Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Grudnia 2025 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2025 Dla tego napisałem że były by jajca 🤣🤣.
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Grudnia 2025 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2025 To co jutro o 10 na modlińskiej ?😋
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Stycznia Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia Kurcze, czekałem i nikt się nie pojawił 🤥
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Piątek o 11:18 Administrator Opublikowano Piątek o 11:18 Jutro, w sobotę, zapowiadana jest doskonała aura na motocyklowe pojeżdżawki, więc co następuje... O godzinie 10:45 spotykamy się na stacji BP/MC.D przy ulicy Modlińskiej. Tu gdzie zawsze na wiosnę ... O TUUU właśnie :-) Punktualnie o 11:00 startujemy w stronę Serocka ale niespiesznie, trasą urokliwą. W Serocku zrobimy przystanek by później skierować się do Pułtuska na lunch w Zamek Pułtusk., gdzie zrobimy także wspólne foto "na górce" przy armatach. Taki jest plan ale dopuszczam możliwość modyfikacji ;-) Tak że tego... wiecie co robić. Do zooo....
Klubowicze Piootr Opublikowano Piątek o 11:29 Klubowicze Opublikowano Piątek o 11:29 Jak nie jak TAK 👍. Obecny 😃
Klubowicze arturas Opublikowano Piątek o 11:30 Klubowicze Opublikowano Piątek o 11:30 Meldujemy sie, ale już w Serocku i pobieżnie pojedziemy z Wami dalej, Elutka i Arturas, 2x 2oo
Klubowicze morwa37 Opublikowano Piątek o 11:59 Klubowicze Opublikowano Piątek o 11:59 Kurde jutro mam u mnie mechanika wymiana oleju i serwis 3szt skuterów.
mariuszadam Opublikowano Piątek o 13:28 Opublikowano Piątek o 13:28 47 minut temu, Tatko napisał(a): Zdrowie jak na razie nie pozwala.😪😭😫😥😱 To mamy cos wspolnego🙂
Sympatycy Cormoran Opublikowano Piątek o 15:35 Sympatycy Opublikowano Piątek o 15:35 A ja z chęcią ale nie mam czym. Dopiero z jakieś dwa tygodnie będę mógł do Was dołączyć 🥹
Marcino1 Opublikowano Sobota o 09:40 Opublikowano Sobota o 09:40 Czekam i czekam, gdzie jesteście? ;)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano Sobota o 10:00 Administrator Opublikowano Sobota o 10:00 18 minut temu, Marcino1 napisał(a): Czekam i czekam, gdzie jesteście? ;) Czytaj czytaj.... Pinezka prawdę powie 😂
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 20 godzin temu Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 godzin temu Dopiero teraz wolna chwila, więc małe foto-video podsumowanie z naszej aktywności skuterowej w ostatnią słoneczną, choć lekko wietrzną sobotę Na deser roleczka zmontowana przez naszego @arturas 🔝 https://vm.tiktok.com/ZNRHcPxxv/ 6
Klubowicze El Diablo Opublikowano 19 godzin temu Klubowicze Opublikowano 19 godzin temu To sobie pojeździliście i pojedliscie ! Super!!! I tak trzymać 🛵🛵🛵 Sezon motorowy się zaczyna ,więc takich wypadów będzie dużo. Pozdrawiam 🤓👍 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 godzin temu Klubowicze Opublikowano 16 godzin temu To był naprawdę fajny skuterowy dzionek. Dobrze, że wiosna już przyszła i będzie więcej okazji na takie spotkania. Do następnego 2
Rekomendowane odpowiedzi