Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Edit: Przeciez Marcin nie wytrzyma i "przynajmniej filtry pomierzy" ... Filtr oleju jest (w przeciwieństwie do majesty 250) ma ta sama referencje co YP400 i krosuje się np z HIFLO HF132. Koszt 10 zeta !w00t lub K&N KN132 - 25 zeta Z filtrami powietrza jest gorzej - są dwa - wariatora i dolotowy - oba autorskie. OBSŁUGA: Olej - po pierwszych 600mi(1000km) lub miesiąc wraz z filtrem (trza już!) Olej - potem co 3125 mi (5000 km) - filter co 20kkm Filtry powierza zalecają przeczyścić przy każdej wymianie oleju - wymienić jeżeli potrzebne. V-belt - 20 kkm Świece - 10000 mi (16000 km) or 18 months; Luzy zaworowe - co 42 kkm; Paliwo - jak się zacznie kończyć
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu, gratuluję . Mimo, że ten sprzęt nie jest w moim guście, to trzeba przyznać, że to "zjawisko". Mam cichą nadzieję, że dasz się karnąć. Trza chyba Kiśla odwiedzić, moż pozwoli chociaż usiąść. !w00t
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Czyli teraz wlasciwie tylko nowy olej z fitrem od YP400 !w00t . Dzieki Marcin za info . Edit: Kisiel, zbieraj od wszystkich po 10 zeta za mozliwosc "posiedzenia", w koncu na te przesylki z USA trzeba jakos zarobic ... Dobra, w koncu zmieniam wpis w profilu .
Administrator Artix Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 No moge oficjalnie juz pogratulowac, slicznosci straszne
Pleban Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 W świetle ostatnich postów, też stawiam na Biga. Czy coś wygrałem?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Usiąść może i dam ale Burgi zabrał mi kluczyk. Mówił ze jakiś tam drugi kluczyk chce dorobić .... pierdu, pierdu ..... pełny zbiornik paliwa a ja nawet się karnąć nie mogę Właśnie się doczytałem że można zmienić odczyty urządzeń pokładowych z mil ma kilometry - fajnie jeszcze coś zarobię za ową zmianę.
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Chciales wyjezdzic oryginalne paliwo z Florydy ??? Wstydz sie ... Zaj....cie, mialem taka nadzieje, ze da sie zmienic !w00t ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Usiąść może i dam ale Burgi zabrał mi kluczyk. Mówił ze jakiś tam drugi kluczyk chce dorobić .... pierdu, pierdu ..... pełny zbiornika paliwa a ja nawet się karnąć nie mogę !placz1 No nie, to nie jadę. Oczywiście to wybieg z tą przymiarką. Już mam ciuchy moto w bagażniku, a tu ...... !NOT PS. Marcin, a nie da sie jakoś na krótko ? Chyba damy radę.
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Grzesiu, chcesz zebym dostal palpitacji serca przed kompem czytajac te herezje !NOT !placz1 ?? Bedzie mi sie teraz snila po nocach scena wylamania stacyjki w Morphousie . Brrrrrrrrr... Straszne ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Fakt, da się zmienić. Jest odpowiednia kombinacja mile/km !NOT PS. Panowie, jak już będziecie jeździć to chociaż gumy nie palcie... motor jest na dotarciu !placz1
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Grzesiu da się na krótko - znaczy Ty sobie usiądziesz a ja Cie popchnę ale na krótko bo kondycja nie ta !NOT W temacie zmiany odczytów - jest taka akcja że płacisz piątaka i masz km. Paliwo z Florydy już jest w T-maksie - nie doceniasz mnie Robert !placz1 EDIT Powiedział ze pyszne
magart Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Grzesiu, chcesz zebym dostal palpitacji serca przed kompem czytajac te herezje !NOT !placz1 ??Bedzie mi sie teraz snila po nocach scena wylamania stacyjki w Morphousie . Brrrrrrrrr... Straszne ... Ciekawe co powiesz Bigu jak ktoś ogłosi, że dzisiejsze spotkanie ferajny z Wa-wy zamiast w R66 to u Kiśla w garażu . "Waleriany" będziesz litrami w siebie wlewał A tak BTW to wielkie GRATKI z zakupu
Klubowicze krzytro Opublikowano 25 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratuluję zakupu,rozumiem że w Berlinie będzie można obglądnąć !placz1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Paliwo z Florydy już jest w T-maksie - Jak Ty to zrobiłeś jak ja mam klucz od wlewu... !NOT Znaczy się, plastiki już rozebrane? !placz1
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie czytam dalej tego watku !NOT Zmierza on w kierunku, ktory zaczyna zagrazac mojemu zdrowiu !placz1 ...
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Paliwo z Florydy już jest w T-maksie - Jak Ty to zrobiłeś jak ja mam klucz od wlewu... !NOT Znaczy się, plastiki już rozebrane? !placz1 Mariusz, proszę Cie - od kiedy potrzeba kluczyka do wlewu żeby pod....lić paliwo (no uwaga bo będzie ban )
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Marcin, chciałem jakoś rozładować napięcie właściciela !NOT No nic, to widzę, że Morphi ma total demolkę A miało być tak pięknie... !placz1
magart Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Marcin, chciałem jakoś rozładować napięcie właściciela !NOT No nic, to widzę, że Morphi ma total demolkę A miało być tak pięknie... !placz1 Tam demolka odrazu - Kisiel robi mu obowiązkowy przegląd poimportowy
pidzam Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie rwijcie stacyjke , jutro bede w Wawce to tez sie z checia zalapie na jazde probna. !placz1
Administrator Artix Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 25 Lutego 2010 Kisiel, Pidzama doigraliscie sie otrzymujecie !placz1
mak Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu - gratki! Pięknie wyglądał szczególnie ten biały na zdjęciach Mariusza !placz1 Mam nadzieję, że dzisiaj dojadę do Kisiela, żeby go pomacać !NOT
Mareczek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Panowie rwijcie stacyjke , jutro bede w Wawce to tez sie z checia zalapie na jazde probna. !placz1 Piotr śmigasz w górę Wisły. !NOT
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 ... dzisiaj dojadę do Kisiela, żeby go pomacać !NOT Nie ma głupich, nie ma mnie w domu ..... !placz1
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2010 Sporo Kisiel masz teraz przyjaciół !placz1
czaro69 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Bigu, gratki z zakupu !placz1 Niech wozi Cię bezpiecznie i bezawaryjnie, pozdrawiam cezary
Rekomendowane odpowiedzi