Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że mimo zamkniecia jedynie części Śródmiescia, to zamieszanie w miescie będzie spore. Trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy, bedzie mnóstwo przyjezdnych i sporo błądzących z niespodziewanymi manewrami "bo tak nawigacja kazała". Na pocieszenie, w czasie "naszej" mszy i przejazdu na ognisko, nadal będa trwały uroczystości, więc teoretycznie nie powinno być bardzo źle.

Z tego co widzę, jęśli wjadę od Czerniakowskiej, to na Żoliborz powinienem przelecieć?? ;)

Dzięki za plan !OKK

Właśnie o to mi chodziło :D

Jeśli ktoś będzie wjeżdżał od tamtej strony, to chętnie się przykleję !OK

Zawsze to trochę łatwiej :D

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sacetti

11

• MARCVS

9

• eMKa

8

• Marynarz

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Pytanie do grupy śląskiej:

O której godzinie umawiamy się w Jankach ???

Miejsce spotkania tak jak rok temu przy stacji ORLEN, za skrzyżowaniem tras katowickiej i krakowskiej.

Będę czekał na Was tradycyjnie na żółtym !OK whist !OKK

Opublikowano

Ja przyjade na msze z ogniska niestety nie skorzystam !OK Moze tarchomin i legionowo pojada razem?

Opublikowano

Chętnie, możemy się spotkać na BP przy ratuszu białołęki, np. 14.30 (+10min na spóźnialskich, czyli odjeżdżamy 14.40)

Kto się pisze?

Opublikowano

Marcvs1, teoretycznie nie powinno być problemu. Może sie jednak zdarzyć, że gdzies po drodze natrafisz na prowizoryczny parking autokarowy - czyli może być wyłączony prawy pas na Wisłostradzie. Trzeba sledzić info w sieci, dziś pewnie już wszystko będzie wiadomo odnośnie organizacji ruchu itp.

Opublikowano

Monk to jestesmy umowieni 0 14,30. Ja bede z plecaczkiem, wiec jedziemy spokojnie bez szaranczy !wchair

Opublikowano
Marcvs1, teoretycznie nie powinno być problemu. Może sie jednak zdarzyć, że gdzies po drodze natrafisz na prowizoryczny parking autokarowy - czyli może być wyłączony prawy pas na Wisłostradzie. Trzeba sledzić info w sieci, dziś pewnie już wszystko będzie wiadomo odnośnie organizacji ruchu itp.

Dzięki za info, trochę znam Wawkę to jakoś sobie poradzę !w00t

Jeśli jednak ktoś będzie smarował z G. Kalwarii to chętnie się przyłączę !wchair

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Emka odwołał przejazd śladami księdza Popiełuszki, ale mnie rzuciły sprawy służbowe do Ciechocinka i bedę wyjeżdżał w sobotę ok 11:00 i jechał w kierunku Warszawy przez Włocławek, Płock, Wyszogród. Jak ktoś chce się dołączyć to serdecznie zapraszam, zawsze w grupie raźniej a i w Wawie będzie łatwiej, bo chętnie posłużę za przewodnika. Tel. 602137655.

Można też zahaczyć o tamę we Włocławku.

Opublikowano
, ale mnie rzuciły sprawy służbowe do Ciechocinka i bedę wyjeżdżał w sobotę ok 11:00 i jechał w kierunku Warszawy

Szkoda, że to w sobote, !w00t bo w niedziele mamy koło Ciechocinka ognisko !wchair

Opublikowano
Ja przyjade na msze z ogniska niestety nie skorzystam !sciana Moze tarchomin i legionowo pojada razem?

Jeżeli nic złego się nie wydarzy to chętnie się przyłącze na BP. Również będę z plecaczkiem. Niestety ognisko odpada - sprawy rodzinne

Opublikowano

Witam,

Na zakończeniu 2009 dałomi było być, ale ze względów rodzinnych na 15 nie dam rady dojechać. Mam nadzieję, że ułoży mi się w tym roku kalendarz, aby na spotkanie burgmaii czy zlot się zebrać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kempes jak chcesz mozemy razem z Jablonny ruszyc, na mapie Burgmani jest moj tel. W razie czego dzwon.

Opublikowano

Worlan, zgłosił sie ktoś na wspólny przejazd z Janek?

Opublikowano

Koledzy a gdzie dokłądnie będzie to ognisko i czy jakieś skłądki były czy kiełbe w schowek wsadzić ?

ściągam 3 kolegów na burgmankach ale będziemy pierwszy raz i trema mała bo pierwszy sezon na 2 kólkach (-:

• Klubowicze
Opublikowano
Worlan, zgłosił sie ktoś na wspólny przejazd z Janek?

Wstępnie jesteśmy umówieni z Worlanem między 13.30 a 14.00 !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
, ale mnie rzuciły sprawy służbowe do Ciechocinka i bedę wyjeżdżał w sobotę ok 11:00 i jechał w kierunku Warszawy

Szkoda, że to w sobote, !happybth bo w niedziele mamy koło Ciechocinka ognisko !happybth

Pewnie, że szkoda (miło by było się z Wami spotkać), ale możesz się wybrać ze mną do Wawy na mszę i spotkanie, a potem wrócić na ognisko. !happybth

Opublikowano
Koledzy a gdzie dokłądnie będzie to ognisko i czy jakieś skłądki były czy kiełbe w schowek wsadzić ?

ściągam 3 kolegów na burgmankach ale będziemy pierwszy raz i trema mała bo pierwszy sezon na 2 kólkach (-:

NADUŚ® tutaj i wszystko jasne !happybth

Do zobaczenia

Opublikowano

Ktoś startuje spod R66 ?

14:30 pod R66 - 10 min dla spóźnialskich i odjazd

Opublikowano

Dzięki Marynarzu (-:

Jeśli można to chętnie byśmy sie dołączyli.

Ruszamy z wilanowa.

Podrawiam

Opublikowano

Aja będę jechał przez Wilanów, o bliżej nie określonej godzinie, ale znając życie to będzie gdzieś w granicach 14-15

Jeśli ktoś byłby chętny żeby na mnie zaczekać lub na odwrót

To tu jest mój numer:

604866661

Pozdrawiam

Marek

Opublikowano

To możemy niezobowiązująco umówić sie na orlenie obok TVN przy wiertniczej?

My będziemy na 3 Burki.