Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. orzeł Opublikowano 12 Października Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Października Będąc w Łodzi. Zapaliłem Światełko dla Paździocha od Burgmanaikow. 11
Sympatycy Cormoran Opublikowano Piątek o 06:23 Sympatycy Opublikowano Piątek o 06:23 Na niedzielę zapowiadają w miarę dobrą pogodę. Może zrobimy jakąś rundę w większym gronie ? oczywiście jak nic się nie spier… do niedzieli 🤣
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 godzin temu Sympatycy Opublikowano 8 godzin temu Ja chyba muszę jeszcze z godzinę odczekać bo jak na razie cały czas mżawka i mokro u mnie 🙁
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 godzin temu Administrator Opublikowano 8 godzin temu Spotkanie o 12⁰⁰ pod Zygmuntem na Starówce, czyli za 2h bo zmiana czasu.
Administrator Artix Opublikowano 2 godziny temu Administrator Opublikowano 2 godziny temu Na końcówce mnie trochę zmoczyło ale dziękuję za przejażdżkę w ten piękny chłodny dzien
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 godziny temu Sympatycy Opublikowano 2 godziny temu No ja dojechałem na sucho ale jak wjechałem do garażu to porządnie jebło 🤣. W sumie nie cała wycieczka z Wami ale chociaż trochę 🤣 dzięki chopy i do następnego. 👍
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 godzinę temu Klubowicze Opublikowano 1 godzinę temu Ja również dziękuję za przejażdżkę i pogaduchy. Dojechałem suchą oponą na parking. Do następnego.
Rekomendowane odpowiedzi