Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2016 No dobrze, poniedziałek poniedziałkiem ale czy jutro ktoś coś robi gdzieś w terenie ? Ja mam o godzinie 11.00 sprawę do załatwienia w Legionowie a potem pojadę sobie na starówkę na 13.00-stą. Popacze na ludzi, zapalę i jeszcze gdzieś się przejadę. Zapraszam na wspólną fajkę na starówkę ...... tych co nie palą również :-)
Maruda Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 W dniu 26.03.2016 o 18:56, Cormoran napisał(a): No dobrze, poniedziałek poniedziałkiem ale czy jutro ktoś coś robi gdzieś w terenie ? Ja mam o godzinie 11.00 sprawę do załatwienia w Legionowie a potem pojadę sobie na starówkę na 13.00-stą. Popacze na ludzi, zapalę i jeszcze gdzieś się przejadę. Zapraszam na wspólną fajkę na starówkę ...... tych co nie palą również :-) Jak się zrobić cieplej to może wpadniemy i wypalim z Tobą faje pokoju
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2016 Bedzie miło :-). A ciepło już jest.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2016 Zrobione dziś w sumie 180 km, troszkę sam troszkę w towarzystwie, kawa w połowie dnia McDonald Wilanów,pogaduchy i dzień zaliczony z bananem na pysku . Pogoda wymarzona, do następnego.
Maruda Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Świąteczny wypadzik w miłym towarzystwie dzięki chłopaki pierwszą połowę dnia można zaliczyć do udanych
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Marca 2016 Administrator Opublikowano 27 Marca 2016 Na jutro zapowiadana temp dla Warszawy 14stC i brak opadów Dla przypomnienia -> http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__2820#entry449904
Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2016 No w mordę ja jestem z Ziutką uziemiony z jazdami na 200, więc prosimy Szanowne Towarzycho o foty z wszelakiego kulania. No to tyle, Wesołych Swiąt
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2016 Motyla noga! Ma ktoś pomysł gdzie jutro, w razie potrzeby, kupić giętą? Jeszcze nie mogę się na 100% zdeklarować ale... dusza się rwie
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2016 Jutro napewno będziesz miał otwarte Żabki więc nie przejmuj się Pawełku z pustą reką do Sołtysa nie pojedziesz.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2016 Dzięki Maniutek, jest Żabka na Łojewskiej - niedaleko miejsca zbiórki https://mapa.targeo.pl/Zabka,miejsce_4458375 No, zobaczymy, zobaczymy jutro
Tatko Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Paweł gientej nabyłem deko więcej wiec ją wezmę Jacuś bież Kobitę i zawitaj na 400. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Marca 2016 Administrator Opublikowano 27 Marca 2016 Paweł, przyjeżdżaj bez giętej! Mam zestaw ForTwo
JuStA Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Paweł giętej pewnie będzie na wyrost. Ja mam propozycję abyś Nas zaopatrzył w paprykę i ogórki swojskiej roboty bo Ewci wyroby są boskie Jacek a Andrzej ma rację pakujcie się z Anią w 4oo i dawajcie na ognisko do Pani Sołtys i Sołtysika
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2016 Kochani, jeżeli tylko będę mógł to przyjadę. Z gięta lub bez ale ogóreczki i chyba papryka się jeszcze znajdzie. Jutro zamelduję/potwierdzę
kordziuk Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 W dniu 27.03.2016 o 17:32, Jaco napisał(a): No w mordę ja jestem z Ziutką uziemiony z jazdami na 200, więc prosimy Szanowne Towarzycho o foty z wszelakiego kulania.No to tyle, Wesołych Swiąt Jaco jeśli chcesz mogę Was zabrać wybieram się na 4oo i mam miejscówki tylko wrzuć namiar to ustawie GPS Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2016 Dziękować za dobre słowo, ale my z Anią na 100 % odpadamy ze względów świątecznych ( rodzina ). Chociaż mnie już nosi
kordziuk Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Jak by co bierz piwko na świeżym powietrzu smakuje wybornie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 To było bardzo miłe i pogodne Świąteczne popołudnie. Przelot poprowadzili Bunny i Ojciec Dyrektor. Fajne klimaty pod drodze. Dziękuję za gościnę Dominice i Rafalowi, a wszystkim za - jak zwykle - wyśmienite towarzystwo. Do następnego :-)
Dunaj Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Dzięki za super dzionek w doborowym toważystwie,przejażdżkę a w szczególności Orzełkom za goścignę. Do następnego. Wicia dziki za pomoc. " przy parkowaniu".
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 Gizińszczaki wylądowały całe i zdrowe Uroczy dzionek był. Pani Sołtys i Szanownemu Małżonkowi wielkie dzięki za gościnę. Reszcie Towarzystwa za towarzystwo. A fundatorom giętej to już w szczególności dzięki - fajnie tak na krzywy ryj się załapać
JuStA Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Dzięki wszystkim za super dzionek I parę moich fotek:
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2016 Administrator Opublikowano 28 Marca 2016 Takiego dnia nie można było zmarnować Było przesympatycznie. Frekwencja dopisała, pająki z wydechów wygnane a akumulatory (te mentalne także) doładowane... i nawet nikt nas nie zmoczył... Choć przymiarki były Podziękowania dla gospodarzy, Gieńki i Orła za gościnę oraz całej dzisiejszej ekipie 2oo za wspólnie spędzony czas. Czekamy na video i foto a w międzyczasie takich kilka obrazów robione żelazkiem
Tatko Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Super dzionek Wszystkim dzięki za wszystko Orzełkom za gościnę i do następnego. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Odprowadziliśmy nasze koniki do stajni i dopiero teraz dotarliśmy do bazy dzięki gospodarzom za gościnę i wszystkim uczestnikom za wspaniałe towarzystwo po dzisiejszym fantastycznie spędzonym dniu nasze akumulatory naładowane na ful
Rekomendowane odpowiedzi