Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Ja,Antoniaczek i Maja umówilliśmy się dzisiaj wieczorem na partyjke kręgli,oraz na małe co nieco !OK .Bedziemy dzisiaj w Hula Kula ok.godz 18.30,tor mamy zarezerwowany na 19. Jeżeli ktoś z Was nie ma planów na wieczór,a ma ochote się spotkać,pogadać, pograć i !OK to zapraszamy. Dla zainteresowanych link z adresem,cenami,dojazdem http://www.hulakula.com.pl/ Pozdr.
Noguru Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Ostatnio byłem i zaszalałem fajnie było polecam w ten weekend odpoczywam !OK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2010 hm... Nie hm.. tylko wpadaj,wypijemy Twoje zdrowie !OK
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2010 No to dobrego kulania !OK
Marynarz Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 hm... Nie hm.. tylko wpadaj,wypijemy Twoje zdrowie !OK No to wypijcie bo ja już umówiony jestem !OK Jakbym wcześniej wiedział że będzie jakaś akcja zorganizowana to a jakże... a tak to
Rekomendowane odpowiedzi