Tatko Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Cormoran przyłapał mnie na leczeniu kaca. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Basia Jasiu moralniak nigdy nie minie. Jędruś bez obawy każdy kac prędzej czy później jest do zaleczenia. Uszy do góry.
marycha Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 prawie 200km nakręcone zgodnie z poniższym planem opuszczonych miejsc okolic Warszawy. Opis trasy w linku o Mini (proszę nie traktować tego jako reklamy) http://www.tasteaway...sz-je-zobaczyc/ nie zajechałem tylko do Piotrkowa trasa ode mnie z Piaseczna wygląda tak: https://www.google.p...d52.0811536!3e0 a poniżej pokaz zdjęć niestety parowozownie była zamknięta najbliższy termin otwarcia to 07-05-2016 http://www.psmk.org.pl/events/event/dzien-otwarty-w-parowozowni-3/ może ktoś się wybierze za tydzień?
Tatko Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Dosyć więcej już nie piję skoro domy do góry nogami widzę Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Troszkę deszczu nie zaszkodzi wypadu ciąg dalszy. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Troszkę słodkości dla rozgźania kości. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Pojedziemy popili a teraz idziemy po Małyszować Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Pozdrawiamy z Niedzicy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2016 Chociaż na odległość to miło się z Wami podróżuje. Oby pogody i "ducha" Wam nie zabrakło. Nie wystraszcie tam białej damy i więcej zdjęć prosimy Pozdrowionka
Tatko Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 A ja się dziwiłem co to za Istota w białej kiecce uciekała jak źeśmy dojeźdzali do zamku.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Wycieczka zrobiona, zajefajne winkle, suchy aswalt to jest to czego nam trzeba było. Teraz obiad i idziemy na gorące źródła ktore polecił nam Irek. Zdjęć nie zamieszczam bo Jędruś się tym zajmuje :-)
Tatko Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Bober wymoczony wykałaczki teź. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Muza grała góralska i drinki sie lały na basenie a my w nim gdzieś w tym tłumie A teraz posiedzimy przy kominku co by się rozgrzać i zaplanować kolejny wyjazd w te regiony.
Tatko Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Było przywitanie jest i pożegnanie Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Z bulem serca ze łzami w oczach czas się źegnać i wracać do źeczywistości. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
BladeRunner Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Ja ostatecznie wylądowałem u rodziny w Łowiczu Także jeszcze tylko powrót starą poznańska mnie czeka
Tatko Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Wszystko co dobre kiedyś się kończy !placz1 Cormoran,Madzia,Długi dzięki za wszystko i do następnego a teraz grzeczniutko pójdę sobie spać bo jutro raniutko muszę znowu wstać.
Dunaj Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Siemka, jest ktoś chętny jeszcze dziś się troszkę pokręcić , Trenex i ja będzięmy na Łopuszańskiej pod Lyberty tak o19 30
BladeRunner Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Ja juz wróciłem Droga powrotną z Łowicza była "ciekawa"... Piętrze 30 km miałem problemy z mocą - gwałtownie schodził z obrotów i zwalniał mimo przepustnicy max otwartej. Później samo przeszło i było ok mimo małego deszczyku
Trenex Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Niunie wyprowadzone na spacer ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Niunie wyprowadzone na spacer ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2016 Oooo! Czyżby jakieś zmiany?
Trenex Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Małe Arturze Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Maja 2016 Użytkownicy Opublikowano 4 Maja 2016 Wyjazd się udał. Dziękuje Wam: Andrzeju i Robercie. Mieliśmy nawet wracać czymś takim, ale aura zawiodła i nie napadało białego puchu: Był też wątek zagraniczny, dla zmartwionych- uchodźców nie widać: Wypatrywaliśmy też naszego Adasia, ale ten chyba gdzieś teraz w piachu się ściga: A tak up....o 2oo to chyba jeszcze nie miałem.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 A nam się w drodze powrotnej troszkę umyły. Dobra gadu gadu, fajnie było ale nieuchronnie zbliża się kolejny weekend z ładną pogodą. Co więc robimy ? Jakieś propozycje ?
Sympatycy Radoslav Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 My z Larwą planujemy w sobotę być tu: http://www.kozienice...-1#.Vym2dOTftdc W poszukiwaniu bobra i nie tylko Więc jak ktoś chętny to zapraszamy
Tatko Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Sławuś przecież bobra to Larwa ma zawsze przy sobie.
Trenex Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Sławuś przecież bobra to Larwa ma zawsze przy sobie. Andrzejku teraz kobiety są nowoczesne i bobry zostają w domu
Sympatycy Radoslav Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 Sławuś przecież bobra to Larwa ma zawsze przy sobie. Andrzejku szukamy dzikich ...
Rekomendowane odpowiedzi