eMKa Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgodnie z prastarym zwyczajem należy się rozpocząć nowy sezon - 2009. Minął już rok od tego ogłoszenia, ba: rok z okładem !OKK. Po zapoznaniu się z odpowiedziami na wstępne sugestie zawarte w temacie dotyczącym "Zlotu Gwiaździstego" i po zakrojonych na szeroką skalę konsultacjach, dyskusjach i niekończących się rozmowach z Krzytrem, ogłaszam co następuje: Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2010 jest planowane na dzień 17 kwietnia (sobota). Miejscem tym razem także będzie kościół św. Stanisława Kostki na Żoliborzu. Rozpoczniemy Mszą świętą o godzinie 15.00, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka !OKK. Do Kolegów Warszawiaków jak zwykle prośba o organizację spotkania plenerowego. Poprzednie były super! Mam nadzieję, że i tym razem pomożecie w stworzeniu unikalnego klimatu Burgmańskich spotkań. "To jak Koledzy, pomożecie?" Proponuję wklepać termin do naszego kalendarza i ewentualnie zarezerwować termin w prywatnych Outlookach.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Meldujemy swoje uczestnictwo. Termin zaklepany. !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie w możliwości uczestniczenia w tym wydarzeniu. To samo miejsce, co rok temu !OKK , Roni trafisz ??
Marynarz Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 W tym roku i ja się postaram ułaskawić mojego kierownika o ten dzień wolnego (a może i cały week tak aby skoczyć do Cz-wy)
Klubowicze Roni Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie w możliwości uczestniczenia w tym wydarzeniu. To samo miejsce, co rok temu , Roni trafisz ?? Sz.P Worlanie nie da rady, gps padł, a poza tym wjazd do stolicy bez asysty się nie liczy !piwko To jak ??? pomożecie >??? !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak nie będzie żółtego na rogatkach to nie jade !scooter .
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak nie będzie żółtego na rogatkach to nie jade !piwko . Jak to Kisiel mawia, mus być !piwko Wypatrujcie żółtego w Jankach, będzie na Was czekał. !scooter PS. Tylko nie pomylcie z innymi, bo tyle klonów się narobiło !OKK !piwko
Wojtecki Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak mnie gdzies nie pogoni,napewno bede.
Administrator Artix Opublikowano 25 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Na 15sta to nawet ja wstane, dzieki Emka za sluszny wybor godziny
Pleban Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Miejscem tym razem także będzie kościół św. Stanisława Kostki na Żoliborzu.Rozpoczniemy Mszą świętą o godzinie 15.00, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka... Dobre miejsce, dobry czas- tzn. meldujemy się. Czyli wyruszamy z Gdańska coś około 11:30. Można się wyspać. ( chyba że jedziemy eMKa(o) przez Bydgoszcz, Toruń i Włocławek- to ciut szybciej). Hallo, hallo Worlan i Roni!!! Kto nas w Łomiankach przejmie?? Droga trudna i kręta na Żoliborz!! Trafić nie podołamy. :-)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Miejscem tym razem także będzie kościół św. Stanisława Kostki na Żoliborzu.Rozpoczniemy Mszą świętą o godzinie 15.00, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka... Dobre miejsce, dobry czas- tzn. meldujemy się. Czyli wyruszamy z Gdańska coś około 11:30. Można się wyspać. ( chyba że jedziemy eMKa(o) przez Bydgoszcz, Toruń i Włocławek- to ciut szybciej). Hallo, hallo Worlan i Roni!!! Kto nas w Łomiankach przejmie?? Droga trudna i kręta na Żoliborz!! Trafić nie podołamy. :-) Z przyjemnością powitam i poprowadzę. !scooter
Administrator Artix Opublikowano 25 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Kto nas w Łomiankach przejmie??Droga trudna i kręta na Żoliborz!! Trafić nie podołamy. :-) Prosil prosil i wyprosil, dla was wstane w srodku nocy zeby was z Lomianek doprowadzic do celu
Pleban Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No to widzę niezła kolumna się szykuje Marzenka, Kinga, Krzyś i kto tam jeszcze w AutoMapie pracuje. Zostajecie w domu. "Weekend" macie dla siebie :-)
