Gość Przemo84 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Witam wszystkich. Jako że zbliza sie duzymi krokami sezon letni a normalne ze bede musiał korzystać z usług swoich 4oo zwracam sie z prosba o polecenie jakiegos dobrego, sprawdzonego zakładu, który prostuje i piaskuje felgi aluminiowe. Musze zrobic z nimi porządek. Z racji na stan nawierzchni w PL musze dwie felgi wyprostowac a wszystkie 4 oddac do piaskowania bo lakierowaniem zajme sie sam. Prosze o wszelakie sugestie. Pozdrawiam serdecznie.
piecuch4 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 taki magik od felg wiem że jest w okolicach Jana Olbrachta przy Znanej na woli ale dokładnego adresu nie pamiętam. A w necie znalazłem TO
michalu Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 tu naduś trochę bliżej ciebie osobiście nic u nich nie robiłem ale ktoś ze znajomych chwalił
medipos Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, ja jakis rok temu piaskowałem felgi na Parowcowej na Woli ( odchodząca od Dzwigowej). Gostek wypiaskował i polakierował całkiem przyzwoicie tak że jestem zadowolony :-))
Gość Przemo84 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Popatrzyłem na ofery. Dziekuje za odzew. Zaraz bede dzwonił, pytał a mysle ze osobiscie podjade do Marek i zobacze na czym stoje i ile musze na to wywalic kasy. Po rozmowach podziele sie informacja bo moze ktos jeszcze bedzie potrzebował z takich usług skorzystać. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi