Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A jutro co robimy ?
Tatko Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Jutro trochę z rana fabryka ale po, czemu nie tylko co tylko jak tylko gdzie. Chyba wali mi na dekiel bo do rymu gadam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wstałem i jest fajnie więc idę się turlać. Jędruś jestem pod tel jak by co. Może pojedziemy do Jacków zobaczyć nowy sprzęt i pogratulować , oczywiście jak będą. To co 10.00 - 11.00 ? hmmmm tym razem pod Stadionem ? Yyyyy bardziej o 11.00 bo mój kumpel musi pospać
Tatko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Robercik mam sprawę do załatwienia na Modlińskiej jak ruszycie o 11-stej to będę czekał na Was 11,30 przy Mehoffera. A co do Kumpla masz rację niech się wyśpi bo będzie marudny. Jacęty dziś w fabryce, ciekawe o której ma zamiar wrócić do Żony.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja z postanowiłem przed południem nawinąć 21 km na ... nogi. Kulanko po obiadku. Moje dziewczyny mają dziś w planach shopping :-). Z odwiedzinami Ziuty i Jaca niezły pomysł. Trza oblookać siostrę Hondę bliźniaczkę. Jak by co spotykamy się dziś o 15:30 pod C66.
Gość Dawid181 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jeżeli ktoś jutro chętny na przejażdżkę do byłego Zakładu Psychiatrycznego w Otwocku to zapraszam. Start godzina 11 spod Dworca Stadion ( na błoniach Narodowego). Zapraszam
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mały edit mojego wpisu/posta#2981. Bieganie mi się troszkę przedłużyło. Będę o 16:15.
Tatko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jacuś odwiedzony motor obejrzany ładna maszynka no a jutro Częstochowa i to by było na tyle.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Potwierdzam słowa Jędrusia, moturek fakny, Jacek z Anią odwiedzony, kilometry nawinięte, banan na twarzy :-)
Sympatycy Radoslav Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2016 My z Larwą dziś byli w Ciechanowie i Jaca oraz Anię też odwiedzili. Rumak pierwsza klasa, aż Larwa ... Wreszcie pierwsze kilometry w tym roku i banan
marycha Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I jakie plany na wyjazd do Częstochowy?
Dunaj Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I jakie plany na wyjazd do Częstochowy? Ma przelotnie padać więc ??? A może trochę bliżej ? Do tych czubków w Otwocku ???
marycha Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Padać ma popołudniu lub wieczorem Na 17 z Częstochowy wrócimy, jakoś tak mam w głowie ten kierunek. Ale generalnie otwarty jestem na propozycje.
Tatko Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja ruszam z domu przed 8-mą jakoś tak kto chce niech dobija. Jestem juz na miejscu w Częstochowie słońce świeci ludzi mnóstwo a motorów jeszcze więcej.
marycha Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Za późno przeczytałem o której jedziesz. A ja czekam pod stadionem, a tu żywej duszy od nas
Tatko Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Już w domku wyluzowany,poświęcony i żeby nie uszy to banan na około głowy pogoda jak zapowiadałem wymarzona a nawet było za gorąco. Po trasie spotkałem Krzysia który z miasta Łodzi pochodzi ale miał mnie dość i w Częstochowie mnie zgubił ale i tak Go pozdrawiam. W samej Częstochowie na Jasnej Górze spotkałem Marcina z Grupy Śląskiej którego też pozdrawiam. Roni z Anią i resztą Rodziny też byli widzieć to się nie widzielim ale ukłony i pozdrowienia bez telefon były. Ogólnie było super i oby takich wypadów więcej.
Gość Dawid181 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Za późno przeczytałem o której jedziesz. A ja czekam pod stadionem, a tu żywej duszy od nas Podasz na emaila foty z Grodziska???
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja też dzisiaj troszkę polatałem, dzięki Arturasowi i Ani bo mnie wyrzuciła z domu Zaliczyliśmy Magnolię w Pomiechówku potem Serock cukiernia, ciacho i kawa, molo, promenada, Jachranka, zapora w Dębe i rozjazd ja w prawo a Artur w lewo. Dzięki Asie Arturasie
Sympatycy Radoslav Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to fajnie. A czy Anie zostałeś na ujeżdżanie nowego sprzętu? Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
marycha Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 dzisiaj zrobione 150 km miał być Otwock, a skończyło się na cmentarzysku samochodów w Grodzisku oraz XIX wiecznej osadzie fabrycznej w Żyrardowie ta osada to w zasadzie żyrardowska wersja łodzkiej manufaktury w wycieczce udział brali: Dawid181 oraz kolega na DownTownie poniżej filmik ze zrobionych na miejscu zdjęć
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No to fajnie. A czy Anie zostałeś na ujeżdżanie nowego sprzętu? Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka Anula została w domu, jeździłem sam
kordziuk Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Anula została w domu, jeździłem sam I dobrze musisz sie wjezdzic Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jaco DZIEKI za wspolnie nakręcone km-y i focie chociaż raz się załapałem. Anulkę powinieneś ozłocić Do miłego! Mam i ja 2 fotki. WIOSNA w końcu... Jak Wiosna i ciepło, to są i lody...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Artur, miejsca jakby nam już znane
Tatko Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi