dr.big Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Obawiam się że juz nie jest do kupienia !OKK No, mam mocne obawy, ze nie !OKK ...
Daro Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu gratuluje nowej Yamaszki !OKK i czekam z niecierpliwością na obiecany test !OKK !OKK
magduska Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 ... Radosc mnie rozpiera i nie moge doczekac sie teraz ladnej pogody i momentu w ktorym bede mogl na nim wyjechac "w trase" !OKK . PS. Magduska oczywiscie, jako pierwsza, wspaniale "pokombinowala" wszystkie przeslanki i zlozyla je do kupy... Gratki !OKK ... No to teraz jak już wiemy komu to ... Robercie !! SERDECZNIE GRATULUJEMY NOWEGO NABYTKU !!
ptaku_1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Moje gratulacje, teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekac burgmani
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulacje! moim skromnym zdaniem to podobne trochę do suzuki gemma
ptaku_1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No troszku sa podobne, ciekawe co bylo pierwsze.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Wielkie Gratulacje taki piękny nabytek, że aż dech zapiera !scooter
rafałek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Piękny sprzęt. Radzę już zacząć negocjacje, bo jak znam życie to za parę miesięcy będzie do wzięcia
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2010 Bigu, moje gratulacje, ciekawy sprzęt . Czyżby miało się się ich wiecej pojawić z naklejką Burgmanii?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2010 Czyżby miało się się ich wiecej pojawić z naklejką Burgmanii? ... że tak się wyraże Arku, technicznie jest to mało realne !w00t
Klubowicze robson Opublikowano 26 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2010 Bigu-szacun !w00t .Się kiedyś przymierzałem do Maxama , ale byłem zmuszony do zakupu zacnej ,ale kto wie , może zacną wystawię na sprzedaż - są chętni ???bardzo zadbana, po pełnym serwisie
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Dziekuje za mile posty ... PS Morphous/Maxam to ten sam model, o ile Morphous to wersja USA, o tyle Maxam jest wesja na Japonie (moze tez inne kraje?)... PS2. Kurcze i bede jezdzil skuterem z "zarzacymi sie" kierunkami !OK WOW
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2010 Eh, gdyby to cudo produkowali, to bym się nie zastanawiał !OK
Kaper Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 A wypadków nie będzie - kiedy się ludki będą za takim Morfim oglądać. A jeśli tak, to jaka część winy jest przypisana oglądającemu się kierowcy, a jaka bezpośredniemu sprawcy !OK ??? Ale sprzęcior kosmiczny. Gratuluję!
Więcek Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 PS2. Kurcze i bede jezdzil skuterem z "zarzacymi sie" kierunkami !OKK WOW Bigu ja również tobie gratuluję udanego zakupu , bo zawsze największą frajdę sprawia jeżdżenie nie tuzinkową maszynką. Jeżeli chodzi o te kierunkowskazy to się nie martw Worlan specjalista od przeróbek elektrycznych na pewno już coś wymyśli, albo już wymyślił i ten błąd poprawił
dr.big Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Nie, nie, ja bardzo chetnie bede jezdzil z tym "bledem" !OKK , no chyba ze z czasem mi sie znudzi ...
rudy_56 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Czyżby miało się się ich wiecej pojawić z naklejką Burgmanii? ... że tak się wyraże Arku, technicznie jest to mało realne !OKK Jak się poszuka to się znajdzie
Sympatycy Kisiel Opublikowano 5 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2010 Czy ktoś może dać Bigowi Nerwosan ...... !happybth !happybth
swider Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Marcin muszę przyznać, że wyglądasz dostojnie myślę, że Bigu przeżywa horror. pozdrawiam Świder
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Marca 2010 Administrator Opublikowano 5 Marca 2010 Ehh... dopiero co wczoraj dałem mu ori klucz a ten już rozebrał !happybth !happybth Co za fetyszysta! Aż miło popatrzeć na fotki, widać, że wszystko świeżuteńkie jeszcze z nalotem fabtycznego pyłu Ważne, że dostęp do wszystkiego jest super !tut Dobra, jak już olej i filtry wymienione to po niedzieli przyjeżdżam ze sprzętem i zabieramy się za polerkę lakieru i chromów.
Sacetti Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Ale cudny sprzęt !OK , Bigu gratulacje !OK
dr.big Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Marcin, dzieki za zdjecia i techniczny support !OK ... Przynajmniej moge sobie go w ten sposob poogladac !OK ... Ale juz niedlugo !piwko ...
Kaper Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Nooooo prezętuje się na tym śniegu za....ście. A i naklejkę na d... ma! Cudo!
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2010 Sprzęt fajny a jak sę trzyma śniegu !OK
Rekomendowane odpowiedzi