Gość Benson414 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ... gapa jestem bo godziny nie podałem... Proponuję ruszyć ze stacji ok.14.30 żeby spokonie dolecieć
Sacetti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Worlan, zgłosił sie ktoś na wspólny przejazd z Janek? Wstępnie jesteśmy umówieni z Worlanem między 13.30 a 14.00 !happybth Roni, jesli nie macie nic przeciwko, to podłaczę się i pojade razem z Wami. W kupie weselej !happybth . Będę na Orlenie o 13.30 - 13.40.
ptaku_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Monk, Kempes spotkajmy sie na BP o 14,15 warto by pare minut wczesniej co by zaparkowac i pogadac 5 min, przed msza. W kazdym razie ja z Areckim bede o 14,15 na stacji.
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Worlan, zgłosił sie ktoś na wspólny przejazd z Janek? Wstępnie jesteśmy umówieni z Worlanem między 13.30 a 14.00 !happybth Roni, jesli nie macie nic przeciwko, to podłaczę się i pojade razem z Wami. W kupie weselej !happybth . Będę na Orlenie o 13.30 - 13.40. Nie widzę przeciwwskazań! Wszystko zależy od grupy śląskiej, o której dotrą do mnie i o której wystartujemy do Was.
ewave Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ... gapa jestem bo godziny nie podałem... Proponuję ruszyć ze stacji ok.14.30 żeby spokonie dolecieć To ja się także zamelduje z lepsza połową na plecaczku. CU na stacji przy TVN. pozdro
iQ! Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 !happybth wypadla mi robota... nie wpadne
kempes1972 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Monk, Kempes spotkajmy sie na BP o 14,15 warto by pare minut wczesniej co by zaparkowac i pogadac 5 min, przed msza.W kazdym razie ja z Areckim bede o 14,15 na stacji. Ok 14.15 na BP
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Worlan, zgłosił sie ktoś na wspólny przejazd z Janek? Wstępnie jesteśmy umówieni z Worlanem między 13.30 a 14.00 !happybth Roni, jesli nie macie nic przeciwko, to podłaczę się i pojade razem z Wami. W kupie weselej !happybth . Będę na Orlenie o 13.30 - 13.40. Supiotr, nie ma problemu, przyjeżdżaj. Ja ruszam z Piastowa ul. Leśmiana 15a około godz. 13, tak żeby na 13.30 być w Jankach. Do zobaczyska.
Sacetti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Będę tak jak napisałem, więc zaczekajcie na mnie
sebulba1971 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ktoś startuje spod R66 ?14:30 pod R66 - 10 min dla spóźnialskich i odjazd To i ja będę pod R66
monk Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Monk, Kempes spotkajmy sie na BP o 14,15 warto by pare minut wczesniej co by zaparkowac i pogadac 5 min, przed msza.W kazdym razie ja z Areckim bede o 14,15 na stacji. OkiDoki
Dakota Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wybaczcie, jeszcze nie naumiałem się wstawiać miniaturek. Ale jestem na dobrej drodze... Z wrażenia zachowałem się jak gówniarz i nie podziękowałem za wspan iałą mszę. Cieszę się że mogłem w niej uczestniczyć w tak zacnym gronie Burgmaniaków. Szkoda tylko że nie mogłem być na ognisku !tut niestety obowiązki wzywały... Oprawa wokalno muzyczna to prawdziwy balsam dla ducha.
Sacetti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Melduję się z domu, powrót bezproblemowy. Bardzo dziekuje organizatorom za całokształt, EMce za dobre słowo i poświęcenie sprzęta, Worlanowi za sprawne pilotowanie na mszę i imprezę i wszystkim obecnym za wspaniałą atmosfere i doborowe towarzystwo. I mojemu Burgmanowi, za to że nie pił... oleju Pozdrawiam!
Klubowicze morwa37 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Obecny w domu,podziękowania wszystkim za miłą zabawe i do następnego spotkania . Pozdrawiam
Niunio Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witajcie Kochani Przez własną głupotę i roztrgnienie uszkodziłem skuter. Zawaliłem Rozpoczęcie sezonu jak i Zlot Gwiaździsty.Cieszę się jednak , że udało mi się spotkać ,choć przez chwilę spotkać wspaniałych kolegów. Bardzo żałuję, że nie było mnie razem z Wami na Mszy jak i w Częstochowie. Niestety uszkodznie uniemożliwi dojazd i uczestnictwo w Mszy Świętej. Głęboko wierzę, że mogę liczyć na opiekę PMP. Proszę EMKA "załatw mi to ".
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim. Msza jak zwykle pierwsza klasa . Przejazd pod koguta sama przyjemność, a spotkanie z Wami jeszcze większa.
helmutek76 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 My tez meldujemy ze juz dotarliśmy cało i bezpiecznie do domu. Teraz pora spac, aby nabrać sił przed jutrzejszym wyjazdem do Częstochowy. Dla zainteresowanych: Spotkanie grupy wyjazdowej z Warszawy - Janki Mackdonald (koło ikei) - start 7:00
ptaku_1 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja za specjalnie za mszami nie przepadam, ale jak kazda by wygladala jak ta dzisiejsza to bym co niedziela latal do kosciola !scooter eMKa gratulacje. P.S. Kto gral na trabce? Grajacy byl chyba w kamizelce klubowej.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No cóż, słowa uznania dla eMKi za dobre słowo i za "obfite" poświęcenie naszych maszyn. !OKK Głupio było podczas mszy odwracać głowę myśląc - kto tak pięknie gra i śpiewa. Naprawdę było pięknie, Ola i Przemo84. !scooter
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja również wielkie dzięki za spotkanko. EmkA dzięki za dobre słowo,Kiślowi za organizacje ognicha. !scooter Na trąbce grał Przemo84 i za to wielki szcun!!!
Sympatycy Baltona Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 I ja jestem zadowolony, że mogłem uczestniczyć w tak innej mszy raz drugi !OKK Nasz Klubowy Kapelan nieźle nawija, zaszczepia trudne tematy w sprytny sposób Szacun !scooter
Marynarz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No i mi się w końcu udało w tym roku na nasze rozpoczęcie zorganizować dzień wolny, tak więc nie wiele mogę powiedzieć o latach wstecz - ale jak dla mnie było super !scooter eMKa, dzięki za poświęcenie mojej pogańskiej Majki i nowego kasku (obfite !holiday ). Worlanowi za spokojny przejazd !OKK Organizatorom za dzień w Agro-turystyce !holiday i za pyszne ciasteczka (rogaliki i babeczki) z nadzieniem... (ale o tym sza... ). A jeśli chodzi o film.. nadal szukam dobrego programu do obróbki dziwnego formatu Toshiba AVI h264... Nero 10 daje rade... ale trial.. więc full film na kanale YT NADUŚ® tutaj niebawem... !holiday
Sympatycy szorstki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Już w domku, po drodze jeszcze wpadłem do rodziców, sorki zatem, że odłączyłem się od tak zacnej grupy, którą prowadził dostojnie Marynarz. Dzięki eMKa za mszę i słowa homilii, ważne i piękne słowa. Dobrze, żeby zostały w naszych sercach na zawsze. Jeśli na trąbce grał Przemo84, to powiem tak, miałem "szkliste" oczy, wielki szacun ! No i oczywiście wokal Ave Maria. Ogólnie, oprawa tej naszej małej uroczystości to było coś pięknego, jednak to tylko forma, nad treścią niech każdy pochyli się sam. To jest najistotniejsze. pzdr
MARCVS Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wielkie podziękowania dla organizatorów za udane spotkanie Serdeczne Bóg zapłać dla naszego patrona w sutannie(SWÓJ CHŁOP) Oraz dla zespołu wokalno-instrumentalnego Świetna impreza, szkoda że taka krótka !holiday Nie było czasu ze wszystkimi się poznać, ale myślę że nic straconego !OKK Pozdrawiam wszystkich serdecznie Do zobaczenia !scooter
Rekomendowane odpowiedzi