Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wyprowadziłem Zacną na spacer pierwszy raz w tym sezonie :) pokręciłem się w koło komina, było super poczuć znów wiatr we włosach :)

Opublikowano

Andrzej się pytać czy będziemy gdzieś brykać :question:.Puszczać wici.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Andrzejku pogoda na weekend mówi nie. Ale sami musimy to zweryfikować. Czas pokaże.

• Sympatycy
Opublikowano

No dziś pogoda nie za ciekawa :blush:

• Administrator
Opublikowano

Panie i Panowie... koniec żartów. W przyszłą niedzielę ma być coś za czym tęsknimy od dawna. Lato na Wiosnę!

Chyba nie muszę mówić co to oznacza dla nas? :Jumpy:

:notworthy:http://pogodynka.pl/...rszawa_warszawa :notworthy:

Opublikowano

Jeżeli będzie tak faktycznie jak pokazuje pogoda to nie siadamy do stołów tylko na koń :)

Opublikowano

Maciuś a kiedy ja się wódy nachlam :question::msn-wink: .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Calą zimę miałeś na to czas.

Teraz juz musisz sie skupić tylko na jeździe :)

• Sympatycy
Opublikowano

No to może gdzieś dalej ? Może odwiedzimy jakiś inny region ....... znaczy kolegów z innego regionu :clapping:

Oczywiście jak pogodynka się sprawdzi. :blush:

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 21.03.2016 o 19:09, Cormoran napisał(a):

No to może gdzieś dalej ? Może odwiedzimy jakiś inny region ....... znaczy kolegów z innego regionu :clapping:

Oczywiście jak pogodynka się sprawdzi. :blush:

Pomysł dobry. Już nawet było gadane na taki temat na spocie. Może Szczecin dla "chętnych" --> 9 kwietnia. Wyjazd dwudniowy. :lol1: !scooter

Ja niestety przez dwa najbliższe weekendy jestem moto niedostępny. Święta, a potem maraton.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 22.03.2016 o 21:59, Piootr napisał(a):

Pomysł dobry. Już nawet było gadane na taki temat na spocie. Może Szczecin dla "chętnych" --> 9 kwietnia. Wyjazd dwudniowy. :lol1: !scooter

Ja niestety przez dwa najbliższe weekendy jestem moto niedostępny. Święta, a potem maraton.

Drodzy koledzy - Burgmaniacy ze Stolicy i nie tylko, zawsze zapraszamy bardzo serdecznie w nasze rejony. Z wielką przyjemnością będziemy Was gościć w naszych skromnych stronach. Dajcie tylko chwilę wcześniej znać, abyśmy mogli Was oczekiwać i wypatrywać.

Pozdrawiamy i do zobaczenia.

Opublikowano

A może jednak coś bliżej? Jak wam pomysł na tę UPALNE :) Święta żeby odwiedzić mekkę moto braci czyli Kazimierz-Dolny?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja się dopasuję do wszystkiego, aby tylko jechać, jechać, jechać.

I może bardziej patrzmy na niedzielę ?

• Administrator
Opublikowano

Święta, święta ale czas na wypad za miasto na scooter.gif i usmażenie kiełbasy na ognisku też musi być. Tym bardziej, że zapowiadane są temperatury rzędu 14- 15 st.C grin.gif

Pomysł na lany poniedziałek, tj 28 marca: O godzinie 11:00 spotykamy się na stacji Shell przy ulicy Łabiszyńskiej, vis a vis Stadionu Polonez -> Klik - miejsca spotkania.

O 11:15 ruszamy na ognisko na podwarszawskie rancho do..........

Jako, że w poniedziałek sklepy będą zamknięte sugeruję aby podczas świątecznych zakupów zaopatrzyć się w żarełko do upieczenia, jakiegoś ogóra czy napitek nisko %.

Przewidywany dystans wyjazdu pod kryptonimem "Lany u Sołtysa" ;) to łącznie jakieś 80-100 km w zależności od trasy, którą właśnie opracowuje. Planowany powrót do Warszawy na ok. 15:00.

Do zobaczenia :renske:

• Użytkownicy
Opublikowano

Yes Yes Yes

Opublikowano

W sumie dawno nie jadłem kiełbaski z ognicha-jestem za :)

• Sympatycy
Opublikowano

Te nasze pogodynki to się na ....... nadają. Nawet z dnia na dzień nie umieją pogody przewidzieć.

A miało być tak pięknie w święta ............. jak na razie to siąpi :confused:

Opublikowano

Panowie czy mogę zagościc na 4oo niestety 2oo w rozsypce wymiana obudowy pompy wody

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy
Opublikowano
  W dniu 26.03.2016 o 06:05, Cormoran napisał(a):
Te nasze pogodynki to się na ....... nadają. Nawet z dnia na dzień nie umieją pogody przewidzieć.

A miało być tak pięknie w święta ............. jak na razie to siąpi :confused:

Głowa do góry. Do poniedziałku to się jeszcze wysiąpi!

• Administrator
Opublikowano

Cormoran, przestań siać defetyzm. Poprzednio też krakałeś i ... wykrakałeś :chair:

W poniedziałek będzie cacy :photo:

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 26.03.2016 o 09:08, MariuszBurgi napisał(a):

Poprzednio też krakałeś i ... wykrakałeś :chair:

Przyjmuję baty na plecy :blush:

a przy okazji polecam fajną stronkę z pogodynką.

http://meteo.org.pl/radary

szczególnie tą godzinową mapkę z opadami.

Opublikowano

Kordziuk ale się władowałeś z tymi Panami nie chciał bym być na Twoim miejscu jak Ci Nasze Panie pojadą :msn-wink:

że się Ich nie zapytowywujesz :boxing:

Pozdrawiam.

Opublikowano
  W dniu 26.03.2016 o 10:10, Andrzej.S napisał(a):
Kordziuk ale się władowałeś z tymi Panami nie chciał bym być na Twoim miejscu jak Ci Nasze Panie pojadą :msn-wink:

że się Ich nie zapytowywujesz :boxing:

Pozdrawiam.

No właśnie Andrzejku dobrze to ująłeś na sucho mu to nie ujdzie

Opublikowano

Tam już czekają z wężami gaśniczymi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ups i takiego dyngusa liczę może sołtys wyjedzie na motopompie a którzy to wie niespodzianka

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka