Mareczek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Mareczek Ty tylko o jednym Jedziemy tam do pracy !OKK Ja tam nie mam zamiaru pracować a Ty jak chcesz to możesz.
dyziolot Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 A dokładne położenie gdzie to Mielno bo jestem z Szczecina
Komar Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Bzzzzzz, Witam. Z przykrością muszę odwołać przyjazd na spotkanie z Wami !OKK . Niestety siła wyższa – praca !OKK . Może następnym razem się uda. Ale w sobotę wieczór !OKK wypiję Wasze zdrowie. Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 A dokładne położenie gdzie to Mielno bo jestem z Szczecina Adres spotkania Unieście ul Róży Wiatrów 26. Współrzędne 54.266598,16.087216 jak na pierwszej stronie postu mój plecaczek marudzi na pogodę, wyjazd 200 stoi pod znakiem zapytania, jak to u was wygląda?
Gosia Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 A dokładne położenie gdzie to Mielno bo jestem z Szczecina Mielno to okolice Koszalina, kiedys ludzie pytali sie gdzie jest Koszalin, wiec Koszalin jest kolo Mielna Uniescie to wjezdzajac do Mielna jest to nastepna miejscowosc w scislej zabudowie z Mielnem
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2010 Siemka.W sobotę ok. 15tej wyruszam,jednak nie wiem jeszcze czym.Prognoza nie jest zachęcająca do jazdy na 2oo .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 mój plecaczek marudzi na pogodę, wyjazd 200 stoi pod znakiem zapytania, jak to u was wygląda? Mam to samo, będzie ciężko.
damianibeata Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Nieważne czym przyjedziecie , ale jeśli nie przyjedziecie to !OK . !V ( z tego co wiem pogoda ma być nienajgorsza) Ja już chyba ze wszystkim się uwinąłem (tak mi się wydaje). Jutro jeszcze kilka drobnych spraw i wszystko będzie dopięte na oststni guzik Udało mi się załatwić sponsorów na 2 beczki O której mogę się spodziewać pierwszych gości?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 My z Biletami powinniśmy dojechać do 19.00.
Tomekgdz Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 My ruszamy + - 15 z Grudziądza Pogoda !happybth jedziemy passatem !V Damian myślę, że powitasz nas jak człowiek !happybth !happybth
Abach Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 My wyjedziemy prawdopodobnie już 13-14 !happybth
dr.big Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Milej zabawy !TAZ . PS. Ja niestety nie dojade !tut ...
Komar Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Bzzzzzz Bawcie się dobrze !tut . Ja dopiero wróciłem do domu !TAZ . Jutro znowu w kierat . Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2010 My już szczęśliwie w domu szkoda tylko że tylko jeden dzień mogliśmy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2010 Ja też już w domku! Niestety przez 2/3 drogi padał deszcz, ale twardym trza być nie mientkim! !placz1 Dzięki za miłe spotkanie. Cieszę się, że wreszcie mogłem Was poznać i trochę pogadać. Już teraz nie będę tajemniczym ArtCho, tylko człowiekiem o konkretnej gębie. Do zobaczenia "następną razą"! (ale przyjedźcie też na skuterach, dobra? ) PS I proszę o zdjęcia. Jeśli trzeba, to dajcie na priva!
Komar Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 PS I proszę o zdjęcia. Jeśli trzeba, to dajcie na priva! !placz1 Bzzzzzz Przychylam się do przedmówcy i też poproszę parę fotek. Chcę zobaczyć ile straciłem. Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2010 Spokojnie zdjęcia będą, fotoreporterzy zostali w Mielnie jutro wrócą i foty będą na pewno. !placz1
DIZEL Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam . Ja dopiero w domu . Byłem (szkoda ) tylko kilka chwil ale warto było was zobaczyć a niektórych poznać . Niestety nie wszyscy się przywitali bo spali ale wybaczam , taki ziąb że z wyra nie wychodzili !placz1 . Pozdrowionka i do zobaczenia następnym razem . DIZEL
22hubert Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Szkoda ze pogoda popsula mi plany i nie moglem do was dolaczyc !placz1 next time
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2010 Dotarliśmy szczęśliwie do domu Dzięki wszystkim za świetną zabawę i miłe spotkanko.
Abach Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Pogoda rzeczywiście nam nie dopisała !happybth Dlatego szacuna dla jedynego uczestnika, który przyjechał na 2oo - ArtCho Dziękujemy Damianowi i Beacie oraz Jackowi za przygotowanie tak dobrej imprezy !happybth Pani Wandzi dzięki za smażonego dorsza A wszystkim uczestnikom za sympatyczną atmosferę mimo niesprzyjającej aury. !happybth Do następnego razu... Kilka zdjęć: Tu naduś
pidzam Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Chyba jako ostatni ale tez jestesmy domciu.Maly glod(alkoholowy) towarzyszyl mi cala droge. Imprezka przednia , kto nie byl niech zaluje. DamianiBeata wielkie dzieki. Dozobaczenia wkrotce.
Sympatycy spinka Opublikowano 16 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2010 Meldujemy się w uzdrowisku. Organizatorom bardzo dziękujemy za możliwość spotkania się. Rybki te wędzone i smażone palce lizać !OKK Tylko ta pogoda ale to nie przeszkodziło w świetnej zabawie i w ogniskowaniu..... tylko gdzie podziały się ziemniaki???? !OKK Tym co byli do następnego ..... już niedługo !OKK
Tomekgdz Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 My już w domku !OKK dziękuję wszystkim za miło spędzony czas Piotr mam to samo z tym małym głodem !OKK
damianibeata Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 My dziekujemy wszystkim za przybycie i za miło spedzony weekend. Mam nadzieję że wszyscy są zadowoleni i na przyszłorocznym spotkaniu też się zjawią !OKK . Za wszelkie niedociągnięcia przepraszamy, ale to nasz debiut w organizacji takiej imprezki. Następne już będą tylko lepsze !OKK . Dozobaczenia niebawem.
Rekomendowane odpowiedzi