Skocz do zawartości
Forum Burgmania

I Wiosenne Pomorskie Spotkanie 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ok .W takim razie do wszystkich chętnych wpisanych na listę wyślę PM z danymi. !happybth  !happybth

OK. wielkie dzięki za PM

Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki. whist !happybth

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damianibeata

25

• Tomekgdz

12

• Mareczek

8

• bilety

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to super Mareczek. !scooter

A ja czekam az inni ,niezwłocznie i bez zbędnej zwłoki będą powiększali listę !w00t !scooter

Opublikowano

Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki.

Przelew zrobiłem nie czekając do końca zapowiadanemu terminu wpłaty. :D

Mareczek i Marysia

Opublikowano

Cieszę się ,że uczyniłeś to, w nie tak odległym terminie :D

Opublikowano

Proszę do listy dopisać Marzena i Tomekgdz !OKK

Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki.

Poproszę o pokój 2- osobowy :lol:

Opublikowano
Proszę do listy dopisać Marzena i Tomekgdz  :lol:

No i sam Prezes zgłosił swa chęć przybycia i uczestniczenia w [ I Wiosenne Pomorskie Spotkanie 2010] w Mielnie.

Oj będzie się działo 2druga.gif2druga.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Do kiedy należy się zadeklarować? Ja niestety będę musiał podjąć decyzję w ostatniej chwili - taką mam pracę. A kusi mnie ten "zlot" :lol: oj kusi...

No i kolejne pytanie: prawdopodobnie przyjechałbym :lol: z małoletnim synem (prawie 15 lat). Rozumiem, że nie ma przeciwwskazań? :lol:

Aha i jeszcze jedno: na pewno musiałbym wrócić w sobotę po Gąskach... !OKK

Opublikowano

Im szybciej chętni się odezwą tym lepiej , ponieważ wiem ile pokoi zarezerwować na 100 %, ale jakby co , to mam w zanadrzu jeszcze cztery pokoje u siebie więc nie ma problemu jeśli ktoś zdeklaruje się w ostatniej chwili.

Synowie , córki , wnuki !YES mile widziane

Artcho - jeśli się zdecydujesz to cena za 1 noc/osoby - 50 zł

Opublikowano

No i sam Prezes zgłosił swa chęć przybycia i uczestniczenia

Oj będzie się działo 2druga.gif2druga.gif

Zastanawiam się, co poeta miał na myśli :D ( oj będzie się działo) whist

Kasa poszła na konto

!gora

Opublikowano

Bzzzzzz

Witam.

Postaram się przyjechać. Na tą chwilę wiem, że jeśli będę to sam.

Pozdrawiam Komar

Bzzzzzzzzz

Opublikowano

No bardzo mnie to cieszy że nawet kolega z neszej stolycy chce z Nami zażyć jodu- !w00t :angry:

• Klubowicze
Opublikowano
Im szybciej chętni się odezwą tym lepiej , ponieważ wiem ile pokoi zarezerwować na 100 %, ale jakby co , to mam w zanadrzu jeszcze cztery  pokoje u siebie więc nie ma problemu jeśli ktoś zdeklaruje się w ostatniej chwili.

Synowie , córki , wnuki  :angry: mile widziane

Artcho - jeśli się zdecydujesz to cena za 1 noc/osoby - 50 zł

Dzięki, pasuje mi! !happybth

Nieletni jest na zdjęciu obok (oczywiście nie na drodze publicznej). Dziś nakręciliśmy trochę ponad 100km: ja na dużym on na małym. :angry:

No i jak mówiłem decyzja nadejdzie w ostatniej chwili... Mam nadzieję, że pozytywna! !w00t

Opublikowano

Koledzy pytam się, co Tu nastąpiła taka cisza, :D kto ma ochotę na !OKK Wiadomo, że Ja, kto jeszcze !V

Opublikowano

Bzzzzzzz

Ja też bym coś trącił :) i poprawiłbym czymś mocniejszym !TAZ :) ...... a szkoda gadać: mam gdzie, mam za co, a nie mam towarzystwa. !OKK !V :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Komar spoko to podobnie jak Ja mam gdzie mam, z kim lecz brak kasy :lol:;)

Teraz poważnie cieszę się, że się spotkamy :lol: i coś z komarami przechylimy ;)

Jestem po rozmowie z kolegami z Pomorskiego :lol: i wiem, że też przyjadą :angry: a kujawiaków to siłą zaciągnę :lol:

Opublikowano

Tomek ściągaj Ich, ściągaj.Dla waszej kolumny :blink:;)whist szykuję powitanie chlebem i solą whist

• Sympatycy
Opublikowano
Tomek  szykuję powitanie chlebem i solą  :)

Nie wiem czy to dobry pomysł z tym chlebem i solą :) .

Nie znam się na chemii ale jeśli w alkoholu zawarta jest sól - "oczywiście w nie wielkiej ilości" - a Ty stawiasz duże ilości alkoholu to większość chętnych zaakceptuje taką możliwość

:);):lol: .

Opublikowano

Chleb i sól musi być ,tak staropolskie zwyczaje muwio :lol: , a alkoholem się brzydzę :)

Dla ułatwienia poodaje wspórzędne I Wiosennego Pomorskiego Spotkania ;) 54.266603, 16.087128 - żeby wszyscy mogli trafić. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Twardy jesteś

:lol:

Opublikowano
a alkoholem się brzydzę  :)

Bzzzzzz

Obraziłem się. Teraz to już chyba nie przyjadę :) . Jak mam się przywitać z Przyjaciółmi to Grudziądz, 3-Miasto lub Bydgoszcz będzie równie dobre (-a) jak Mielno, a nawet lepsza. Bo tam lubią alkohol i mnie troszeczkę :)

Pozdrawiam ;):lol:

Opublikowano
alkoholem się brzydzę ;)

Witaj w gronie :lol: to już nas jest więcej, co się brzydzą !yeah

Ja to już chodzę na wykłady związane z tym problemem :) Robson widuje Mnie w Toruniu jak się szkolę :)

Jakoś trafimy :) mam nosa do tego chleba :)

Opublikowano

Chciałbym dyskretnie i delikatnie z odrąbiną nieśmiałości <_< prosić wszystkich mniej i bardziej zdecydowanych o wpłacanie pieniążków i tym samym przypiczętowanie swojej obecności w Mielnie, bo czasu jest coraz mniej ( 1 miesiąc) i nie wiem ile mam rezerwować apartamentów !piwko

Dziekuje ... !piwko

• Klubowicze
Opublikowano
Chciałbym dyskretnie i delikatnie z odrąbiną nieśmiałości :D prosić wszystkich mniej i bardziej zdecydowanych o wpłacanie pieniążków i tym samym przypiczętowanie swojej obecności w Mielnie, bo czasu jest coraz mniej ( 1 miesiąc) i nie wiem ile mam rezerwować apartamentów :D

Dziekuje ... !tut

Ja - jak pisałem - niestety w ostatniej chwili... Tak jak mówiłeś - poproszę o rezerwacje nie gwarantowaną u Ciebie (jak zacznie brakować miejsc, to proszę o info (choćby na priva). ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Oficjalnie potwierdzamy przybycie bilety + Ewa, tylko piątek i sobota

Opublikowano

Artcho jak to śpiewa Stare Dobre Małżeństwo "Dla wszystkich starczy miajsca ..." !OK

No, Marek cieszę się, że się zdecydowaliście !OKK