M_Pajak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szanowni Burgmaniacy , jak by ktoś jechał od strony Ząbek lub Marek z przyjemnością przechwycę i doprowadzę do celu .
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zostal nam juz tydzien na podjecie decyzji i ostatnie przygotowania...
eMKa Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Po króciutkich konsultacjach pozwólcie, że wprowadzę nieco zamieszania w tym temacie. Zamieszanie spowodowane jest wydarzeniami z dzisiejszego poranka i ich konsekwencjami. W związku z tym: 1. odwołuję przejazd trasą Bydgoszcz - Toruń - Włocławek - Warszawa; 2. poddaję pod dyskusję zasadność spotkania piknikowego po Mszy na rozpoczęcie Sezonu, w związku z żałobą narodową, którą każdy z nas przeżywa osobiście, a która administracyjnie będzie jeszcze trwał a w sobotę; 3. uczulam na możliwe utrudnienia w związku z tym, że w sobotę możliwe są uroczystości pogrzebowe i co za tym idzie nie wiemy czy Warszawa będzie się nadawała do przejazdu. Zachęcam do pilnego śledzenia tego wątku, żebyśmy mogli zachować się odpowiednio do zmieniających się warunków.
M_Pajak Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem , że żadnych zmian w przypadku mszy nie ma .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem , że żadnych zmian w przypadku mszy nie ma . Przylaczam sie do pytania.
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem , że żadnych zmian w przypadku mszy nie ma . Przylaczam sie do pytania. Nie ma zmian. Co więcej, spotkanie po mszy również się odbędzie, choć już nie tak hucznie. Ognisko pzdr
eMKa Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem , że żadnych zmian w przypadku mszy nie ma . Zmian co do Mszy nie ma. Okoliczności jednak mogą jakieś zmiany wymusić (oby nie), stąd prośba o "trzymanie ręki na pulsie". W sobotę będę na pewno w Stolycy, w niedzielę na Jasnej Górze.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem , że żadnych zmian w przypadku mszy nie ma . Zmian co do Mszy nie ma. Okoliczności jednak mogą jakieś zmiany wymusić (oby nie), stąd prośba o "trzymanie ręki na pulsie". W sobotę będę na pewno w Stolycy, w niedzielę na Jasnej Górze. Emka, a będziesz jechał przez Bydgoszcz jak planowałeś? (tzn. wiem, że przejazd trasą męczeństwa odwołany). U mnie rośnie prawdopodobieństwo, że pojadę jak zaplanowałem - jedynie zła prognoza mnie zatrzyma. W piątek Szczecin-Bydgoszcz, sobota Bydgoszcz-Warszawa i w niedzielę planuję być w Częstochowie (planuję, gdyż jeszcze nie znam swoich możliwości ani możliwości mojego rumaka).
Marynarz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jako że msza jest o 15.00 to czy robimy jakiąś ustawkę wcześniej ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Z tego co można usłyszeć w mediach, uroczystości pogrzebowe są przewidziane na sobotę. Biorąc pod uwagę przyjazd najważniejszych osobistosci z Europy i nie tylko, można przypuszczać, że Warszawa w tym dniu będzie lekko sparaliżowana. Przyjeżdżający z innych regionów Polski muszą się liczyć z utrudnieniami (objazdami, blokadami) podczs przemieszczania się po ulicach Stolicy.
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 W zaleznosci od pogody, sam mysle nad przejechaniem sie do Warki na camping zlotowy...
helmutek76 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czy osoby planujace udac sie po ognisku do Czestochowy nocuja na miejscu ogniska - czy wracaja do w-wy?
MARCVS Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Termin się zbliża a tu cisza!!! !happybth
eMKa Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 W związku z pojawiającymi się pytaniami i wątpliwościami dotyczącymi naszego spotkania pragnę poinformować, że po wzięciu pod uwagę zmieniających się okoliczności oraz ewentualnych związanych z nimi utrudnień nie podjęto decyzji o zmianach dotyczących miejsca i czasu zaplanowanych wcześniej spotkań. I tak: Msza rozpocznie się o godzinie 15.00 w kościele św. Stanisława Kostki na Żoliborzu; po mszy przewidziane jest wspólne ognisko w tym samym miejscu co przed rokiem (Pod Kogutem); nie będzie jedynie zaplanowanej "zabawy przy muzyce" - żałoba narodowa trwa do niedzieli włącznie. Moje prywatne plany, o których pisałem wcześniej uległy zmianie - po Rozpoczęciu Sezonu Burgmanii ruszam nie na Jasną Górę, a do Krakowa na pogrzeb Prezydenta. Ale o tym będzie jeszcze okazja pogadać gdy się spotkamy.
helmutek76 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeśli wierzyć serwisowi http://pogoda.onet.pl w niedziele ma nie padać, więc planuje wypad do Częstochowy. Jacyś chętni?
Klubowicze Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja będę zaczynał sezon w samotności. Mam ślub na który jestem zaproszony i 17 i 18 mnie nie bedzie trudno. Myślami i duchem bede z wami
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jeśli wierzyć serwisowi http://pogoda.onet.pl w niedziele ma nie padać, więc planuje wypad do Częstochowy. Jacyś chętni? Ja planuję przyjechać do Warszawy. A dalszą decyzję podejmę na miejscu - w zależności od mojego stanu i stanu mojego rumaka. Ale chęć jazdy do Częstochowy jest...
Gość lazy Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam, Czy ktoś mógłby opisać miejsce spotkania na rogatkach w Jankach ? Ja cały czas nie wiem czy będę mógł wziąć udział w spotkaniu (tzn. w mszy bo na ognisko na pewno nie będę miał czasu), ale jeżeli tak to również chciałbym przywitać gości i wspólnie dojechać na Żoliborz.
helmutek76 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja bym proponował na parkingu przy stacji benzynowej znajdującej się zaraz po złączeniu Tras Katowickiej i Krakowskiej lub w Mak-fakcu przy IKEI co by podróżnicy z daleka mogli się posilić ......
MARCVS Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja słyszałem że w sobotę ma być miasto zamknięte, przynajmniej niektóre ulice Zetka dziś podawała że z piątku na sobotę będą je już zamykać Jeśli ktoś dostanie w łapy plan ulic które będą zamknięte, to niech opublikuje na łamach tego tematu, żeby nie było niespodzianek !OKK Pozdrawiam !YES
Sacetti Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Portal zw.com.pl podaje m.in taką mapkę (Źródło: www.um.warszawa.pl ):
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja słyszałem że w sobotę ma być miasto zamknięte, przynajmniej niektóre ulice !OKK A skąd kolega posiadł taką wiedzę?
Sacetti Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja słyszałem że w sobotę ma być miasto zamknięte, przynajmniej niektóre ulice !OKK A skąd kolega posiadł taką wiedzę? Wydaje mi się, że mimo zamkniecia jedynie części Śródmiescia, to zamieszanie w miescie będzie spore. Trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy, bedzie mnóstwo przyjezdnych i sporo błądzących z niespodziewanymi manewrami "bo tak nawigacja kazała". Na pocieszenie, w czasie "naszej" mszy i przejazdu na ognisko, nadal będa trwały uroczystości, więc teoretycznie nie powinno być bardzo źle.
Gość waski Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czy zlot w Czestochowie jest odwolany bo nigdzie nie pisza o tym.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2010 czy zlot w Czestochowie jest odwolany bo nigdzie nie pisza o tym. Gdzieniegdzie piszą... Na przykład: TUTAJ i TUTAJ
Rekomendowane odpowiedzi