Tatko Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Robercik dla Ciebie wszystko w takim razie nie jadę jutro a brykniemy sobie w sobotę . Dawaj cynki gdzie o której ja się dostosuję.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robercik dla Ciebie wszystko w takim razie nie jadę jutro a brykniemy sobie w sobotę . Dawaj cynki gdzie o której ja się dostosuję. Andrzej Sobota 10.00 Janki McDonalds i lecimy Maniek jak tam ? Jedziesz ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robercik ja raczej odpadam.
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robercik ja raczej odpadam. cienias
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Napisał "raczej" więc ma szanse jeszcze się zrehabilitować
Tatko Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Maniuś bądź Twardy,Męski i nie pękaj. Maniuś przemyśl sprawę, jedziemy płacimy te same pieniądze bawimy się jak kto lubi. Ja głośnik już naładowałem muze będziem zapodawać do woli i na pewno nikt Ci nie będzie walił do drzwi o 7,20cia rano z wyzwiskami . Chyba że nie możesz ,może inną razą.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Robercik ja raczej odpadam. Pomyśl jeszcze, co będziesz tak sam siedział w weekend. Zadzwoń plis.
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No Andrzejku jak głośnik naładowany to co innego. Przemyśle jeszcze i może w niedziele z Długim przyjadę. Robercik dzięki za propozycje. Ty wiesz o co chodzi.
Klubowicze Roni Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A nie podoba się Wam kotlina kłodzka? Razem z Anią będziemy się tam błąkać prawdopodobnie do poniedziałku. Jakby co to memory fine, Roni i wszystko jasne Pzdr.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A nie podoba się Wam kotlina kłodzka? Podoba ale jakoś tak znów jedziemy do Dunajca
Tatko Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Roni przyjedzcie do nas wiesz gdzie pogadamy, popijemy zrobimy jakiś wyjazd w nasze piękne góry-zapraszamy. Już na miejscu Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2016 No to miłej zabawy Wam życzę,pozdrówcie Jancię
Tatko Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Krzytro Janka jest zła na Ciebie ale Twoje zdrowie pijemy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Krzytro Janka jest zła na Ciebie ale Twoje zdrowie pijemy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Pogoda super. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Krzytro Janka jest zła na Ciebie ale Twoje zdrowie pijemy Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Pogoda super. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale Wam zazdraszczamy w Warszawie zimno .Pozdrawiamy
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Jędruś pamiętaj żeby zakupić różnych oscypków od tej ładnej pani, i płatność oczywiście zbliżeniowo. Pozdrowienia dla całej ferajny i oczywiście dla Janki Roni i Ania
Tatko Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dalsze zdięcia Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Dalsze zdięciaWysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Roni zbliżenie już było dziękujemy za pozdrowienia a łoscypków narazie nima. Pani powiedziała źe Tobie wyda osobiście ale bez zbliżenia.
Pierwsza Żona Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale Wam wszyscy zazdraszczają i ja też, odpoczywajcie za nas i bawcie się dobrze.Jak będą oscypki i ja też jednego poproszę
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja też polatałem wokół komina, a Ania też prosi o oscypki szt kilka
Sympatycy irasko Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Panowie w Dunajcu koniecznie zaliczcie Gorące Potoki...szczególnie wieczorem☺
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A my, w składzie te słowa piszący Piootr, Sobier i ArturAs, objechaliśmy powolnie i nieśpiesznie naszą ukochaną Warszawę w tempie iście żółwim. 100 km nawinięte na szpulki liczników. Fotek nie ma bo nie było ... czasu. Dzięki Panowie to prawdziwy POW - Powolny Objazd Warszawy. Pierwsza edycja.
Tatko Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Ewunia Jacuś cosik łoscypków przywieze hej powiedziałem. Zadowolony Cormoran Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Następny wspaniały dzionek się zaczyna. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Idę zamawiać łoscypków. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Łoscypki zamówione hej. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2016 Niegazowana woda mineralna - Tobie Maćku nic innego nie wolno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi