Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 12 Października Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Października Będąc w Łodzi. Zapaliłem Światełko dla Paździocha od Burgmanaikow. 11
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Października Sympatycy Opublikowano 24 Października Na niedzielę zapowiadają w miarę dobrą pogodę. Może zrobimy jakąś rundę w większym gronie ? oczywiście jak nic się nie spier… do niedzieli 🤣
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Października Sympatycy Opublikowano 26 Października Ja chyba muszę jeszcze z godzinę odczekać bo jak na razie cały czas mżawka i mokro u mnie 🙁
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Października Administrator Opublikowano 26 Października Spotkanie o 12⁰⁰ pod Zygmuntem na Starówce, czyli za 2h bo zmiana czasu.
Administrator Artix Opublikowano 26 Października Administrator Opublikowano 26 Października Na końcówce mnie trochę zmoczyło ale dziękuję za przejażdżkę w ten piękny chłodny dzien
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Października Sympatycy Opublikowano 26 Października No ja dojechałem na sucho ale jak wjechałem do garażu to porządnie jebło 🤣. W sumie nie cała wycieczka z Wami ale chociaż trochę 🤣 dzięki chopy i do następnego. 👍
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Października Klubowicze Opublikowano 26 Października Ja również dziękuję za przejażdżkę i pogaduchy. Dojechałem suchą oponą na parking. Do następnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Października Administrator Opublikowano 26 Października Dzisiejsza dogodna aura wykorzystana w 100%. Było git. 1
falco Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października W super słoneczny czwartek od rana było jeżdżone, w jeszcze słoneczną sobotę znowu było brykane, a w kapryśną niedzielę było pite...
Sympatycy Cormoran Opublikowano Sobota o 11:01 Sympatycy Opublikowano Sobota o 11:01 Aaaaa taka sytuacja dziś 😊 yyyyy a może jutro cuś ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano wczoraj o 06:22 Sympatycy Opublikowano wczoraj o 06:22 Robimy dzisiaj jakieś kółko ? ciepło i nie będzie padać 😊
Sympatycy Cormoran Opublikowano wczoraj o 07:12 Sympatycy Opublikowano wczoraj o 07:12 Dobra ja się szykuje i o 10,00 będę na stadionie. Chwilkę sobie poczekam i jak ktoś przyjedzie to fajnie a jak nie to robię rundę 🤣
Sympatycy Cormoran Opublikowano wczoraj o 08:46 Sympatycy Opublikowano wczoraj o 08:46 No to czekamy do 10,10
Użytkownicy+ grzybek Opublikowano 23 godziny temu Użytkownicy+ Opublikowano 23 godziny temu No to suchego,bez deszczu polatanka:) 1
Dunaj Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dzieki Czarny Ptaku. Lody w Jadowie prawie zaliczone. Podobno pyszne. Sprawdzimy w przyszłym sezonie jak otworzą. Do następnego Jak aura i żona pozwolą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 godziny temu Sympatycy Opublikowano 22 godziny temu Dzięki Dunaj i Jarco. No fajnie było, temperatura akuracik, nie za zimno nie za gorąco, zbiornik wypalony, pająki wydmuchane. Do następnego może lody będą otwarte 🤣
Rekomendowane odpowiedzi