Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 60 powodów dla których Burgman jest lepszy od kobiety: 1 Na Burgmanie można bez obaw spalić gumę 2 Aby pojeĽdzić na Burgmanie nie trzeba ?ci?gać ubrania 3 Burgman nie ma te?ciowej 4 Burgman nie da Ci w pysk jak włożysz rękę pod owiewkę 5 Burgman nie straszy że jest w ci?ży 6 Burgman jest zawsze gotowy żeby sobie na nim pojeĽdzić 7 Burgman nie liczy ile piw już wypiłe? 8 Możesz trzymać kilka Burgmanów w jednym garażu i mieć pewno?ć że się nie pobij? 9 Burgman nie mówi że go boli głowa jak chcesz na nim pojeĽdzić 10 Burgman nie ogl?da się za chłopakami 11 Burgman nie potrzebuje długiej gry wstępnej przed przejażdżk? 12 Burgman nie panikuje kiedy pęknie guma 13 Burgman nie potrzebuje złotych pier?cieni i łańcucha 14 Burgmana można sprzedać za pieni?dze 15 Burgman dobrze wygl?da nawet po długiej trasie 16 Burgman dobrze wygl?da nawet jak jest obklejony muchami 17 Burgman nie zatrzymuje się przy każdej wystawie 18 Burgman niezależnie od jego wieku wzbudza poż?danie 19 Burgman nigdy Ci nie powie ze nie ma co na siebie włożyć 20 Burgman pije benzynę i się nie krzywi 21 Burgman nie mówi że na stacji benzynowej ?mierdzi 22 Burgman nie jest zazdrosny że masz drug? partnerkę 23 Burgmany oprócz białego, czarnego, żółtego i czerwonego maj? jeszcze inne kolory 24 Burgman nie zajmuje miejsca w namiocie 25 Możesz dać się przejechać kumplowi Burgmanem a On się na ciebie nie obrazi 26 Ty tez możesz przejechać się na Burgmanie kumpla 27 Burgman nie przypomina Ci żeby? już wracał do domu 28 Do stacyjki Burgmana pasuje tylko Twój kluczyk 29 Burgman lubi jeĽdzić na zloty 30 Burgman nie wył?cza Ci telewizora jak ogl?dasz Grand Prix 31 Na Burgmanie można jechać we 2-ke 32 Burgman jest rodzaju męskiego 33 Burgman jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach 34 Burgmana można kupić w sklepie 35 "Gadanie" Burgmana jest przyjemne dla ucha 36 Burgman nie boi się prędko?ci 37 Na Burgmanie można sobie postawić piwo 38 Burgman nie plotkuje o tobie z innymi Burgmanami 39 Burgman nigdy nie ma zmarszczek 40 Możesz mieć Burgmana starszego od siebie i nikt się na Ciebie nie będzie krzywo patrzył 41 Burgman lubi jak go napastujesz 42 Burgman nie ma co miesi?c wycieków 43 Na Burgmana nie żałujesz pieniędzy 44 Burgmana możesz przerabiać wg swoich upodobań 45 Nie ma głupich kawałów na temat "Przychodzi Burgman do lekarza" 46 Burgman z wiekiem nie siwieje 47 Z Burgmanem możesz pojechać na piwo 48 Burgman Cię nie zostawi nawet jak zobaczy Cię na innym Burgmanie 49 Burgmana możesz dotykać gdzie tylko zechcesz i kiedy zechcesz 50 Możesz mieć Burgmana innej narodowo?ci i nie być wytykany palcami 51 Burgman lubi pochodzić na ssaniu 52 Maj?c zdjęcie Burgmana w portfelu nie wstydzisz się go otwierać 53 Jad?c na Burgmanie my?lisz "TYLKO" o jeĽdzie na Burgmanie 54 Burgman nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz 55 Burgman wygl?da dobrze nawet po jeĽdzie w deszczu 56 Burgman nawet jak dużo pali to nie tyje 57 Burgmanowi nie odpadaj? tipsy 58 Burgman ma zawsze tak? sam? rurę wydechow? 59 Burgman nigdy Ci nie wyczy?ci karty kredytowej bez Twojej wiedzy 60 Burgman nie miewa fochów Odnośnik do komentarza
Gość Pavson Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam. No my?lę, że te 58 powodów wystarczy mojemu tacie aby namówć Jolantę na zakup Burgmana. Decyzja została już podjęta, teraz jest tylko kwestia wynalezienia odpowiedniego egzęplarza. Mariusz ale Ty masz fantazje (i pieni?dze ) Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Szukałem podobnego zdjęcia z Burgmanem ale to też oddaje jak bardzo można kochać skutery (motocykle) http://www.sportbikerider.us/index.cfm?fus...icture_ID=36294 Miło?ć nie zna granic Odnośnik do komentarza
Gość Kasia-Burgman Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Fajne Mariusz...., Tylko gdzie s? powody dlaczego Burgman jest lepszy od faceta??? Bo taka opcja również istnieje Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 Hehe dobre, a nawet niektore b. dobre. Mnie zaintrygowaly nr: 4, 11 i 37 . Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 cze?ć . każda żonka powinna znać te 60punktów na pamięć pawel883 Odnośnik do komentarza
Gość pawel wojcik Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 HEE HE HE NAJLEPSZE BYŁO TO O SSANIU!I JESZCZE JEDNO BURGMAN NAWET JAK CIE PU|CI Z TORBAMI TO BĘDZIESZ SZCZĘ|LIWY! Odnośnik do komentarza
