pidzam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pidzam + Mirka prosze o wpisanie i podanie nr konta.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Artcho jak to śpiewa Stare Dobre Małżeństwo "Dla wszystkich starczy miajsca ..." No, Marek cieszę się, że się zdecydowaliście Ano tak śpiewa. Byle by to nie był starczy uwiąd... !wolf
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2010 proszę o rezerwację dla melmacie+Ela + 2 szt = czy 4 razem
damianibeata Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 A czy te dwie sztuki które przyjadą z memacie i Elą to osoby dorosłe czy dzieci? Pytam bo nie wiem czy potrzebny będzie pokój 4 osobowy czy 2 x 2 osobowy.
damianibeata Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 No widzę, że lista się powiększa , bardzo mnie to cieszy.Mam nadzieje,że jeszcze ktoś do Nas dołączy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2010 Artcho jak to śpiewa Stare Dobre Małżeństwo "Dla wszystkich starczy miajsca ..." !YES No, Marek cieszę się, że się zdecydowaliście No i już wiem: przyjadę sam... Piątek i sobota. Młody się wypiął, a małżonka nie może (choć już prawie się udało przekonać). Uprzejmie proszę o rezerwację jedynki z widokiem na morze! I info, gdzie kasę wpłacać (i ile; i czemu tak drogo? !tut). Teraz tylko ulewny deszcz mnie powstrzyma! Marek, możemy się razem przykulać. Może w końcu się uda wspólna przejażdżka?
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2010 Marek, możemy się razem przykulać. Może w końcu się uda wspólna przejażdżka? Myślę że to już telefonicznie dogramy. !scooter
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2010 Administrator Opublikowano 4 Maja 2010 Jako ze przypadkowo z Gosia bedziemy w okolicach to wpadniemy do was w sobote ale bez noclegow, milo bedzie zobaczyc wasze buzki
Tomekgdz Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Wpłatę dokonałem !OKK Romka & Darek poszła cała kwota !OKK
michu Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Witajcie Niestety nie będziemy mogli przyjechać grafik w pracy !OKK i nic nie da się z tym zrobić . Cholera żałuje !OKK Bawcie się jak zwykle ................... !OK
damianibeata Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Opublikowano 4 Maja 2010 Niestety nie będziemy mogli przyjechać grafik w pracy i nic nie da się z tym zrobić . Cholera żałuje Bawcie się jak zwykle ................... Mam nadzieję że następnym razem się pojawicie. W pierwszym poscie wprowadziłem kilka nieznacznych zmian w sobotnim dniu i dodałem adres wraz ze współrzędnymi abyście trafili do nas
Administrator Artix Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Opublikowano 5 Maja 2010 Gdyby ktos uzywal innego systemu niz auto mapa to podaje koordynaty najczesciej stosowane w GPS N 54 15.996 E 16 05.233
melmacie Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Dojechalem i pracuje nad uczestnikami. Prosze o namiar na PM. Pozdrowionka ze Szczecina.
Tomekgdz Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Damianibeata Znalazłem chyba ten ośrodek !happybth http://www.mielno.pl/pl/pokoje-goscinne-ma...acek-zach,o-127
damianibeata Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 !happybth !happybth Jak to znalazłeś ? Nawet wlaściciel chyba nie wie że ma taką reklamę , bo jak go pytałem to mówił że w internecie się nie ogłasza. !happybth
Abach Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Jak wprowadzam do AutoMapy współrzędne damianabeaty wyskakuje "niepoprawne współrzędne GPS". Podobnie jest z danym Artixa. Co robię źle?
Tomekgdz Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Jak wprowadzam do AutoMapy współrzędne damianabeaty wyskakuje "niepoprawne współrzędne GPS". Podobnie jest z danym Artixa. Co robię źle? Adam ja wpisałem tak !happybth Unieście Róży Wiatrów 26 i pokazało !happybth
dr.big Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 (...)Co robię źle? To, ze uzywasz AutoMapy !happybth ...
Abach Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Po pierwsze AutoMapa nie ma przypisanego adresu z nr 26 !happybth Po drugie moglibyście pomóc a nie się naśmiewać !happybth Tak czy inaczej trafię !happybth
Mareczek Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Ze względu zadawane mi pytania co ja wiem? !happybth Zadałem kilka pytań -- Damianowi na PM odnośnie Imprezy. !happybth !happybth Pozostaje tylko czekać na odpowiedz. !happybth
damianibeata Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 NIe będę juz edytował pierwszego posta tylko krótko napszę w odpowiedzi. W pierwszy dzień (przyjazdu) przewiduje ognisko - Bo podejrzewam że zjedziecie popołudniową porą. Na ognisku będą kiłbasy,pieczywo, ziemniak pieczone i i jakieś sosy typu musztarda i ketchup, ogórki Alkohol i zimne napoje we własnym zakresie Na drugi dzień przewidziałem obiad w smażalni( rybka dorsz , frytki, surówka) Pod wieczór na miejscu spotkania będziemy mieli wędzone ryby- ( chyba to będą pstrągi ) a dla tych którzy nie lubią ryb zorganizujem jeszcze grilla lub też rozpalimy ognisko tak jak w pierwszym dniu. Będzie też kawa - rozpuszczalna , plujka i herbata , cukier itp. Nie mam tylko zorganizowanych śniadań ale myślę że z tym nie ma problemu bo sklepy są 200 m od naszego pensjonatu. Jedzeniem nie musicie się martwić, wydaje mi się, będzie wszystkiego pod dostatkiem. Nie trzeba zabierać żadnych śpiworów bo wsztystko potrzebne do spania jest w pokojach. Zabierzcie tylko ręczniki i własne szczoteczki do zębów bo swojej nie pożyczę. Wszystko co wymianiłem jest w cenie jaką wpłaciliście (oprócz śniadań i napojów zimnych )
Mareczek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Damianibeata Wielkie dzięki za odpowiedzi na zadane pytania. Nikt więcej nie zadaje Tobie i mnie pytań wiec rozumie że wszystko jest jasne. PS. Moja mała sugestia ,do ryby to białe wino, czysta wódka i bez barwna „popitka” !OKK
Tomekgdz Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 PS. Moja mała sugestia , czysta wódka i bez barwna „popitka” Mareczek Ty tylko o jednym Jedziemy tam odpoczywać od pracy !OK
dr.big Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Maslalem, ze wskocze do Was chociaz na 2- 3 godziny w sobote, ale na razie wszystko przybiera niekorzystny kierunek i wyglada na to, ze jednak nie dam rady !OK . Trudno. PS. Abach, puszki z zawartoscia juz zakupione ...
Tomekgdz Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Robert dasz radę !OKK wypijemy jakieś przysłowiowe 100 gram
Rekomendowane odpowiedzi