szyszczak Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Orzełki wielkie dzięki za super przyjęcie i całej ekipie Burgmaniaków za fajnie spędzony w waszym gronie dzionek....
Sobier Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Jak zwykle było miło i sympatycznie. Wszystkim uczestnikom dzisiejszego spotkania wielkie dzieki za super spędzony dzionek. Gospodarzom wielkie dzieki za gościnę. Czując pewien niedosyt jazdy pokręciłem sie jeszcze trochę w koło komina.
Trenex Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ja również dziękuję gospodarzom za godzinę i Wszystkim za miłe towarzystwo. Do następnego.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2016 Zjednoczeni w Mazowieckiej Burgmanii! Były zdjęcia z wczorajszego pieczenia giętej, jest i filmik. Marny, bo kończą mi się już pomysły na te produkcje, ale jest.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 29 Marca 2016 Użytkownicy Opublikowano 29 Marca 2016 Podziękowania dla gospodarzy za przyjęcie nas oraz gościnę Podziękowania dla całej ekipy kierowniczek i kierowników za towarzystwo Udało się wszystko włącznie z pogodą Aku podładowane !
Tatko Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ktoś się wybiera na giełdę w sobotę . Pozdrawiam.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 30 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2016 Ktoś się wybiera na giełdę w sobotę . Pozdrawiam. Podobno my się wybieramy, z tym, że oczywiście nadal 400
Dunaj Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ja też się pojawię. Pewnie około 12 w sobotę,a i w niedzielę rano.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Weekend zapowiada się stabilnie pogodowo Pomysł na sobotę. Kalendarz - KLIK W Starej Iwicznej mamy mszę św. w intencji bezpiecznego sezonu motocyklowego a i niedaleko (po drodze) odbywać się będzie motobajzel na Służewcu. Proponuję na jutro (Sobota 2 kwietnia) spotkanie pod Caffe66 o 11:00 gdzie po krótkich ustaleniach dokonamy wyboru gdzie i w jakiej kolejności grzejemy. Do zo...
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja niestety odpadam w sobotę, jakkolwiek to zabrzmi muszę posiać trawę
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A ja mam taki pomysł na najbliższą niedzielę: 1.Spotykamy się 10:00 tradycyjnie pod C66. 2.Zamek w Czersku, zobaczymy po zimie jak się miewa 3.Janowiec, świetne pierogi 4.Przeprawa promem (powinien być już czynny) na rynek w Kazimierzu, dla mających obawy przed żeglugą możemy zmodyfikować (modne teraz to słowo) przejazd i polecieć przez most i Puławy. 5.Powrót do domu. Cała trasa około 300km, myślę, że w sam raz na początek sezonu. Oczywiście po uzgodnieniu możemy ją zmienić. Mapa
Tatko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Radek chyba przespałem bo ni jak nie mogę sobie przypomnieć kiedy było zakończenie sezonu. Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jestem i w sobote i niedziele
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Radek chyba przespałem bo ni jak nie mogę sobie przypomnieć kiedy było zakończenie sezonu. Pozdrawiam. W sumie masz rację Andrzeju. W takim razie niech będzie "kwietniowego sezonu"
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja też powinienem się pojawić w niedziele.
Tatko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W sobotę bryknę na giełdę i tam na Was poczekam jak by co to dajcie jakieś cynki. Pozdrawiam.
Radek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Myślę że niedzielna przeprawa promowa może być niemożliwa iż na stronie internetowej jest zamieszczona informacja że przeprawa rusza od 15 kwietnia. Wysłane z mojego Rome przy użyciu Tapatalka
GzymssS Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na sobotę się piszę, niedzielę chyba sobie odpuszczę na 125 :/. Opóźniałbym podróż.
ALFI Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 W niedzielę to może i ja przewietrzania maszynę. Tylko może coś wcześniej zrobić ewentualną zbiórkę ????
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 U mie już 10 stopni. Szkoda czasu czekać do 11.00. Wychodzę już i pokręcę się po Wawie a na 11.00 podjadę pod 66-ki.Do zobaczenia. PS. Pomyślcie o tym co wyżej napisał Alfi. Też uważam że można ruszyć wcześniej.
kordziuk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 U mie już 10 stopni. Szkoda czasu czekać do 11.00. Wychodzę już i pokręcę się po Wawie a na 11.00 podjadę pod 66-ki.Do zobaczenia.PS. Pomyślcie o tym co wyżej napisał Alfi. Też uważam że można ruszyć wcześniej. O 9 jest 4 na plusie ale jak się bujnalem wcale.nie jest tak ciepło. Dzień mamy już do 19 co się spieszyć Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
MarioM Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja też jestem chętny na niedzielę. Niestety nie dam rady być pod C66 wcześniej niż 9.30.
GzymssS Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja odpadam. Myjnia nie zrobiła mu zbyt dobrze. Przejechałem 3 km i stoję. Udanego wypadu.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jesteśmy na mszy w Starej Iwicznej. Za 30 minut ruszamy na motobajzel jak by ktoś chciał się z nami spotkać.
Rekomendowane odpowiedzi