rudy_56 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Mariusz to fotki Majki dopiero Po parówkę ruszę dupę jak będzie chwila wolniejsza, mam nadzieje że nikt mi jej nie sprzątnie sprzed nosa
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2010 Administrator Opublikowano 20 Marca 2010 Mariusz to fotki Majki dopiero Po parówkę ruszę dupę jak będzie chwila wolniejsza, mam nadzieje że nikt mi jej nie sprzątnie sprzed nosa A no to się wszystko zgadza... wiesz, parówa jest tak charakterystyczna kształtem, że nawet pod plandeką zauważę różnice , tak właśnie zalatywał mi ten kształt YP 250
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 Kurcze, coś dziwna ta parówka... z taką wysoką szybą? Dawaj rudy jakieś szczegóły! Sprzedał YPkę, bedzie kasa na Parówczoka i tyle.
Sympatycy zegar Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 Podłącze się pod temat. Szanse na własną parówke coraz większe. Maja gotowa do drogi. I następna majka w Ząbkach
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 I następna majka w Ząbkach I następny MAXI w Ząbkach pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 Czyli że co ?? Baltona ? Majkę ?
Sympatycy Arecki Opublikowano 20 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2010 Czyli że co ?? Baltona ? Majkę ? No wiecie co, same tajemnice .Swoją drogą takie ruchy zwiastują już chyba na dobre koniec zimy i początek sezonu .
dr.big Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Uchyl rabka tajemnicy , kupujesz w PL czy sprowadzasz ?
Bobas Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Fajna maszynka. Przymierzałem się do takiej gabloty 2 lata temu. Stała w komisie w Gdańsku. To typowy bardzo wygodny tapczanowiec !w00t
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2010 Bigu, Ty szybko przyjeżdżaj i zabieraj maszynę !YES Morphous znowu dostał parę "pierdnięć" w kanapę !w00t , a orzech to nawet palił papierocha siedząc na nim. !w00t
dr.big Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Spoko, niedlugo skonczy sie laba i "przymiarki do sprzeta" !w00t ... Jakos to chyba "przetrzymam" !w00t .
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2010 (...) , a orzech to nawet palił papierocha siedząc na nim. !w00t Wcale, że nie. Paliwo ciekło z niego więc bałem się że spłonie. Paliwo ciekło po tym jak Grzesiu glebę zaliczył ale na szczęście w błoto wpadł więc woda wszystko rozcieńczyła. Bigu, musisz AC wykupić bo strasznie pechowy sprzęt !w00t
dr.big Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 AC na skuter to pol biedy, ja to juz bym czytal podpunkty polisy zdrowotnej !w00t !w00t ...
kmodzele Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 A nie było w innym kolorze?! . . . . . Teraz to ecru w modzie! !w00t
pawko Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Do przymierzania się chętnych dużo, ale jakoś odkurzyc lalunii nikt się nie podjął.... !w00t !w00t
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2010 "lalunia" była pięknie odkurzona do czasu, kiedy orzech jej nie dosiadł ze szlugiem w zębach. Z bólem serca patrzyłem jak mu spadał popiół na piękny lakier. !w00t !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2010 Do przymierzania się chętnych dużo, ale jakoś odkurzyc lalunii nikt się nie podjął.... !w00t !w00t Zadem wytarłem kanapę, styknie tej dobroci.
dr.big Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Juz niedlugo bedzie czysciutka i "wychuchana" !w00t ... Po prostu w naleznym jej (Yamasze) stanie !w00t ...
pawko Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Z bólem serca patrzyłem jak mu spadał popiół na piękny lakier. !YES !w00t ...czyli że ten gorący popiół wżarł się w lakier i już tak zostanie ??? !w00t !YES
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2010 Czyli że co ?? Baltona ? Majkę ? Nie, nie Baltona, dla niego to zbyt mało "sportowy" sprzęt Kolega "niezrzeszony" kupił Majkę od Rudego. A wracając do tematu, nikomu nie przyszło do głowy coby przygotować Morfusa do sesji zdjęciowej ? Ten "syf" na masce nie jest specjalnie fotogeniczny... pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2010 Administrator Opublikowano 22 Marca 2010 A wracając do tematu, nikomu nie przyszło do głowy cobyprzygotować Morfusa do sesji zdjęciowej ? Ten "syf" na masce nie jest specjalnie fotogeniczny... pzdr To nie jest syf , tylko oryginalny kurz z Florydy! Pucowanie do stanu "brand new" odbędzie się na dniach... i to komisyjnie , tym bardziej, że w zasadzie wiosna już w tle to i nową sesję zdjęciową strzeli się cacy
dr.big Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zeby zmyc ten kurz, potrzebny jest wyjazd na myjke bezdotykowa i bardzo dobrze, ze nikt nie wpadl na "genialny" pomysl, aby przetrzec go szmata do zdjec ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2010 ze nikt nie wpadl na "genialny" pomysl, aby przetrzec go szmata do zdjec ... Hehe, nie byłbym taki pewien, zauważ, że nie jest on już tak równomiernie rozłożony na tej "masce"... pzdr
dr.big Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Spoko , nic nie jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2010 A wracając do tematu, nikomu nie przyszło do głowy coby przygotować Morfusa do sesji zdjęciowej ? Ten "syf" na masce nie jest specjalnie fotogeniczny... pzdr Przecież, to nie Morphous był głównym obiektem sesji zdjęciowej . Chodziło o pokazanie "dosiadaczy". Jak widać, oni byli bardzo dobrze przygotowani na sesję zdjęciową. A jeżeli już skuter w roli głównej, to tu jest taki jeden:
Rekomendowane odpowiedzi