Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Arturas o której planujecie być w Wyszogrodzie.Jak by aura i nic innego mi nie przeszkodziło, to kto wie może by mi się udał spontan na małe spotkanko z Wami.Może jakaś mała kawka i powrocik do codzienności.P!

• Klubowicze
Opublikowano

To z kawką Mirek celuj w Sochaczew ok. 13-13.30 POZDRO

Opublikowano

Ja już w domku Lublin zdobyty,parada zaliczona,maxi skuterów nie wiele tym bardziej cieszy że byłem.

Moto jakieś 500 sztuk może ciut więcej może mniej ale ogólnie super.

Nowy Kolega poznany którego przy okazji serdecznie pozdrawiam i niech nowo narodzona Córka zdrowo się chowa.

412 km nawinięte,zrelaksowany mogę spokojnie udać się na spoczynek :msn-wink:

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Brawo Andrzej za determinacje. Jak ruszales z Wwy bylo nieco ponizej "0". Ja tez juz w garazu. Nawiniete ok 160km. Dzieki za doborowe towarzystwo, bylo nas 5 a wporywach nawet 6ciu. Mam nadzieje ze nie bylem uciazliwy przy co niektorych sprzetach :) Bardzo brakowalo mi tutaj jeszcze kilku osob. Kawka zaliczona, rzut okiem na panoramke w Wyszogrodzie tez. Zalaczam kilka fotek.

70fa39098124759e08dda13baa320bc2.jpg

1f2016ba0a1e5f9c97939791890a0349.jpg

bf407b7fbd1b5664f2137ee4553c0629.jpg

f6d3347236be61dca18799c99fbfcab0.jpg

Opublikowano

Ja też już w domu

200km pękło

Dzięki koledzy za przejażdżkę, mam nadzieję, że nie byłem przysłowiowym piątym kołem i wozu

Pzdr

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki Panowie za fajną przebieżkę :clapping:

Dla tych którzy bali się zimna- nie było zimno.

Maszyny przewietrzone, pająki wygonione.

Oby jeszcze kilka takich ciepłych dni w tym roku się trafiło.

Opublikowano

Wypadzik do Wyszogrodu i spotkanko z chłopakami z Wa-wy!

4df63be26bad4fc6med.jpg

84afeae1b453eb9fmed.jpg

4abc2786b15c6b4fmed.jpg

4e904fa5a7f05897med.jpg

d77a5c27b0c4e0camed.jpg

POZDRO!!!

• Klubowicze
Opublikowano

Mirek, Dzięki za fotki. Ty chyba więcej km zrobiłeś od nas, a temperatura i wietrzna aura wcale nie rozpieszczała, ale jeszcze babie lato ma powrócić, to zapewne polatamy :)

Opublikowano

Witam! Arturas! Cała przyjemność po mojej stronie,po raz kolejny udało mi się wstrzelić(a nie celowałem).Nakręciłem około 230 km,ale zmarzłem!!!!!. POZDRO!

351fa6fcfa89809dmed.jpg

Tu się namawiają .:-)

19087dd33e0fd080med.jpg

A tu zwiewają.:-)

6ada3553b7d92293med.jpg

POZDRAWIAM!!!

Opublikowano

Widzę że Wielki Ptak zrobił maszynę :question:

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Hehe no jak by to napisać hmmmmm trzeba by przetestować czy dobrze woda po nim spływa ?

Opublikowano

propozycja??

• Klubowicze
Opublikowano

... może by tak spróbować na niedzielną herbatkę w kierunku łódzkim - oczywiście delikatna sentymentalna propozycja.. >>TUTAJ Andrzej by dynie zabrał na przejażdżkę ;), może Trenex też pamięta cud rękawiczki :) Później może być Piotrkowska, riksza... i tak wszystko w rękach pogody :)

Opublikowano

W sumie dynia umyta a Tomek jeszcze nie opatentował wynalazku [rękawiczki]-zobaczymy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm Panowie chętnie spotkam się z przyjaciółmi z Łódzkiego. ..a może trafimy na ten wspaniały żurek ☺

• Sympatycy
  • Klubowicze
Opublikowano

Oooo! i fajnie, godzina też całkiem, o takiej cicho myślałem.

ale biorąc pod uwagę że śpimy o godzinkę dłużej... to po staremu będzie 10!! ;) nie pomylcie czasu :)

Z soboty na niedziele cofamy zegar o 1h.!

• Klubowicze
Opublikowano

To może i ja podjadę. Tylko, że na 18:00 muszę być na Ł3 na Polski klasyk. Obserwuję temat.

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrze, o Tobie właśnie myślałem :) fajnie. Ja też muszę być ok. 17ej w Wwie.

...może też alpejski kpl. się zbierze :)

Opublikowano

Oj chyba i Ja się skuszę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Tylko plis nie mieszajmy z godzinami, umawiamy się na 8.45 i już........ a jak ktoś sobie zegarka nie przestawi to jego problem. ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Będziecie na miejscu ok. 11:00, to tak akurat na późne śniadanie. Może pomyślcie, żeby w Golicach u gospodarzy zarezerwować sobie śniadanie. :eat: Bo ja swojego nie odstąpię :laughing:

• Użytkownicy
Opublikowano

Yes yes yes :clapping:

Pogoda będzie, Andrzej dynię umył......

Pająki się wygoni :Jumpy: