dr.big Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 No kurcze, wlasnie mam ten problem , ale jeszcze niecale 2 tygodnie ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Maja 2010 Administrator Opublikowano 23 Maja 2010 Test Le parówki dostępny na stronie głównej www.burgmania.net !happybth !happybth lub Le hot dog !piwko
kfcent Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Po przejazdce u Kisla doszedlem do wniosku, ze jednak chyba bede zakladal troche wieksza i najlepiej "przydymiona" szybe !guns .I tu prosba, moze ktos z Was cos widzial w Europie, bo sprowadzac szyby z USA, kiedy koszty przesylki sa wyzsze od kosztow samej szyby, nie mam zamiaru !TAZ ... Moze cos blizej !bicz ? Witam,podczas poszukiwania jakiejs fajnej szyby do forzy trafiłem w necie na coś takiego...wysyłka do europy ok 100pln http://japan.webike.net/products/1513041.html ładna szybka,nie psuje linji skutera...ale cena kosmiczna !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Odświeżę delikatnie temat Morphiego Śledzę sobie co jakiś czas poczynania niejakiego Warriorz777 i... W zeszłym roku zmontowali Maxama w tzw. typowym Japan Style Ostatni projekt Morphousa/ Maxama na 2012. W tym tuningu chodzi o przejaskrawienie cech skutera... czyli jeszcze bardziej low & long
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2012 Znalazłem nowy wyfuk do parówki http://japan.webike.net/products/20262368.html?ref=nf
dr.big Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Orzechu fajny, tylko że nowy właściciel mojego byłego pewnie go nie kupi... Był Morphous w Klubie i już go nie ma ... Ale Leaderem na Europę pozostaję ...
Rekomendowane odpowiedzi