JacekGit Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kto przyjechał srebrnym Bet&Win? Nie przypominam sobie że tam byłem. A może tak było fajnie że urwał się film !sciana
Gość Ransom Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wielkie podziękowania za spotkanie, Mszę, wspólny przejazd i ognisko.
Kaper Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Było SUPER!!! eMKa - znakomite kazanie - i do tych "stałych" i do tych "odświętnych" bywalców świątyń. Bardzo ciekawe muzeum - dzięki Krzysiu za pomoc w zorganizowaniu zwiedzania. znakomita atmosfera, za którą dziękuję wszystkim, których spotkałem, a mój X-max nareszcie nie jest pogański Pozdrawiam i żałuję, że miałem szansę tylko do Ursynowa dojechać z Wami, ale - co się odwlecze, to nie uciecze.
Klubowicze Roni Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wcześniej dziękowałem różnym osobom, ale zapomniałem o tych co nas czekali na rogatkach Warszawy. Od razu przepraszam i dziękuję Worlanowi, Szuwarkowi i Małemu. W czerwcu ,gdzieś koło 6 ja stawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kto przyjechał srebrnym Bet&Win? Nie przypominam sobie że tam byłem. A może tak było fajnie że urwał się film To przyjechał nasz klubowy kolega Kubus. A B&W-a posiada też srebrnego, ale w wersji 125, no i Bandita Fakt, Kuba nie należy do tych co tu dużo piszą i są jakoś bardzo rozpoznawalni w "matrixie", troszke lepiej jest w realu !scooter pzdr
Marynarz Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No dobra, tutaj macie poprawiony filmik !w00t już nie jesteście rozcięci
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miło się ogląda, jeśli to nie grzech, to pozwoliłem sobie pobrać filmik... Natomiast ten filmik powala: LINKA (z podpisu Marynarza ) pzdr
ewave Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miło się ogląda, jeśli to nie grzech, to pozwoliłemsobie pobrać filmik... Natomiast ten filmik powala: LINKA (z podpisu Marynarza ) pzdr No normalnie umarłem i mnie nie ma. Marynarz eto nasz gieroj i maładiec a tak BTW dzięki za sobotę wszystkim obecnym. Było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Jak sie zbire to poskładam filmik i też wrzucę na jururę .. pozdro
M_Pajak Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Miło się ogląda, jeśli to nie grzech, to pozwoliłemsobie pobrać filmik... Natomiast ten filmik powala: LINKA (z podpisu Marynarza ) pzdr No normalnie umarłem i mnie nie ma. Marynarz eto nasz gieroj i maładiec a tak BTW dzięki za sobotę wszystkim obecnym. Było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Jak sie zbire to poskładam filmik i też wrzucę na jururę .. pozdro I ja nie wiedziałem jakich to Burgmaniacy mają bohaterów !tut
eMKa Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Pięknie dziękuję za wyjątkowe spotkanie w wyjątkowym czasie i w wyjątkowych okolicznościach. Na naszych Rozpoczęciach/Zakończeniach jest coraz odświętniej i coraz serdeczniej - dzięki wspólnemu zaangażowaniu, dobrym pomysłom i bezinteresowności o jakiej wielu może tylko marzyć. A wygląda na to, że to jeszcze nie jest ostatnie słowo... niektórych trzymamy za słowo !sciana. Piszę z lekkim opóźnieniem bo jak wiecie byłem na pogrzebie Prezydenta. PS. Mariusz, co do klucza w podwoziu - to była najnowocześniejsza metoda wyważenia bolidu zastosowana w trakcie naprawy systemu KERS !bicz
Ssylwia Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Lepiej późno niż wcale... Nasze zdjęcia: link
Rekomendowane odpowiedzi