Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja wczoraj nie mogłem być na motoMikołajach, więc w dniu dzisiejszym odwiedziłem Zegrze.

1fec95dace5f4fd2.jpg

25822180b0024b84.jpg

2995b024fc40791c.jpg

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie, Panowie, ktos coś przy niedzieli? Bez szaleństw 100 150 km?

• Sympatycy
Opublikowano

Jak jutro nie będzie padało i będzie sucho to od 10.00 będę sobie krążył po Wawie. Może ktoś po Wigilii Burgmaniowej będzie w stanie pojeździć ;-) to zapraszam. Acha w niedzielę to samo proponuję :-)

Opublikowano

Na niedzielę rano pewnie bym się pisał

• Sympatycy
Opublikowano

Nakręcone 210 kilometrów, sucho, ciepło i przyjemnie, na mieście dużo motocykli i nawet kierowcy puszek nie byli zaskoczeni.

Jutro powtarzam kulanko po mieście ....... szczególnie że ma być ładniej niż dziś :clapping:

Będę o 10.00 pod C66 i około 10.15 -30 ruszam yyyyyy i jeszcze nie wiem gdzie :blush:

Zapraszam chętnych.

Opublikowano

Cormoran 10 30 dla mnie za wcześnie, nie dam rady. Może pół godz później i wypad na wschodnia stronę wawy, Gdzieś Wyszków, Tłuszcz... - nigdy nie byłem w Tłuszczu ;-). Nie wiem co tam można fajnego objechać...

Opublikowano

Cormoran podaj jak możesz na prv tel tez bym jutro trochę posmigal po wawie tylko fakt godzina po wkoncu wolnej sobocie sam rozumuesz:)ja z miłą chęcią dołączę do ciebie. Tylko ta godzina......hmm ale ja 125....:(nie za wolno?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

10.30 chce ruszyć bo dzień krótki. Jak by co 661 612 402.

A czy nie za wolno ? Teraz i tak sie nie zapier..... bo temperatury są niskie a i kierowcy nie zwracają na Nas uwagi tak jak latem. Bedzie dobrze. Kubi jak by co zadzwoń to poczekamy te 30 minut :-)

• Administrator
Opublikowano

Taka sytuacja na 20 grudnia :)

7ddd916e635a0c6ec1a48afd99ccce30.jpg

6d58ccc1c833c08a2ffd6217f643cdbc.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Jak na 20 grudnia to sytuacja bardzo fajna :-).

Zjechałem właśnie na bazę z wielkim bananem na twarzy. Pogoda nam dopisała niesamowicie i nie myślałem że aż tylu Nas będzie. Nakręcone 185 kilosów. Niestety ktoś chyba nie dotarł ale niech się nie martwi...... jeszcze nie koniec sezonu.

Mariusz ten ostatni kawałek z zakrętami bardzo fajny.

Dzięki i do następnego.

• Administrator
Opublikowano

Jeszcze kilka shotów z dziś.

Lodzik z maxi w tle

7e33540c08d0cd0c4774a850345981be.jpg

Parking nasz

08fd9d283de887206bb5b7a082e3b22b.jpg

130c021a0c4ea34f595f24148f3ffa96.jpg

41b8acf7b95e8d22f3ae7704102d13bc.jpg

4f3b7177ba5c4291fa254bb8ca6366f5.jpg

9063062ae9355a49705e5ca5d2c62834.jpg

Kolumna Zygmunta i giełda sam. zaliczona a na koniec Zegrze porządnie objechane.

V-max na nowych rolkach przetestowany i satysfakcjonujący, oponki dotarte. Pająki z wydechu przegnane :)

Ciesze się, że ścieżka się podobała.

Do następnego.

• Sympatycy
Opublikowano

a T-maxy czyje? Mańka i Sobiera? ;). Mussolek nie ma lusterek, a Norbercik (Sysgone) chyba miał inny kolor?

• Administrator
Opublikowano

Mussol to teraz na zesłaniu na wyspach ;)

Opublikowano

Witam. Właśnie, my tzn. kilka osób z kedzierzyna-kozla i okolic tez dzisiaj smiegaliśmy i mielismy zamiar wrzucic kilka naszych fotek ale nikt z nas niewie jak to zrobic. -i tu moja prośba gdyby ktos umial mi wytłumaczyc jak wrzucic tu foty,bardzo byłbym wdzieczny. pozdrawiam. ps. ze 150 km przeleciało pod kołami dzisiaj :) nr.kontaktowy jest na moim profilu.

• Klubowicze
Opublikowano

Zazdraszam wycieczki. Nawet się już zacząłem ubierać do wyjazdu, ale w ostatniej chwili zorientowałem się, że nie mam aktualnie kasku. Stare tydzień temu sprzedałem. Mikołaj kupił nowe 2 sztuki, ale powiedział, że nie da wcześniej jak w Wigilię. A wiec taka sprawa. Trzeba czekać i być grzecznym.

Opublikowano

No jak kask mam, ale Mikołajowa zaordynowała wyjazd po choinkę i tyle z tego wyszło. Mam nadzieję że prognozy sprawdzą się w 100% i pogoda w święta będzie sprzyjać kulankom.....

• Sympatycy
Opublikowano

Mikołaj kupił nowe 2 sztuki, ale powiedział, że nie da wcześniej jak w Wigilię. A wiec taka sprawa. Trzeba czekać i być grzecznym.

Ahh, pozazdrościć. Takich Mikołajów, to w Zachodniopomorskiem nie mamy :).

BTW

Dziś odbyłem jazdę dziewiczą z nowym nabytkiem M1 + Cardo SRS i sądzę, że będziesz zadowolony. Lekki, dobrze leży, SRS okej :fireman2: .

• Sympatycy
Opublikowano

To jest wątek do umawiania się na wypad w weekend. ....... przypominam.

Pozdrawiam

Cormoran

• Klubowicze
Opublikowano

Podziwiam Was, fajne mieliści przejażdżki, trochę Wam zazdroszcze ponieważ już przykryłem moją Zacną kołderką, a samemu nie chce mi się gdzieś wybierać ... , ostatnio nie czuję się najlepiej ... , nie wiem ci się ze mną dzieje z trudem chodzę i chyba coś mam z sercem brakuje mi czasmi tętna ... . Pozdrawiam Was serdecznie Przemek

Opublikowano

Witam

Panie "Doktorek " obydwoje na przegląd i od nowego sezonu w siodło i Wio.ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT

Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

W Wigilię na Mazowszu ma być sucho i 12*C :) Jest dobrze...

Opublikowano

Co tu tak spokojnie. :question:

Pozdrawiam.