Tatko Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Robert dziękuję za towarzystwo i miła przejażdżkę i do następnego.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Lipca Sympatycy Opublikowano 20 Lipca No i ja w drugą stronę 😊 Skromie a jednak bogato 🤣
Tatko Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca A dzisiaj czy są jakieś ruchy?bo jutro kicha ,ma pić mokro⛈️☔️
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Lipca Sympatycy Opublikowano 26 Lipca W ten weekend niestety odpadam 🙁. Dużo zaległych obowiązków 🤔
stefanekmac Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Ładnie. U mnie lało raptem 15 minut. Susza od miesiąca.
Tatko Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Widzę że tyle propozycji wypraw że aż trudno się zdecydować gdzie lecieć ,zrobię losowanie i chyba gdzieś się kartę.🤣🤣🤣
falco Opublikowano Środa o 19:21 Opublikowano Środa o 19:21 Jutro (mam nadzieję) pojadę na dłuuugo odkładany spacer z... Pisią Gagoliną... ;)
stefanekmac Opublikowano Czwartek o 05:49 Opublikowano Czwartek o 05:49 Jak Pisia to np Radziejowice i okolice.
Tatko Opublikowano Niedziela o 13:02 Opublikowano Niedziela o 13:02 Małe kółeczko zrobione pająki wydmuchane Zygmunt stoi gdzie stał i gitara. 1
Rekomendowane odpowiedzi