebook...10638212478011/

Tak sobie kombinuję żeby podjechać najpierw na Plac Defilad a potem do Nadarzyna. Na żużel raczej niestety się nie wybiorę :(

Oczywiście jadę jak pogoda będzie o.k.. Są chętni?

Sorki, tekst mi się rozjechał i jakoś nie mogę tego zedytować.

• Sympatycy
Opublikowano

Może by tak w góry? Albo nad morze?

Rozumiem że mowa o długim weekendzie?

Opublikowano

Długi już Cię lubię :msn-wink:

Cormoran oczywiście że długie Świąteczne wolne dni w tą sobotę komunia.

• Administrator
Opublikowano

Tak sobie kombinuję żeby podjechać najpierw na Plac Defilad a potem do Nadarzyna.[...]

Oczywiście jadę jak pogoda będzie o.k.. Są chętni?

Plan dobry.

W zależności od aury 2oo/4oo :)

• Klubowicze
Opublikowano

Myślę że do Nadarzyna na 400 to może być problem ze względu na korki. To jest za Maximusem a tam zawsze był niezły bajzel, szczególnie z wyjazdem.

Teraz tam się trochę zmieniła organizacja ruchu, może jest lepiej. Ja nastawiam się na 200 ale fakt że internety mówio o deszczyku. Jeszcze zobaczymy.

Opublikowano

Myślę że do Nadarzyna na 400 to może być problem ze względu na korki. To jest za Maximusem a tam zawsze był niezły bajzel, szczególnie z wyjazdem.

Teraz tam się trochę zmieniła organizacja ruchu, może jest lepiej. Ja nastawiam się na 200 ale fakt że internety mówio o deszczyku. Jeszcze zobaczymy.

To jest na terenie Maximusa, Ptak to wszystko kupił, w sobotę nie powinno być problemu z korkami, zwłaszcza że pierwsze światła są dopiero kilometr dalej w Nadarzynie.

• Klubowicze
Opublikowano

Propozycja ma jest taka że spotykamy się w sobotę ok. godz. 11:00 tu (chodniczek przy wyjeździe z tunelu pod Marszałkowską czyli de facto róg Złotej i Marszałkowskiej po jej zachodniej stronie):

chodniczek.jpg

Pokręcimy się po Pl. Defilad, pooglądamy stare autobusy a potem lecimy do Nadarzyna pooglądać stare samochody i może moto (zgodnie z postem #3115). Obowiązuje zasada: kto przyjedzie, ten jedzie.

Opublikowano

Zapadła decyzja jeżeli chodzi o moją skromną osobę w Świąteczne dni wolne od pracy mam zamiar ponownie nawiedzić Biały Dunajec.

Wyjazd 26sty maj powrót 29ty Ktoś chętny na wspólny spacerek :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Jędruś ale Ciebie w te góry ciągnie? Pamiętaj o naładowaniu głośnika hej.

No to zamówienie nr 1.

Poproszę o oscypki.

Później dam znać ile i jakie jak jest wybór?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

mam zamiar ponownie nawiedzić Biały Dunajec.

Wyjazd 26sty maj powrót 29ty Ktoś chętny na wspólny spacerek :msn-wink:

Ale mi tera zagrał na nosie. Nie dam rady, mam 18-tke syna ....... hmmm ..ale jak by tak 27-go ruszył z rańca ? Muszę pomyśleć :blush:

• Klubowicze
Opublikowano

Robercik cały Andrzejek. Musi śrubkę podkręcić co by było ciekawie. Może on coś poderwał w tym Białym Dunajcu jak byliście na Majówce?