Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie wszem i wobec!!!

Co myślicie o inauguracji sezonu regionu w Mstowie k/Chodcza?

Miejsce jest sprawdzone a noclegi możliwe są w domkach lub przyczepach kempingowych... Sprawdzone i myślę na podstawie doświadczeń własnych i nie tylko, że bez zarzutów.

Ceny również nie są wygórowane.

Pytajcie i piszcie a postaram się udzielić więcej informacji whist

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem, sprawdziłem i jest nieźle!

Chyba bym się pisał na taką imprezę !OK

Opublikowano

Jeśli mówimy o ośrodku Polfarmy (czy podobnej firmy farmaceutycznej - nie pamiętam ;) ) tak, ale k***a żeby śniadanie nie było o 8.15 +- 5 minut i kolacja 17.30 !OK

Tylko nie pamiętam czy tam było jakieś miejsce do ogniskowania czy coś w ten deseń.

Zawsze jest jeszcze Boruta w Grotnikach - sprawdzona podczas 2 zlotów ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Witam kolegów z regionu.Fajnie że wreszcie u nas poczuliśmy wiosnę ;) co do propozycji GRInKU i podjętego tematu przez Miśka_500V i Roniego to jestem za,ale z racji mojego zerowego doświadczenia z tego rodzaju imprez zdaje się na Wasze doświadczenie :unsure:Pozdrawiam i czekam z nicierpliwością pierwszego spotkania na !OK

Opublikowano

Doświadczenie w czym?? w zwiedzaniu ośrodków?? każdy gdzieś był i się wypowiada :)

A jeśli chodzi o organizację - region łódzki jest na tyle mało liczny, że to nie jest problem coś zorganizować. Właściwie jest jeden - chroniczny brak czasu :D

• Klubowicze
Opublikowano

Z tym doświadczeniem to chodziło mi o staż na BURGMANII,a co do "każdy gdześ był" to jako nowy w tym towarzystwie chętnie przystanę na Wasze propozycje :D

Opublikowano

Misiek, to ośrodek "Hurtapu" z Łęczycy.

Miejsce na ognisko całkiem przyzwoite mieści się w części ośrodka gdzie zaparkowane są przyczepy kempingowe.

Przy frekwencji nieco większej niz ostatnio, moglibyśmy zająć wszystkie przyczepy dla siebie i w ten sposób mieć oddzielną część ośrodka zajętą tylko dla nas.

Myślę że jako plus można zaliczyć fakt iż :o można zaparkować sobie przed przyczepą. W części ośrodka z domkami tego nie ma.

Ci co byli potwierdzą chyba że również sanitariaty są nie najgorsze.

Każda przyczepa ma swój zamykany z łazienką i prysznicem w przyległym do pola budynku.

Jreśli chodzi o posiłki to nie jesteśmy związani. (można sobie samemu upichcić śniadanko !TAZ ) a obiadek w pobliskiej knajpce - 100m.

Kolacja ognicho lub coś w tym stylu

Pozostaje kwestia terminu i odpowiednio wczesnej rezerwacji.

W tej sprawie czekam na propozycje i ewentualnie w ile osób każdy planuje przyjechać?

Opublikowano

Witam,

co od ilości osób to pewno ludzie wypowiedzą się jak będzie znany termin.

U mnie większość zależy od tego.

• 3 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Proponuje odświeżyć temat.Panowie Weterani co z tą inauguracją.Jak się będziemy skrzykiwać w takim tempie to możemy na zakończenie sezonu nie zdążyć.A tak apropos ilu jest maximaniaków w naszym regionie.Pozdrawiam i liczę na większą aktywność starych wyjadaczy !w00t