Mareczek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ok .W takim razie do wszystkich chętnych wpisanych na listę wyślę PM z danymi. !happybth !happybth OK. wielkie dzięki za PM Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki. !happybth
damianibeata Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 No to super Mareczek. !scooter A ja czekam az inni ,niezwłocznie i bez zbędnej zwłoki będą powiększali listę !w00t !scooter
Mareczek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki. Przelew zrobiłem nie czekając do końca zapowiadanemu terminu wpłaty. Mareczek i Marysia
damianibeata Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cieszę się ,że uczyniłeś to, w nie tak odległym terminie
Tomekgdz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Proszę do listy dopisać Marzena i Tomekgdz !OKK Wpłaty dokonam nie zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki. Poproszę o pokój 2- osobowy
Mareczek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Proszę do listy dopisać Marzena i Tomekgdz No i sam Prezes zgłosił swa chęć przybycia i uczestniczenia w [ I Wiosenne Pomorskie Spotkanie 2010] w Mielnie. Oj będzie się działo
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Do kiedy należy się zadeklarować? Ja niestety będę musiał podjąć decyzję w ostatniej chwili - taką mam pracę. A kusi mnie ten "zlot" oj kusi... No i kolejne pytanie: prawdopodobnie przyjechałbym z małoletnim synem (prawie 15 lat). Rozumiem, że nie ma przeciwwskazań? Aha i jeszcze jedno: na pewno musiałbym wrócić w sobotę po Gąskach... !OKK
damianibeata Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Im szybciej chętni się odezwą tym lepiej , ponieważ wiem ile pokoi zarezerwować na 100 %, ale jakby co , to mam w zanadrzu jeszcze cztery pokoje u siebie więc nie ma problemu jeśli ktoś zdeklaruje się w ostatniej chwili. Synowie , córki , wnuki !YES mile widziane Artcho - jeśli się zdecydujesz to cena za 1 noc/osoby - 50 zł
Tomekgdz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No i sam Prezes zgłosił swa chęć przybycia i uczestniczenia Oj będzie się działo Zastanawiam się, co poeta miał na myśli ( oj będzie się działo) Kasa poszła na konto !gora
Komar Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Bzzzzzz Witam. Postaram się przyjechać. Na tą chwilę wiem, że jeśli będę to sam. Pozdrawiam Komar Bzzzzzzzzz
damianibeata Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No bardzo mnie to cieszy że nawet kolega z neszej stolycy chce z Nami zażyć jodu- !w00t
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Im szybciej chętni się odezwą tym lepiej , ponieważ wiem ile pokoi zarezerwować na 100 %, ale jakby co , to mam w zanadrzu jeszcze cztery pokoje u siebie więc nie ma problemu jeśli ktoś zdeklaruje się w ostatniej chwili.Synowie , córki , wnuki mile widziane Artcho - jeśli się zdecydujesz to cena za 1 noc/osoby - 50 zł Dzięki, pasuje mi! !happybth Nieletni jest na zdjęciu obok (oczywiście nie na drodze publicznej). Dziś nakręciliśmy trochę ponad 100km: ja na dużym on na małym. No i jak mówiłem decyzja nadejdzie w ostatniej chwili... Mam nadzieję, że pozytywna! !w00t
Tomekgdz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Koledzy pytam się, co Tu nastąpiła taka cisza, kto ma ochotę na !OKK Wiadomo, że Ja, kto jeszcze !V
Komar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Bzzzzzzz Ja też bym coś trącił i poprawiłbym czymś mocniejszym !TAZ ...... a szkoda gadać: mam gdzie, mam za co, a nie mam towarzystwa. !OKK !V Pozdrawiam
Tomekgdz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Komar spoko to podobnie jak Ja mam gdzie mam, z kim lecz brak kasy Teraz poważnie cieszę się, że się spotkamy i coś z komarami przechylimy Jestem po rozmowie z kolegami z Pomorskiego i wiem, że też przyjadą a kujawiaków to siłą zaciągnę
damianibeata Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tomek ściągaj Ich, ściągaj.Dla waszej kolumny szykuję powitanie chlebem i solą
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tomek szykuję powitanie chlebem i solą Nie wiem czy to dobry pomysł z tym chlebem i solą . Nie znam się na chemii ale jeśli w alkoholu zawarta jest sól - "oczywiście w nie wielkiej ilości" - a Ty stawiasz duże ilości alkoholu to większość chętnych zaakceptuje taką możliwość .
damianibeata Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Chleb i sól musi być ,tak staropolskie zwyczaje muwio , a alkoholem się brzydzę Dla ułatwienia poodaje wspórzędne I Wiosennego Pomorskiego Spotkania 54.266603, 16.087128 - żeby wszyscy mogli trafić.
Komar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a alkoholem się brzydzę Bzzzzzz Obraziłem się. Teraz to już chyba nie przyjadę . Jak mam się przywitać z Przyjaciółmi to Grudziądz, 3-Miasto lub Bydgoszcz będzie równie dobre (-a) jak Mielno, a nawet lepsza. Bo tam lubią alkohol i mnie troszeczkę Pozdrawiam
Tomekgdz Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 alkoholem się brzydzę Witaj w gronie to już nas jest więcej, co się brzydzą !yeah Ja to już chodzę na wykłady związane z tym problemem Robson widuje Mnie w Toruniu jak się szkolę Jakoś trafimy mam nosa do tego chleba
damianibeata Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Chciałbym dyskretnie i delikatnie z odrąbiną nieśmiałości prosić wszystkich mniej i bardziej zdecydowanych o wpłacanie pieniążków i tym samym przypiczętowanie swojej obecności w Mielnie, bo czasu jest coraz mniej ( 1 miesiąc) i nie wiem ile mam rezerwować apartamentów !piwko Dziekuje ... !piwko
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Chciałbym dyskretnie i delikatnie z odrąbiną nieśmiałości prosić wszystkich mniej i bardziej zdecydowanych o wpłacanie pieniążków i tym samym przypiczętowanie swojej obecności w Mielnie, bo czasu jest coraz mniej ( 1 miesiąc) i nie wiem ile mam rezerwować apartamentów Dziekuje ... !tut Ja - jak pisałem - niestety w ostatniej chwili... Tak jak mówiłeś - poproszę o rezerwacje nie gwarantowaną u Ciebie (jak zacznie brakować miejsc, to proszę o info (choćby na priva).
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Oficjalnie potwierdzamy przybycie bilety + Ewa, tylko piątek i sobota
damianibeata Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Artcho jak to śpiewa Stare Dobre Małżeństwo "Dla wszystkich starczy miajsca ..." !OK No, Marek cieszę się, że się zdecydowaliście !OKK
Rekomendowane odpowiedzi