Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja również życzę Basi powrotu do zdrowia
Maruda Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nic to Baśka, nic to Kuruj się. Chyba nic poważnego? Dzięki Paweł .Na szczęście nie ale noga wykluczona z używania na 14 dni. No to ładny gips. Kuruj się Basiu. Zdrówka życze. Dzięki Maniuś . Sezon dla mnie źle się rozpoczął
Pierwsza Żona Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Basiu, szybko wracaj do zdrowia. Limit już swój wyczerpałaś, a sezon dopiero się zaczyna, wszystko co najlepsze przed Tobą
Kubitus33 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć, tak czytam czytam i nie mogę wyczytać co z dziś. czy C66 11 30 ? Czy coś się pozmieniało?
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Basiu, zdróweczka. :) Wszystko będzie dobrze, a jak już wszystko się udobrzy po 14 dniach, to wsiądziesz na swoje 2oo ruszysz i banan mega urośnie Ps. To jakiś drift na trawie był?
megamix Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zapraszam do Piaseczna na festyn wiele atrakcji, Pokaz laserów, wypuszczanie balonów. Egurola, koncerty: Ich Troje, Fanatic, Exelent itp opis w linku Jakiś Rab, Mathematic http://piaseczno.eu/...?mnu=44&id=9869
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Oj Basia Basia, a wydawało by się że bidula taka spokojna. Szybkiego powrotu do zdrowia. Do Ryni wyzdrowiejesz i jeszcze poskaczemy.
Maruda Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Basiu, zdróweczka. :)Wszystko będzie dobrze, a jak już wszystko się udobrzy po 14 dniach, to wsiądziesz na swoje 2oo ruszysz i banan mega urośnie Ps. To jakiś drift na trawie był? Dzięki Artur. Tak na trawie i dobrze że na trawie to chociaż sprzęt nie ucierpiał a noga się wykuruje. Oj Basia Basia, a wydawało by się że bidula taka spokojna.Szybkiego powrotu do zdrowia. Do Ryni wyzdrowiejesz i jeszcze poskaczemy. Dzięki Jacuś . Rynie niestety w tym roku dopuszczam więc nie poskaczemy ale będzie jeszcze niejdna okazja ku temu.Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Co za wieści ? Zdrówka Basiu, będzie dobrze
Klubowicze El Diablo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A to dopiero się narobiło Basiu ! Szybkiego powrotu formy ! ! !
JuStA Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziękuję Panowie za dzisiejszy dzionek. Pogoda piękna, trasa zaproponowana przez Radka po prostu bajka. Co prawda Tmax nie chciał zbyt szybko wracac do domu, więc postanowił strzelić focha i popsuł pompę paliwa. Ale nie ma to jak koledzy, Sobier postawił diagnozę, trzeba było śmignać po świeże paliwo na stację. Tylko w co nalać, no nic trzeba na stacji oprócz paliwa nabyć kanister i wyobraźcie sobie, że był czekał jeden jedyny i to w promocji za całe 14,90. Świeże paliwo pomogło odpalił. I teraz każdy postuj wyglądał tak, że bawiłam się w burżuja, nie gasiłam silnika. I w tym miejscu chciałam podziękować Maćkowi za pomoc w diagnozie i planie jak wrócić Tmaxem do domu, Mańkowi za transport na i ze stacji. Później doprowadzili mnie pod sam dom. A całej reszcie za to, że zostali i wspierali duchowo i dobrym słowem, że będzie dobrze. Pompę już ogarniam.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzisiejszy dzień należy zaliczyć do tych bardziej udanych. Było trochę winkielków, trochę prostych i dołków w nawierzchni. Był też zamek. Co prawda nie ten zaplanowany, ale też ruina: Mieliśmy też kącik "dzwoniąco-palący" : Jakiś postój: Nie było: Pierogów, promu i nudy! Dziękuje wszystkim za towarzystwo! Do następnego !
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja też chciałem podziękować całej ekipie wyjazdowej do Kazimierza. Było jak zawsze Super. Pająki z tmaxa wygonione. Dzięki i do następnego.
kordziuk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A w Kazimierzu nie było gdzie d...y posadzic Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Było świetnie i tyle Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
szyszczak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chyba wiem do kogo wpadnę w przyszły weekend w odwiedziny żeby jej się nie nudziło-Basiu nie wiem jak to zrobisz z tym gipsem ale na herbatkę czekaj gościa (czy może gości)
Tatko Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witek ogarnij się nie pojedzie posprzątać Jankowiak obiada upitrasić okien nie umyj tylko na herbatę a jak Basia na jednej szkice Cię obsłuży. Pozdrawiam
Maruda Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dziękuje wszystkim za wspaniale spędzony dzionek było super i byliście wszyscy git !!! do następnego Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Basia, a żebyś Ty widziała jak ten Janek się do Ciebie spieszył ! No.1 na 2oo po trasie !
Maruda Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Basia, a żebyś Ty widziała jak ten Janek się do Ciebie spieszył ! No.1 na 2oo po trasie ! Powiedział że po kebaba dla mnie tak gnał przypomniał sobie że siedzę sama w domu bez obiadu
Sobier Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja również dziękuje całej ekipie za miło spędzony dzień. Tradycyjnie mapka z wczorajszego dnia
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja wczoraj maratony zapylam gdzieś niedaleko Berlina, a u Was takie weekendowe wrażenia i przygody, że hohoho. Basiu, zdrówka życzę. I dzięki za gratki po maratonie.
Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ładniutkie śmiganko, pozazdrościć.
Maruda Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja wczoraj maratony zapylam gdzieś niedaleko Berlina, a u Was takie weekendowe wrażenia i przygody, że hohoho.Basiu, zdrówka życzę. I dzięki za gratki po maratonie. Dzięki Piotrze
ALFI Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Fajnie było, niech żałują ci którym się nie chciało.....
Rekomendowane odpowiedzi