Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeśli na trąbce grał Przemo84, to powiem tak, miałem "szkliste" oczy, wielki szacun ! No i oczywiście wokal Ave Maria. O tak...oprawa muzyczno-wokalna była na wysokim poziomie !scooter
Sacetti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Marynarz, kombinuj z tym filmikiem !scooter Marcvs, mam nadzieję, że po Twoim późnym powrocie w domu talerze nie latały !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A i my już w domu. Grupa śląska zasilona, zwarta i gotowa do dalszej drogi( w zasadzie to w drodze już jakieś 20 minut). A co się tyczy samego spotkania ??? bezcenne!!! Słowo Boże na nowy sezon znakomicie przekazane i !scooter poświęcony. Dzięki.
MARCVS Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Marcvs, mam nadzieję, że po Twoim późnym powrocie w domu talerze nie latały !holiday Ufo????? !OKK Nie widziałem Spoko !scooter Tylko ciche dni !holiday
Sacetti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dasz radę, te kilka dni wytrzymasz !OKK Trzymaj się !scooter
MARCVS Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dasz radę, te kilka dni wytrzymasz Trzymaj się !OKK Pewnie że dam !scooter Już przywykłem
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Worlanowi za spokojny przejazd !OKK Troszkę sie pogubiłem i zapomniałem o tym: dzięki Grzesiek za bezpieczny i spokojny przejazd na miejsce ogniska. Dzięki temu, właściwie wszyscy dojechali w tym samym momencie. No może poza tymi co "na szarańcze" pojechali katamaranami !scooter pzdr
Administrator Artix Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wielkie dzieki wszystkim którzy przyczynili sie do wspanialej uroczystosci koscielnej jak i biesiadnej. No i oczywiscie wszystkim tym ktorzy wzieli udzial w tym wspanialym przedsiewzieciu. Dziekuje
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 pozdrawiam serdecznie już ze śląska !scooter:) dzięki za miłe rozpoczęcie sezonu
winpio Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A i my już w domu. Grupa śląska zasilona, zwarta i gotowa do dalszej drogi( w zasadzie to w drodze już jakieś 20 minut). A co się tyczy samego spotkania ??? bezcenne!!! Słowo Boże na nowy sezon znakomicie przekazane i poświęcony. Dzięki. Ja byłem w domu już o 00:45 Roni,Aniu dzięki za to zasilenie hihi.Śniadanie pyszne ,obiad poezja,a co do twoich słów na temat "Rozpoczęcie sezonu 2010" to zgadzam się w całej rozciągłości i dziękuje gospodarzą za miłe przyjęcie z tej okazji. Do zobaczenia w Częstochowie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziękuje wszystkim za przybycie w tak licznym gronie Specjalne podziękowania dla Marka eMKi za przekazane słowo Boże i za to, że jak co roku, chciało mu się gnać do nas (do tego z kluczem w podwoziu ) Dziękuje Krzytrowi za organizację wszystkiego w kościele !V Śpiew Oli i trąbka Przema84 Podziękowanie także dla Kiśla za tematykę "El Koguto" Kozy były naprawdę ok Do zobaczenia
MARCVS Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A to kilka zdjęć z całości Niestety nie wiem jak zrobić aby się wyświetlały na stronie, w związku z tym zamieszczam link do galerii picassa http://picasaweb.google.com/marcvs11/RozpoczecieSezonu2010#
Gość Przemo84 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja również dziekuje za spotkanie i zapoznanie kolejnych członków klubu Burgmania. Choć mogłem towarzyszyć tylko na mszy to i tak jestem pełen podziwu i radosci z całej okolicznosci. Ciesze sie równiez z tego ze mogłem coś wnieść w poczet mszy klubowej. Jeszcze raz wszystkim współtowarzyszom, organizatorom serdecznie dziekuje. Pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Marynarz, kombinuj z tym filmikiem No i wykombinowałem na razie tyle.... aby obejrzeć sobie wideło EDIT : Film już naprawiony, czyli nowa wersja krótko mówiąc już nie jesteśmy roooooozciągnięci
Sacetti Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Marynarz, kombinuj z tym filmikiem !OKK No i wykombinowałem na razie tyle.... NADUŚ aby obejrzeć sobie wideło !OK Faaajnie sie ogląda, dzięki. Następnym razem przykleimy kamerke na lasotasme do kasku i bedzie filmidło z przejazdu Żartuję oczywiscie z tym klejeniem.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Teee, wujek! czegóś Ci to szerokawe wyjszło ..... !OKK
Sacetti Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Teee, wujek! czegóś Ci to szerokawe wyjszło ..... !OKK Nie ma tego złego... jesteśmy trochę szersi w barach, a skutery takie przysadziste !OK
Marynarz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Teee, wujek! czegóś Ci to szerokawe wyjszło ..... !OK Bo nadal nie znalazłem programu który by dobrze obsłużył ten poje###y format avi h264... z Toshiby Camileo P10 zawsze coś, eh.... ale jak znajdę to YT niech się boi !OKK
Abach Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Marynarz szacun !OKK Fajnie było zerknąć Szkoda, że nie mogłem być z Wami, siostra wymyśliła, że akurat tego dnia weźmie ślub !OK
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja też b.dziękuję za tak liczne przybycie .Mam nadzieje że w przyszłym roku będzie nas jeszcze więcej i że nasze spotkania wejdą w tradycję Burgmani !OKK
Dakota Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Teee, wujek! czegóś Ci to szerokawe wyjszło ..... !OK Bo nadal nie znalazłem programu który by dobrze obsłużył ten poje###y format avi h264... z Toshiby Camileo P10 zawsze coś, eh.... ale jak znajdę to YT niech się boi !OKK A może VirtualDubMod da radę ?
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Marynarz: Format Factory poszukaj. Robi konwersje ze wszystkiego na wszystko.
Sympatycy Arecki Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I ja dziękuję za spotkanie i dobre słowo. Dobrze było się z Wami spotkać, razem sie przejechać i porozmawiać. Fajnie było poznać nowe osoby dla których skuter to coś więcej niż środek transportu. Tylko jakoś szybko to wszystko zleciało.
monk Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I "MonkiDwa" również dziękują !OK Miło było się spotkać i poznać twarze znanych już Klubowiczów A słowa eMKi i trąbka Przema84 na długo zapadną w pamięci.. Teraz można rozpocząć już odliczanie do Burgmanii vol VI !TAZ
M_Pajak Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wspaniałe spotkanie oraz piękna msza . Podziękowania dla organizatorów . WIELKI SZACUN !sciana !OKK !OKK
Rekomendowane odpowiedzi