Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2010 DeeJay... ja Ciebie nie doceniałem !tut i pomimo, że delikatnie podciągnąłeś je levelami to efekt jest super !happybth Teraz może będzie zrozumiałe dlaczego praktycznie co roku jeździmy w zimie do Roztoki !tut !happybth No i ta fotka taka "swojska" Ale za to że faji nie wziąłeś to !happybth Przecież to już rytuał !tut
Marynarz Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ale za to że faji nie wziąłeś to !happybth Przecież to już rytuał !happybth uuu... a tak ładna jest, żółciutka !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2010 Dee, jak będziesz prowadził kurs fotografii, to chetnie sie zapiszę. !happybth Roztoka w niedzielę, a dzisiaj pogoda normalnie letnia !tut , prawie upał. Może jakaś zrywka z roboty !happybth na małe śmiganko. Powiem, że po wczorajszej przejażdżce wstąpił we mnie jakiś "szatan" i ciągle kusi.... !tut !happybth
-=Dee Jay=- Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja kurs ?? ja na kurs to się musze dopiero wybrać ... !happybth te dwie fotki to nie same "levele", to taka fajna technika zwana szeroką rozpiętością tonalną ... tudzież popularniej HDR. a faja tak .. żółciutka ... i obiecuje że nastepnym razem będzie. Ale jak sie będziecie wykręcać od palenia to ubije ...
monk Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Trochę zbyt dynamiczna organizacja, ale to domena "spontanów" A szkoda, bo !happybth na chodzie :/ Może jakaś zrywka z roboty !happybth na małe śmiganko. Powiem, że po wczorajszej przejażdżce wstąpił we mnie jakiś "szatan" i ciągle kusi.... !tut !happybth He, he, kusi a kusi !tut Też bym pośmigał, tym bardziej biorąc pod uwagę najbliższe prognozy pogody.. Może jakiś klubowy lunch? !tut
Kordian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 !happybth Oj co za widoczki na zdjęciach...plener i ta soczysta kiełbaska !tut szkoda ze mnie tam nie było !happybth
Rekomendowane odpowiedzi