Gość Przemo84 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Do Kolegów Warszawiaków jak zwykle prośba o organizację spotkania plenerowego. Poprzednie były super! Mam nadzieję, że i tym razem pomożecie w stworzeniu unikalnego klimatu Burgmańskich spotkań. "To jak Koledzy, pomożecie?" eMKa mamy miejsce plenerowe jesli macie chec zagoscic u mnie na działce? Ja was całą grupa serdecznie zapraszam. W koncu bedzie możliwość sie poznac. Działka niespełna 30 km od kościoła na żoliborzu. Łatwy dojazd i z tym nie bedzie tez problemu bo na otwarcie sezonu tez sie wybieram wiec zwarta grupa zaprowadze kazdego na miejsce. Mam i pare miejsc noclegowych dla gosci z poza Warszawy. Działeczka spora(ponad 2000m2). Ognicho, muzyka jak najbardziej do zrobienia. Plac na nasze skutery tez spory. Dla przyjezdnych domek ok 5 osób, kemping 3 osoby. (Prosze sie nie smiac) Ford Windstar 3 osoby. Reszta towarzystwa pragnąca zostac na noc badz cały weekend zabiera namioty na które tez znajdzie sie sporo miejsca. Mamy miejsca duzo i obiecuje ze bedzie fajnie. To jak piszecie sie?? eMKa skoro organizujesz całe przedsiewziecie to na maila zaraz wysyłam numer telefonu i w razie co dzwon i pytaj o co chcesz... Pozdrawiam EDIT: Failure Notice w mailu wiec podaje numer tu 609-298-312
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak miło się czyta tradycyjne wpisy o Mszy na początek nowego sezonu Nareszcie naprawdę powiało wiosną !w00t Nie mogę się doczekać. pzdr
eMKa Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Kto nas w Łomiankach przejmie??Droga trudna i kręta na Żoliborz!! Trafić nie podołamy. :-) Prosil prosil i wyprosil, (...) !OK Artix, jesteś wielki. Zastanawiam się tylko czy nie przyjechać dzień wcześniej - zawsze trochę więcek () czasu na dojazd i szansa, że się nie spóźnimy !w00t Sorki za OT. A co do przygotowania "imprezy" - Krzytro (nieoceniony) wziął na siebie wszystkie sprawy związane z mszą (poza odprawieniem, tu ja się "wepchnę" no i pewnie Arecki zgodnie ze zwyczajem "zajmie" się Czytaniami); jeśli ktoś chciałby włączyć się w tę część naszego spotkania - proszę o kontakt z Krzytrem lub ze mną - wszelkie inicjatywy i pomoc mile widziane. Co do wszystkiego co będzie się działo "po" proponuję zastosować rozwiązanie jak w poprzednich latach: Worlan i Kisiel zgodzili się koordynować przygotowania do spotkania. Zatem pomysły i propozycje oraz pomoc kierujcie do nich. Przemo84 - dzięki za zaangażowanie, spróbujcie się skontaktować ze sobą i obgadać ten temat.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 26 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2010 Bede na 100%. !OK
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2010 no i pewnie Arecki zgodnie ze zwyczajem "zajmie" się Czytaniami); "Zajmie" się chętnie !OK , tradycja (bynajmniej nie świecka) zobowiązuje .
Klubowicze Roni Opublikowano 26 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2010 Jakby co to ja mogę się z tacą przelecieć !OK
Kaper Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Chętnie się wybiorę. Trochę OT - ale bardzo fajne czytania są przewidziane na 17.04 (Dzieje Apostolskie - ustanowienie pierwszych diakonów i Ewangelia z Jezusem chodzącym po wodzie - co prawda krótka wersja z Jana a nie ta dłuższa z tonącym Piotrem jak u Mateusza). Pozdrawiam,
Abach Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jakby co to ja mogę się z tacą przelecieć A na co zbieramy? Marzenka, Kinga, Krzyś i kto tam jeszcze w AutoMapie pracuje. Zostajecie w domu. "Weekend" macie dla siebie :-) Eee spokojnie, Krzyś w Wawie zawsze jest mi potrzebny !OKK Ktoś pamięta namiary? Bo w wielkim mieście nie chciałbym się zgubić
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak zdrowie pozwoli to my czyli: Mareczek i Marysia będziemy. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi