Semen Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 A ja wczoraj nie mogłem być na motoMikołajach, więc w dniu dzisiejszym odwiedziłem Zegrze. Pozdrawiam!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Co robimy w weekend ? http://www.accuweather.com/pl/pl/warsaw/274663/december-weather/274663?monyr=12/1/2015
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2015 Sprzątamy... a wieczorkiem: http://metalcave.com/event/408
Kubitus33 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panie, Panowie, ktos coś przy niedzieli? Bez szaleństw 100 150 km?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jak jutro nie będzie padało i będzie sucho to od 10.00 będę sobie krążył po Wawie. Może ktoś po Wigilii Burgmaniowej będzie w stanie pojeździć ;-) to zapraszam. Acha w niedzielę to samo proponuję :-)
marycha Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na niedzielę rano pewnie bym się pisał
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nakręcone 210 kilometrów, sucho, ciepło i przyjemnie, na mieście dużo motocykli i nawet kierowcy puszek nie byli zaskoczeni. Jutro powtarzam kulanko po mieście ....... szczególnie że ma być ładniej niż dziś Będę o 10.00 pod C66 i około 10.15 -30 ruszam yyyyyy i jeszcze nie wiem gdzie Zapraszam chętnych.
Kubitus33 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cormoran 10 30 dla mnie za wcześnie, nie dam rady. Może pół godz później i wypad na wschodnia stronę wawy, Gdzieś Wyszków, Tłuszcz... - nigdy nie byłem w Tłuszczu ;-). Nie wiem co tam można fajnego objechać...
dejon Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Cormoran podaj jak możesz na prv tel tez bym jutro trochę posmigal po wawie tylko fakt godzina po wkoncu wolnej sobocie sam rozumuesz:)ja z miłą chęcią dołączę do ciebie. Tylko ta godzina......hmm ale ja 125....:(nie za wolno? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 10.30 chce ruszyć bo dzień krótki. Jak by co 661 612 402. A czy nie za wolno ? Teraz i tak sie nie zapier..... bo temperatury są niskie a i kierowcy nie zwracają na Nas uwagi tak jak latem. Bedzie dobrze. Kubi jak by co zadzwoń to poczekamy te 30 minut :-)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2015 Taka sytuacja na 20 grudnia
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jak na 20 grudnia to sytuacja bardzo fajna :-). Zjechałem właśnie na bazę z wielkim bananem na twarzy. Pogoda nam dopisała niesamowicie i nie myślałem że aż tylu Nas będzie. Nakręcone 185 kilosów. Niestety ktoś chyba nie dotarł ale niech się nie martwi...... jeszcze nie koniec sezonu. Mariusz ten ostatni kawałek z zakrętami bardzo fajny. Dzięki i do następnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeszcze kilka shotów z dziś. Lodzik z maxi w tle Parking nasz Kolumna Zygmunta i giełda sam. zaliczona a na koniec Zegrze porządnie objechane. V-max na nowych rolkach przetestowany i satysfakcjonujący, oponki dotarte. Pająki z wydechu przegnane Ciesze się, że ścieżka się podobała. Do następnego.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 a T-maxy czyje? Mańka i Sobiera? . Mussolek nie ma lusterek, a Norbercik (Sysgone) chyba miał inny kolor?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mussol to teraz na zesłaniu na wyspach
Gość Paulek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam. Właśnie, my tzn. kilka osób z kedzierzyna-kozla i okolic tez dzisiaj smiegaliśmy i mielismy zamiar wrzucic kilka naszych fotek ale nikt z nas niewie jak to zrobic. -i tu moja prośba gdyby ktos umial mi wytłumaczyc jak wrzucic tu foty,bardzo byłbym wdzieczny. pozdrawiam. ps. ze 150 km przeleciało pod kołami dzisiaj nr.kontaktowy jest na moim profilu.
Sobier Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wystarczy użyć wyszukiwarki http://www.forum.bur...jecia-na-forum/
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zazdraszam wycieczki. Nawet się już zacząłem ubierać do wyjazdu, ale w ostatniej chwili zorientowałem się, że nie mam aktualnie kasku. Stare tydzień temu sprzedałem. Mikołaj kupił nowe 2 sztuki, ale powiedział, że nie da wcześniej jak w Wigilię. A wiec taka sprawa. Trzeba czekać i być grzecznym.
ALFI Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No jak kask mam, ale Mikołajowa zaordynowała wyjazd po choinkę i tyle z tego wyszło. Mam nadzieję że prognozy sprawdzą się w 100% i pogoda w święta będzie sprzyjać kulankom.....
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mikołaj kupił nowe 2 sztuki, ale powiedział, że nie da wcześniej jak w Wigilię. A wiec taka sprawa. Trzeba czekać i być grzecznym. Ahh, pozazdrościć. Takich Mikołajów, to w Zachodniopomorskiem nie mamy . BTW Dziś odbyłem jazdę dziewiczą z nowym nabytkiem M1 + Cardo SRS i sądzę, że będziesz zadowolony. Lekki, dobrze leży, SRS okej .
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 To jest wątek do umawiania się na wypad w weekend. ....... przypominam. Pozdrawiam Cormoran
Klubowicze Doktorek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2015 Podziwiam Was, fajne mieliści przejażdżki, trochę Wam zazdroszcze ponieważ już przykryłem moją Zacną kołderką, a samemu nie chce mi się gdzieś wybierać ... , ostatnio nie czuję się najlepiej ... , nie wiem ci się ze mną dzieje z trudem chodzę i chyba coś mam z sercem brakuje mi czasmi tętna ... . Pozdrawiam Was serdecznie Przemek
Marek Leśniak Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam Panie "Doktorek " obydwoje na przegląd i od nowego sezonu w siodło i Wio.ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 21 Grudnia 2015 W Wigilię na Mazowszu ma być sucho i 12*C Jest dobrze...
Rekomendowane odpowiedzi