sebulba1971 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 I ja się wybieram , tylko że niestety będę prosto z pracy więc jeśli się nie wyrobię pod R66 ( o której start z R66 ?? ) złapię was albo po drodze albo już na miejscu .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 27 Lutego 2010 A ja czym pojadę? Dawaj Krzytro do mnie na plecaka do C1 !OKK ( o której start z R66 ?? ) 12sta pod R66
Administrator Artix Opublikowano 27 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2010 Co honda to honda, padaka zagadala od pierwszego zakrecenia, ale zeby miec 100 % pewnosci ze jutro tez zagada i na pierwszy rozruch nie zużyłem calego pradu podpiąłem pod ladowanie aku. !OKK Tylko musze jakos budzik nastawic zeby nie zaspac na ta 12
dzialkowiec Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 ups, dziś już musiałem wymienić klocki z przodu, bo ich prawie nie było - na świeżych niestety boje się jechać w trasę, tzn hamować Miłego ognicha życzę wszystkim.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2010 ups, dziś już musiałem wymienić klocki z przodu, bo ich prawie nie było - na świeżych niestety boje się jechać w trasę, tzn hamować !OK Spoko, nie będziemy hamować, obiecuję
phil Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Drodzy moi mógłby ktoś jakiegoś linka z lokalizacją puścić ? O ile uda mi się dotrzeć może być to z lekkim opóźnieniem niestety bo o 12 idealnie muszę być w innej części wawy.
Marynarz Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Mówisz i masz !OK ROZTOKA ps. Widzę że pogoda wam dopisze Miłego wypadu, czekam na fotki które chętnie pooglądam po pracy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 28 Lutego 2010 Bayerische Motoren Werke zagadał z pierwszego kliku... ale aku taki troche "przyspany" !tut Nocne ładowanie mam nadzieję pobudzi go do pracy Właśnie wysłałem Wiewiórowi sms'a potwierdzającego nasze przybycie... no więc co, na !OK i do boju Panie i Panowie !tut Do zobaczenia o 12stej pod R66 !piwko Wiadomość z ostatniej chwili! Ps. Właśnie dostałem info, że będziemy mieli w Roztoce małą wizytacje z innego regionu !OKK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 28 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2010 Po wczorajszej alkobibie promile uleciały to i ja się pojawie. Tylko będe 4oo wiec mam nadzieje że mnie nie !OK Mam dwa wolne miejsca więc jak coś to moge kogoś po drodze zabrać.
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2010 Ognicho, kiełba, towarzystwo, wszystko zgodnie z planem. Słoneczko pięknie świeciło. Nawet " inspektor" z 3m był, fotki robił i skrupulatnie notował, kto był obecny na tym spocie. Mieliśmy małe kłopoty z wjazdem na parking. !OKK ale wszystko się pięknie udało i ognicho zostało rozpalone zdjątka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 28 Lutego 2010 Impreza zgodnie z pierwotnymi założeniami !OK Sprzęty przepalone a niektórzy wręcz musieli się "rozładować" na prostej między Lesznem a Roztoką... Echh... młodość !happybth Co ciekawe, mieliśmy nawet jednego takiego co to kampiórem z rodziną dojechał... ale herbaty nie zrobił Trochę niebezpiecznie było parkować w koleinach śniegu... a narciarze jeżdżący po lasach patrzyli na nas z jakimś takim niedowierzaniem Wizytatorzy jako ostatni zostali na placu ale ku naszemu zdziwieniu zamiast wracać do domu poszli w las Kiedy ognisko już przygasało ja razem z Artixem i Żabo- Stokrotką wróciliśmy do Wawy. Miło było się spotkać i pogaworzyć o tym czy o tamtym... !OKK Burą sukę możemy uznać za przegnaną ...
Glub Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tzn odprawiliście czary by poszła sobie ostatecznie fp....u !OKK przegnana to będzie jak to całe coś stopnieje a temperatura w nocy będzie +3 Dziś widziałem sporo kierowników 2 kółek i strasznie żałuje że nie mogłem śmigać. natomiast byłem świadkiem jak się motorowerzysta pizzaman wyłożył na asfalcie.
Abach Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Strasznie Wam zazdraszczam !happybth A z tym na "D" rozliczę się przy okazji !OKK Wystarczyłby tylko "cynk" i byłbym z Wami
Administrator Artix Opublikowano 28 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 28 Lutego 2010 Czary odprawione, super bylo sie przejechac, pogadac, pogrzac przy ognisku. Maly wyscig z Grzesiem zaliczony wiec mozna uznac sezon za otwarty. Dziekuje za wypchniecie Ysabel i Mackowi bo na lysym letnim kapciu troche kiepsko sie jezdzi po sniegu i lodzie !OKK
Dzięgiel Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale tam u was śniegu !OKK Nie ma to jak Śląsk po zimie prawie nie ma śladu i oby tak dalej !happybth
Macek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Dziekujemy za pierwsze plenerowe spotkanie w tym roku - nie ma jak kielba z ogniska w lutym !happybth . Widok skuterow, kampera i nart biegowek naraz - bezcenne !OK
sebulba1971 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 A mnie się niestety nie udało dokulać !happybth
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 było zacnie ... @Burgi ... tam od razu poszli w las ... świerzym powietrzem odetchnąć troche ... @Abach - no przykro mi bardzo, ale to był totalny spontan, który powstał dziś o 8 rano. ale nastepnym razem, nie bede miał skrupułów, i zadzwonie choćby i w środku nocy, żebyś był tego świadomy ... !OK zdjęcia, za chwile edit: i wypraszam sobie ... żadna inspekcja ... pełnoprawny "ktośtam" jestem !happybth edit2: są fotki Tu klikać !!
Barti Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 -=Dee Jay=- świetne zdjęcia Szczególnie to ze !happybth i jego kierownikiem od tyłu na jakiejś betonowej drodze. Marzy mi się taka fotka na moim !OK Poprostu świetne, wielki szacunek
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 dziękuje, to bardzo miłe. polecam się na przyszłość !happybth
Administrator Artix Opublikowano 28 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 28 Lutego 2010 Dee Jay - szacun za to ze ci sie chcialo kulnąć się kawałek za 3M, JESTES WIELKI !happybth
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Dee Jay - szacun za to ze ci sie chcialo kulnąć się kawałek za 3M, JESTES WIELKI !happybth Do was ?? zawsze !OK
dr.big Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Zdjecia pierwsza klasa !happybth , przynajmniej maja co poogladac ci, ktorych nie bylo !happybth ...
Rekomendowane odpowiedzi