Klubowicze valdi Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 No proszę proszę jeden sprzęcik a tyle zamieszania !NOT i składanie dziwnych propozycji. Kisiel będzie popychał Worlana a Maku przyjedzie pomacać sobie !placz1
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Jednak to duże wydarzenie w klubie skoro nawet Valdi napisał posta ..... !NOT ..... dziesiątego !placz1
jack daniels Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu on jakiś taki nieproporcjonalny za niski i za długi poza tym stylistyka jakaś taka nijaka. Mam nadzieję że się tobie szybko znudzi to cię poratuję i odkupię go za parę groszy. Nie zastanawiaj się długo bo mogę się rozmyślić ponieważ do Tesco przyszła świeża dostawa KINGWAI. !placz1 !NOT J.D.
Klubowicze valdi Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 !placz1 !NOT raz do roku to i księdzu wolno
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu - gratulacje. niech Cię wozi po drogach i bezdrożach - szerokości i bezpieczności.
Marynarz Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 No dobra przyszła pora aby pogratulować Niech wozi bezpiecznie i zawsze dowiezie do celu, gratki Bigu !placz1 ps. Kiedys też baaaardzo chorowałem na ten sprzęt ale $$$ nie pozwoliła !NOT Może kiedyś ? ps.2 . Magduśka mnie ubiegła o chwilkę
czaro69 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 A może !placz1 Biga wkleić w "board home" na stronie głównej???
mak Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 valdi napisał(a): No proszę proszę jeden sprzęcik a tyle zamieszania i składanie dziwnych propozycji.Kisiel będzie popychał Worlana a Maku przyjedzie pomacać sobie !NOT A co - mam macać Kisielowi?? !placz1 Pewnie znowu będzie nieogolony...
drzewo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Kozacki sprzęt… prawdziwy Lowrider!!! Wielkie gratki… !NOT Też przyłączę się do opijania u siebie w domu !placz1
Geni Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 250-tka, ale za to maxi odjechana i o to chodzi !NOT . Niech się dobrze jeździ - bliżej zlokalizowani koledzy proszę ode mnie sztunię kopnąć w oponkę. !placz1
Abach Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulacje Robert !NOT Po przeczytaniu tych wszystkich postów doszedłem do wniosku, że podanie informacji na forum o miejscu garażowania skutera było nierozważne Szkoda, że mam tak daleko !placz1 też chciałbym powąchać paliwa zza wielkiej wody i popchać Grzesia
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Coś pięknego...tylko ta końcówka wydechu... !placz1 Gratulacje i już nie mogę się doczekać oglądnięcia w realu. Coś mi się widzi, że nastanie teraz era morfusomanii, po cejedynkomanii, kampermanii, geokeszomanii, ofrołdomanii, etc. i takich lołrajderów pojawi się w Klubie więcej... !NOT pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Zapomniałeś o żółtkomanii i smartomanii !placz1
magart Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak tak czytam te posty to odnoszę wrażenie, że między wierszami pokazuje się "grzesiomania" !NOT !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 orzech napisał(a): Zapomniałeś o żółtkomanii i smartomanii !placz1 No tak, ciężko nadążyć za tą "gadżetomanią" !NOT A swoją drogą, morfusomania byłaby najbardziej elitarną manią na Burgmanii, głównie z racji dostępności obiektu pzdr
Mario Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu Vespa a teraz ta mega fajna yamaszka !placz1 GRATULACJE !NOT
Pleban Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Abach napisał(a): ....... też chciałbym .......popchać Grzesia !OKK Chyba przestanę tu zaglądać !OKK Świat się kończy !OKK
Gość Radman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam, Dla zainteresowanych, jest chyba w PL podobny pojazd na sprzedaz: http://moto.allegro.pl/item863364625_307_y...l_morphous.html Pzdr, R.
mak Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pleban napisał(a): Abach napisał(a): ....... też chciałbym .......popchać Grzesia !OKK Chyba przestanę tu zaglądać !OKK Świat się kończy Dla niektórych może dopiero zaczyna? !OKK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Radman napisał(a): Witam,Dla zainteresowanych, jest chyba w PL podobny pojazd na sprzedaz: http://moto.allegro.pl/item863364625_307_y...l_morphous.html Pzdr, R. Obawiam się że juz nie jest do kupienia !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu. Gratulacje zakupu superanckiego sprzęta. !OKK Będzie co oglądać na Burgmanii.
GrzechoCnik Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Kisiel napisał(a): Nie ma głupich, nie ma mnie w domu ..... !OKK Gdzie ja miałem te wytrychy z dawnych lat? Ludzie, jak go nie ma w domu to nie będzie haraczu pobierał !OKK Swoją drogą gratki Bigu, super machina !OKK A dosięgniesz nogami do płóz z przodu?
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Pleban napisał(a): Abach napisał(a): ....... też chciałbym .......popchać Grzesia !OKK Chyba przestanę tu zaglądać !OKK Świat się kończy !OKK Ja też.
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Kisiel napisał(a): Radman napisał(a): Witam,Dla zainteresowanych, jest chyba w PL podobny pojazd na sprzedaz: http://moto.allegro.pl/item863364625_307_y...l_morphous.html Pzdr, R. Obawiam się że juz nie jest do kupienia !OKK !OKK Radman, brawo za reflex !OKK
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 To już nawet mój kwang yang przy takim extra sprzęcie wysiada..... Very nice...
Rekomendowane odpowiedzi