ultras Opublikowano 10 Listopada 2005 Opublikowano 10 Listopada 2005 Mam nadzieję, że spotka się to z powszechnym zrozumieniem. Tak jak za co? normalnego uznali?my szerz?c? się ogamow? zarazę (może poza nielicznymi alergicznymi wyj?tkami). Muszę się do czego? przyznać... W życiu przychodzi taka chwila gdy trzeba sobie kupić pierwsze... BMW. Chcę się podzielić z Wami moim nowym nabytkiem, ot, koniec roku obniżki i promocje... póki co zdjęcie z komórki pozdrawiam ultras
ultras Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Opublikowano 10 Listopada 2005 dziwne u mnie dziala... ultras
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 10 Listopada 2005 Ultras... chyba znowu co? brałe? Foto nie działa ! Pozatym maj?c kilka czterokołowych BMW mogę powiedzieć, że to niebezpieczne samochody Kolega z klubu BMW pokłucił się z kobiet? ( nie wiem ale chyba swoj? ) i oto co zastał jak wrócił MASAKRA M3- ki Osobi?cie kazał bym j? utylizować............. babę oczywi?cie A co do Twojego BMW to ładny model do sklejania? Nie mieli An 650?
ultras Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Opublikowano 10 Listopada 2005 nie wiem czemu nie widac fotki oto bezposredni link http://photos1.blogger.com/blogger/276/37/...y_first_BMW.jpg zdjecie jest w moim blogu o ktorym nie wiem czy chce mowic publicznie... juz nic nie biore od 20 minut ultras (jeszcze jedna proba)
dacja Opublikowano 10 Listopada 2005 Opublikowano 10 Listopada 2005 nie wiem czemu nie widac fotki oto bezposredni link Zadziałało ))) Brawo = a Nocnik zmienił szate
ultras Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Opublikowano 10 Listopada 2005 A zmienil, mozna dodawac zdjecia i komentowac posty!! A nocnik to jeszcze tajemnica?
dacja Opublikowano 10 Listopada 2005 Opublikowano 10 Listopada 2005 A zmienil, mozna dodawac zdjecia i komentowac posty!! To może kiedy? wpadne pokomentowć - ale to będzie tajemnica psss... Gratuluje pierwszego BMW i czekamy na autoprezentacje
ultras Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Opublikowano 10 Listopada 2005 tak w ogole to strasznie sie nakrecilem na ten model http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=102451 ale to dopiero od przyszlego roku - i nie wiadomo czy u nas bedzie dostepny pozdro! ultras
dr.big Opublikowano 11 Listopada 2005 Opublikowano 11 Listopada 2005 Czyli 1200 GS Adventure , tylko ze tym trzeba jezdzic po swiecie, bo az szkoda zeby stal w garazu . Witamy w klubie boxera ... Rozumiem ze to cacko to R1150 R ? Bo fotka troche skromna . EDIT: Dopiero teraz spojrzalem na napis na zbiorniku
Sympatycy Kubo Opublikowano 11 Listopada 2005 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2005 Hehe Ultras niezłe posunięcie... Ciekawe co będzi teraz... Moto naprawde fajnie sie prezentuje i my?lę, że będziesz zadowolony(zreszt? inaczej być nie kupił )... Ciekawi mnie tylko, czy burgi zostaje i będzie konkurował czasem z BM'k? o wyjazd GDZIE|, czy masz jaki? plan? Jednak nie tylko ja zachorowałem na biegówkę ... !pomidor Pozdrówka, Kuba
ultras Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Opublikowano 11 Listopada 2005 Hehe Ultras niezłe posunięcie...Ciekawe co będzi teraz... Moto naprawde fajnie sie prezentuje i my?lę, że będziesz zadowolony(zreszt? inaczej być nie kupił )... Ciekawi mnie tylko, czy burgi zostaje i będzie konkurował czasem z BM'k? o wyjazd GDZIE|, czy masz jaki? plan? Jednak nie tylko ja zachorowałem na biegówkę ... !pomidor Pozdrówka, Kuba To po prostu tęsknota za 100 konikami mocy My?lalem tunningować Burgiego... Na razie prawie zima, ciasno w garażu, na dojazdy do huty używam Burgera - większy bagażnik i jako? się przyzwyczaiłem wozić masę gratów. A beemk? będę orał działkę pozdro! ultras
Administrator Artix Opublikowano 14 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 14 Listopada 2005 W takim razie gratulacje z okazji nabycia biegowca. Jeszcze sie zmeczysz zmiana biegow ale ten etap tez trzeba obowiazkowo zaliczyc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi