Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2010 A jeżeli już skuter w roli głównej, to tu jest taki jeden: Oczywiście pierwszy z prawej
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 O , to juz widze, gdzie podzial sie BlackMax nad ktorym sie zastanawialem ...
Marynarz Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 O , to juz widze, gdzie podzial sie BlackMax nad ktorym sie zastanawialem ... nie, nie Big'u to nie ten
Sympatycy Kisiel Opublikowano 24 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2010 UWAGA W związku z niepochlebnymi opiniami na temat kultury osobistej - a zwłaszcza czystości - Morfiego postanowiłem w imieniu właściciela ogarnąć rzeczonego (nie wiem czy tak się pisze ale jakby co Zołza mnie poprawi ) Proszzzz :
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2010 No piękne cacko ! Późne rokokoko Brawo. Szkoda tylko, że gabaryty tablicy rejestracyjnej się nie zmienią Powiedziałbym, że nieco zdominowała ona tył tej pięknej maszyny. pzdr
dr.big Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 (...)Szkoda tylko, że gabaryty tablicy rejestracyjnej się nie zmienią (...) Oj chyba sie zmienia ... Kislu, nareszcie cos zamiast waleriany , piekny jest i mam nadzieje ze juz w ten weekend ...
Marynarz Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 To już wiem gdzie podjechać na pucowanie mojej Majki nie myślałeś o zmianie zawodu ?? wyszło po prostu
LWfilip Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Już myślałem, że mój Atlantic ma dużą kanapę, ale widzę, że przy Tym sprzęcie wygląda jak taboret.Nigdy nie miałem okazji do porównań, może kiedyś będzie mi to dane. Słuszny sprzęt. Widać, że nie tuzinkowy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2010 Administrator Opublikowano 28 Marca 2010 No i stało się... szczęśliwy "Morphous fahrer", po długim wyczekiwaniu dosiadł wreszcie swojej maszyny . Jego szczęście aż rozdzierało serce Oczywiście nie obyło się bez delikatnej polerki dla poprawy ogólnej prezencji
Abach Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Pięknie się prezentuje A kierowca z wrażenia nawet szyby w kasku nie podniósł, no chyba, że taki przeciąg w Kisielowym garażu
dr.big Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Po przejazdce u Kisla doszedlem do wniosku, ze jednak chyba bede zakladal troche wieksza i najlepiej "przydymiona" szybe . I tu prosba, moze ktos z Was cos widzial w Europie, bo sprowadzac szyby z USA, kiedy koszty przesylki sa wyzsze od kosztow samej szyby, nie mam zamiaru ... Moze cos blizej ?
Geni Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 dr.big kask załóż, a nie "czepek pływacki" !bicz . Niestety czeka cię śledzienie ebay, ewentualnie spróbować można kontaktu z MGG: http://www.mgg.com.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Olsen Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłaszam się po dłuższej nieobecności na Burgmanii i gratuluję zakupu Morphousa vel Maxama. W końcu Yamaha to Yamaha.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 dr.big kask załóż, a nie "czepek pływacki" O rzeszty .... doniesiono mi że ktoś tu obraża mój kask w wersji cabrio . Pojedź do Chorwacji z fullfacem to się przeprosisz z Jetem Widzisz Bigu człowiek od serca wyciąga nowiutki kask z pudełka cobyś się mógł karnąć, a tu nagle co ? ....... czepek pływacki. Dobra już się wypłakałem
Marynarz Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Widzisz Bigu człowiek od serca wyciąga nowiutki kask z pudełka cobyś się mógł karnąć, a tu nagle co ? ....... czepek pływacki.Dobra już się wypłakałem No ale do twarzy Big'u ci w tym czepku
dr.big Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jaki czepek??? Porzadny kask, "czepek" to byl ten wczesniejszy z plomieniami ... Marynarzu, wiadomo przeciez ...
Geni Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ok, ok porządny kask przez duże "Pe" , a waruny mamy w tym roku iście chorwackie . Nie no kurcze tak się człowiek na Morphusa zapatrzy, że się dowcip wyostrza . No i te słoneczko za oknem piękne.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2010 Administrator Opublikowano 31 Marca 2010 Jaki czepek??? Porzadny kask, "czepek" to byl ten wczesniejszy z plomieniami ... Zaraz, zaraz... czy rozmawiamy o tej "czapce" w wersji flames of love? Orzeszek na główie (sorry Orzech ), brak szyby w Morphim i komary na zębach gwarantowane
Olsen Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Pojedź do Chorwacji z fullfacem to się przeprosisz z Jetem W Chorwacji nie byłem, ale za to kilkakrotnie byłem w Tajlandii i w tym roku specjalnie zabrałem z Polski starego, integralnego Uveksa, mimo iż te otwarte kaski z wypożyczalni mają lepszą wentylację. I dobrze mi się w nim jeździło przy temperaturach oscylujących w okolicach 30 °C w styczniu i lutym.
kmodzele Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Można teraz przez chwilę poważnie? Czy Morfus ma wyraźnie pojemniejszy bagażnik podkanapowy niż inne tej klasy pojazdy (Burgman dajmy na to 400, albo Majesty dajmy na to 400)? Rozumiem, że jest oryginalniejszy i ładniejszy (kwestia gustu) - ale czy też praktyczniejszy? (pomijam ciut większy kłopot z seriwsem z racji nietypowości) Wejdzie tam dużo więcej gratów niż 2 kaski?
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wejdzie tam dużo więcej gratów niż 2 kaski? Tam wejdzie jeden kask i palmtop, no może jeszcze pokrowiec na palmtopa !scooter
kmodzele Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 To czemu ten pojazd jest taaaaki długaaaaśny? Co tam w nim jest oprócz uroku osobistego?
Rekomendowane odpowiedzi