Klubowicze Domel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja jeśli już to chętnie jutro, obserwuję temat.
GzymssS Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja odpadam. Myjnia nie zrobiła mu zbyt dobrze. Przejechałem 3 km i stoję. Udanego wypadu. Jednak się udało... W ostatniej chwili. Po mszy - motobajzel.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dobra dzisiejszy dzień obleciany. Czyli co umawiamy sie tak jak Długi napisał ? Czy jak.
Tatko Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja być zadowolony pojadłem,popiłem,pogadałem,po oglądałem co nie co zakupiłem ksiądz poświęcił grzechy wymazane można zaczynać od nowa Basiu daj znać co i jak. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Bardzo miło spędzony dzionek przy super pogodzie i w odpowiednim towarzystwie Sobotę rozpoczęliśmy od mszy św. w intencji bezpiecznego moto-sezonu. Msza odbywała się w Starej Iwicznej. Później nasze sprzęty zostały obficie zlane wodą święconą. Kolejnym pkt. był moto bazar, gdzie pojawiły się "popisy na szosie"... a dokładniej na trawie. Było gorąco . Na samym bajzlu nawet udało się co nieco pozyskać Następnie udaliśmy się do znanej Klubowo knajpki (po drodze wyganiając pająki z wydechów na Siekierkowskim), gdzie skośnooki kucharz serwuje "kuciaka na ciepło". W trakcie obiadu Andrzej wykręcił awanturę i wezwano posiłki Ogólnie dzień bardzo udany i obfitujący w atrakcje Ps. Basiu, daj znać jak tam raciczka
Maruda Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzięki za troskę na chwilę obecną siedzę na sorze i czekamy na swoją kolejkę noga jak balon
szyszczak Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A ja niestety muszę pracować jutro do 14 tej - udanego wyjazdu życzę Radek pokaż w Janowcu tą fajną knajpkę towarzystwu-na pewno nie pożałują
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja też już w domu. Dziękuje za miło spędzony dzionek w doborowym towarzystwie. Do zobaczenia jutro.
GzymssS Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pogoda dopisała, Towarzystwo przednie, prawie nie odstawałem od reszty (w każdym razie nie zgubiłem się) . Dzięki za świetnie spędzony dzionek. P.S: Basiu, wracaj do zdrowia.
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 https://picasaweb.google.com/102373666702286578623/InstantUpload#6269033025561513218 Dzisiaj trochę bryknięte. Nie zdążyłem do wszystkich ale szkoda było dnia. Wilkowyje zaliczone. Jutro trochę dla mnie za wcześnie ale będę śledził temat to może gdzieś po drodze dołączę- może Czersk.
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To prawda dzień pełen wrażeń. Po powrocie zmontowalem handbary. To prawda są zbędne przy szybie air flow. Basiu jesteś dzielna nic tylko zrób okład. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Okłady to Basi będzie robił Janek,nogę trzeba będzie trzymać jak najwyżej przy okazji drugą też i Janek będzie zadowolony Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2016 nogę trzeba będzie trzymać jak najwyżej przy okazji drugą też i Janek będzie zadowolony Znaczy się >nogi na pagony<
Tatko Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 I oto chodzi i oto chodzi. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A ładnie to tak wyśmiewać się z chorej nieszczęśliwej istoty- jak ja wytrzymam dwa tygodnie z tym balastem przy mojej kończynie jak za oknem ma być tak pięknie
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nic tylko współczuć. Dwa tygodnie szybko miną. Głowa do góry! Szybkiego powrotu do zdrowia!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Basiu, skuter... automat... to taki pojazd gdzie lewa noga w czasie jazdy nie ma co robić, więc maluj sobie tego "kozaka" w barwy louis vuitton i śmigaj dalej
Maruda Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mariusz to fakt, a podpierać się można prawą - pomyśle nad tym
GrzechoCnik Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Basiu wytrzymasz, trzeba tylko Janka namówić żeby Ci frykasy pod nos podstawiał Janek! najpierw jakaś szklaneczka na wzmocnienie i odstresowanie, pliiiiss !
Sympatycy orzeł Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A ja wczoraj czyli w swoje urodziny pykłem sobie 210 km.Wielgolas, Jeruzal, Mińsk i okolice. P.S Baska Zdrowia.
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No to orzeł byłeś w moich stronach. Ja dziś tam pomykałem.
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nic to Baśka, nic to Kuruj się. Chyba nic poważnego?
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No to ładny gips. Kuruj się Basiu. Zdrówka życze.
Rekomendowane odpowiedzi