Trenex Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Ja wyprowadziłem Zacną na spacer pierwszy raz w tym sezonie pokręciłem się w koło komina, było super poczuć znów wiatr we włosach
Tatko Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Andrzej się pytać czy będziemy gdzieś brykać .Puszczać wici. Pozdrawiam.
Klubowicze .maniek Opublikowano 18 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2016 Andrzejku pogoda na weekend mówi nie. Ale sami musimy to zweryfikować. Czas pokaże.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2016 No dziś pogoda nie za ciekawa
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2016 Administrator Opublikowano 20 Marca 2016 Panie i Panowie... koniec żartów. W przyszłą niedzielę ma być coś za czym tęsknimy od dawna. Lato na Wiosnę! Chyba nie muszę mówić co to oznacza dla nas? http://pogodynka.pl/...rszawa_warszawa
Sobier Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Jeżeli będzie tak faktycznie jak pokazuje pogoda to nie siadamy do stołów tylko na koń
Tatko Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Maciuś a kiedy ja się wódy nachlam . Pozdrawiam.
Sobier Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Calą zimę miałeś na to czas. Teraz juz musisz sie skupić tylko na jeździe
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2016 No to może gdzieś dalej ? Może odwiedzimy jakiś inny region ....... znaczy kolegów z innego regionu Oczywiście jak pogodynka się sprawdzi.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2016 W dniu 21.03.2016 o 19:09, Cormoran napisał(a): No to może gdzieś dalej ? Może odwiedzimy jakiś inny region ....... znaczy kolegów z innego regionu Oczywiście jak pogodynka się sprawdzi. Pomysł dobry. Już nawet było gadane na taki temat na spocie. Może Szczecin dla "chętnych" --> 9 kwietnia. Wyjazd dwudniowy. !scooter Ja niestety przez dwa najbliższe weekendy jestem moto niedostępny. Święta, a potem maraton.
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2016 W dniu 22.03.2016 o 21:59, Piootr napisał(a): Pomysł dobry. Już nawet było gadane na taki temat na spocie. Może Szczecin dla "chętnych" --> 9 kwietnia. Wyjazd dwudniowy. !scooter Ja niestety przez dwa najbliższe weekendy jestem moto niedostępny. Święta, a potem maraton. Drodzy koledzy - Burgmaniacy ze Stolicy i nie tylko, zawsze zapraszamy bardzo serdecznie w nasze rejony. Z wielką przyjemnością będziemy Was gościć w naszych skromnych stronach. Dajcie tylko chwilę wcześniej znać, abyśmy mogli Was oczekiwać i wypatrywać. Pozdrawiamy i do zobaczenia.
szyszczak Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 A może jednak coś bliżej? Jak wam pomysł na tę UPALNE Święta żeby odwiedzić mekkę moto braci czyli Kazimierz-Dolny?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2016 Ja się dopasuję do wszystkiego, aby tylko jechać, jechać, jechać. I może bardziej patrzmy na niedzielę ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Marca 2016 Administrator Opublikowano 25 Marca 2016 Święta, święta ale czas na wypad za miasto na i usmażenie kiełbasy na ognisku też musi być. Tym bardziej, że zapowiadane są temperatury rzędu 14- 15 st.C Pomysł na lany poniedziałek, tj 28 marca: O godzinie 11:00 spotykamy się na stacji Shell przy ulicy Łabiszyńskiej, vis a vis Stadionu Polonez -> Klik - miejsca spotkania. O 11:15 ruszamy na ognisko na podwarszawskie rancho do.......... Jako, że w poniedziałek sklepy będą zamknięte sugeruję aby podczas świątecznych zakupów zaopatrzyć się w żarełko do upieczenia, jakiegoś ogóra czy napitek nisko %. Przewidywany dystans wyjazdu pod kryptonimem "Lany u Sołtysa" to łącznie jakieś 80-100 km w zależności od trasy, którą właśnie opracowuje. Planowany powrót do Warszawy na ok. 15:00. Do zobaczenia
szyszczak Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 W sumie dawno nie jadłem kiełbaski z ognicha-jestem za
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2016 Te nasze pogodynki to się na ....... nadają. Nawet z dnia na dzień nie umieją pogody przewidzieć. A miało być tak pięknie w święta ............. jak na razie to siąpi
kordziuk Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie czy mogę zagościc na 4oo niestety 2oo w rozsypce wymiana obudowy pompy wody Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi Opublikowano 26 Marca 2016 Użytkownicy Opublikowano 26 Marca 2016 W dniu 26.03.2016 o 06:05, Cormoran napisał(a): Te nasze pogodynki to się na ....... nadają. Nawet z dnia na dzień nie umieją pogody przewidzieć.A miało być tak pięknie w święta ............. jak na razie to siąpi Głowa do góry. Do poniedziałku to się jeszcze wysiąpi!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Marca 2016 Administrator Opublikowano 26 Marca 2016 Cormoran, przestań siać defetyzm. Poprzednio też krakałeś i ... wykrakałeś W poniedziałek będzie cacy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2016 W dniu 26.03.2016 o 09:08, MariuszBurgi napisał(a): Poprzednio też krakałeś i ... wykrakałeś Przyjmuję baty na plecy a przy okazji polecam fajną stronkę z pogodynką. http://meteo.org.pl/radary szczególnie tą godzinową mapkę z opadami.
Tatko Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Kordziuk ale się władowałeś z tymi Panami nie chciał bym być na Twoim miejscu jak Ci Nasze Panie pojadą że się Ich nie zapytowywujesz Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 W dniu 26.03.2016 o 10:10, Andrzej.S napisał(a): Kordziuk ale się władowałeś z tymi Panami nie chciał bym być na Twoim miejscu jak Ci Nasze Panie pojadą że się Ich nie zapytowywujesz Pozdrawiam. No właśnie Andrzejku dobrze to ująłeś na sucho mu to nie ujdzie
Tatko Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tam już czekają z wężami gaśniczymi. Pozdrawiam.
kordziuk Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Ups i takiego dyngusa liczę może sołtys wyjedzie na motopompie a którzy to wie niespodzianka Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi