Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawid181
Opublikowano

Brawo

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

:) co wygrałem??

Opublikowano

Browar na burgmanii

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Ptaki ćwierkają wiosennie, w atmosferze przyziemnej czuć łagodniejsze powietrze... :)

...a pająki w wydechach klecą pajęczyny... :helpsmilie: Tak być nie może !!!

Pomysł na jutro, tj niedzielę 6 marca: O godzinie 12:00 spotykamy się na stacji Shell przy ulicy Łabiszyńskiej, vis a vis Stadionu Polonez -> Klik - miejsca spotkania.

O 12:15 ruszamy na podwarszawskie ognisko do.... A niech to będzie niespodzianką :)

Po trasie będziemy stawać w jakimś przybytku tak by zaopatrzyć się w żarełko do upieczenia, jakiegoś ogóra czy napitek nisko %.

Przewidywany dystans dnia to łącznie jakieś 80-100 km w zależności od trasy, którą właśnie opracowuje :)

To co, szable w dłoń i na koń !

giphy.gif

Do zobaczenia :renske:

• Sympatycy
Opublikowano

Gitarra ...... Melduję się na miejscu zbiórki o podanej godzinie.

Opublikowano

Rozumiem ze moze podjechac kazdy zainteresowany użytkownik.

Opublikowano

Oczywiście, każdy kto tylko ma ochotę ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

No już sobie z Wami jutro "polatałem" :mad2:. Zapomniałem, że w piątek było Kazimierza, więc na imieniny teścia :euro: trza jechać. Dziś zadzwonił telefon: "No to co w niedzielę jesteście ? :phone1:. No jasne :sadwalk: !placz1

Miłego śmiganka życzę.

• Administrator
Opublikowano

Piotrek, wybierasz teścia zamiast kumpli z Klubu??? :o

Musimy poważnie porozmawiać...

• Klubowicze
Opublikowano
:frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty:
  • Sympatycy
Opublikowano

Powiem tak, za pięknie to to nie wygląda :confused: ale tak mnie dupa swędzi że przyjadę :Jumpy:

Edit

i jeszcze poczekam do 11-tej bo coś media mówią o opadach około 12.00 :frusty: w naszym regionie

http://meteo.org.pl/radary

Opublikowano

Oho i już się zaczyna.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Tradycja hehe :rolleyes1:

1386.jpg

Opublikowano

U nas już pada i nie zapowiada się że będzie jakaś poprawa na lepsze

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie też leci coś z nieba.

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie na Ochocie...również pada?

Opublikowano

Tak to jest jak się mieszka na wsi :msn-wink: u mnie na Pradze sucho a po drugie nie jestem z cukru.

Pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano

Problem nie tyle w samym deszczu co w soli, która nadal zalega na asfaltach.

Poza tym ognisko przy niepewnej pogodzie też nie da oczekiwanej radości.

Zważywszy na powyższe dzisiejszy wypad odwołuje.

• Klubowicze
Opublikowano

.. i stać z kijem w deszcz przy ognisku też żadna przyjemność. Pewnie do następnego!

• Sympatycy
Opublikowano

Tia.

No to ja zjem sobie parówkę na tej stacji i wracam do domku. Tak jakoś mi się wcześniej z działki przyjechało. Taka sytuacja.

Opublikowano
:kwasny::sleep1:
Opublikowano

No my ognisko mamy w kominku a kiełbaski na patelni już stwierczą i w tej scenerii czekamy na lepszą pogodę. Może w następny weekend się uda LWG

Tia.

No to ja zjem sobie parówkę na tej stacji i wracam do domku. Tak jakoś mi się wcześniej z działki przyjechało. Taka sytuacja.

Życzymy smacznego

• Sympatycy
Opublikowano

Na pocieszenie (marne, ale zawsze) - pojeździliście sobie dokładnie tak samo, jak i My w Zachodniopomorskiem heh :). Taki był piękny piątek i kawałeczek soboty, a dziś, gdy przydałoby się polatać, leje nam od rana. U nas ma być ładnie we wtorek, jak pójdziemy do pracy :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

A ja za chwilę na koń i ruszam na Warszawę. Deszcz nie deszcz, jechać trzeba. Myślałem, że dojadę do Was na ognisko i kiełbaski :(

• Sympatycy
Opublikowano

A ja za chwilę na koń i ruszam na Warszawę. Deszcz nie deszcz, jechać trzeba. Myślałem, że dojadę do Was na ognisko i kiełbaski :(

Jak dojedziesz jak chłopaki wszystko odwołali.

W drodze powrotnej minąłem się chyba z naszym kolegą na złotej maszynie :).

Acha Jack rozumiem ..,...... Chcialeś dojechać :-)