Kacza Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hyh fajne fajne No i teraz wkuc te 60 pkt tzn plecaki powinny wkuc Pozdroo 3miasto gg:6770782 Odnośnik do komentarza
Gość c0der Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Fajne Mariusz...., Tylko gdzie s? powody dlaczego Burgman jest lepszy od faceta??? Bo taka opcja również istnieje No to jak mówisz, że powinny być to prosimy drogie Panie o napisanie 60 kontr-powodów: "Dlaczego Burgman jest lepszy od faceta?" i zobaczy się, czy będ? równie dobre. Hihihihih... Odnośnik do komentarza
Sympatycy emiksik Opublikowano 5 Września 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A tak przegl?daj?c archiwum napotkałem, !tut szalone powody poległem ze ?miechu !tut Odnośnik do komentarza
Gość schuler Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 dobre !tut to teraz miłe panie o kontrargumenty prosimy,60 powodów raczej trudno bedzie znalezc ale jak znajdziecie chociaz 10 to bedzie ok. Odnośnik do komentarza
Gość SzCzApA™ Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 !tut hahahha ale co do pozycji nr 6 mam delikatne w?tpliwo?ci !tut Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No to miła pani wypisała tylko parę kontrargumentów. Na więcej szkoda mi czasu !tut 1 Na Burgmanie można jeĽdzić bez makijażu i dla niego zawsze będziesz piękna 2 Aby pojeĽdzić na Burgmanie nie trzeba ?ci?gać ubrania 3 Burgman nie ma te?ciowej 4 Burgman nie będzie chciał ci włożyć ręki pod spódnicę 5 Burgman nie straszy że jak jeste? w ci?ży to odejdzie 6 Burgman jest zawsze gotowy żeby cię zawieĽć na zakupy 7 Burgman nie liczy ile pieniędzy wydała? na zakupy 8 Możesz trzymać kilka Burgmanów w jednym garażu i mieć pewno?ć że się nie spij? 9 Burgman nie mówi że jest mecz albo inny kataklizm jak chcesz gdzie? pojechać 10 Burgman nie ogl?da się za dziewczynami 11 Burgmanem możesz jechać tak długo jak chcesz i nie kończy przed czasem 12 Burgman zawsze może 13 Burgman nie puszcza b?ków 14 Burgmana można sprzedać za pieni?dze 15 Burgman dobrze wygl?da nawet po długiej trasie 16 Burgman dobrze wygl?da zawsze 17 Burgman nie zatrzymuje się przy każdym salonie motocyklowym 18 Burgman niezależnie od jego wieku wzbudza poż?danie 19 Burgman nigdy Ci nie zrobi sceny jak ty opóĽniasz wyj?cie bo nie masz co na siebie włożyć 20 Burgman mniej pije 21 Burgman wytrzymuje na długich dystansach 22 Burgman nie jest zazdrosny że masz drugiego partnera 23 Burgmana jak co? ci w nim nie pasuje można oddać do warsztatu do naprawy 24 Burgman nie zajmuje miejsca w łóżku 25 Możesz dać się przejechać koleżance Burgmanem a On się na ciebie nie obrazi 26 Ty tez możesz przejechać się na Burgmanie koleżanki 27 Burgman nie wymaga od ciebie ci?głej chęci do seksu 28 Do stacyjki Burgmana pasuje tylko Twój kluczyk 29 Burgman lubi jeĽdzić na zloty 30 Burgman nie wył?cza Ci telewizora jak ogl?dasz telenowele 31 Na Burgmanie można jechać we 2-ke 32 Burgman jest rodzaju męskiego - dlatego jest bardziej dla kobiet prawda Tinky Winky? !tut 33 Burgman jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach zwłaszcza z tob? 34 Burgmana można kupić w sklepie 35 "Odgłosy" Burgmana s? przyjemne dla ucha 36 Burgmanem nigdzie się nie ?pieszysz więc jedzie dostojnie i spokojnie 37 Na Burgmanie można sobie postawić kosmetyczkę 38 Burgman nie opowiada innymi Burgmanom jaka jeste? w łóżku 39 Burgman nigdy nie ma wielkiego brzucha 40 Możesz mieć Burgmana młodszego od siebie i nikt się na Ciebie nie będzie krzywo patrzył 41 Burgman nie ?lęczy cały wieczór nad gazet? 42 Burgman nie ?lini się do dziewczyn ze ?wierszczyków 43 Na Burgmana nie żałujesz pieniędzy 44 Burgmana możesz przerabiać wg swoich upodobań 45 Burgman nie będzie cię chciał zaci?gn?ć do łóżka 46 Burgman z wiekiem nie siwieje 47 Z Burgmanem możesz pojechać na ploty 48 Burgman Cię nie zostawi nawet jak zobaczy Cię na innym Burgmanie 49 Burgman lubi być czystym 50 Możesz mieć Burgmana innej narodowo?ci i nie być wytykan? palcami 52 Maj?c zdjęcie Burgmana w portfelu nie wstydzisz się go otwierać 53 Jad?c na Burgmanie możesz my?leć o czym chcesz 54 Burgman nie pyta dla kogo się tak wystroiła? 55 Burgman wygl?da dobrze nawet po jeĽdzie w deszczu 56 Burgman nawet jak dużo pali to tak nie ?mierdzi 57 Burgmanowi nie wypadaj? włosy! 58 Burgman ma zawsze tak? sam? rurę wydechow? 59 Burgman nigdy Ci nie zrobi bałaganu w mieszkaniu 60 Burgman nie miewa męskiej cioty 61 Burgman z innym Burgmanem nie będzie porównywał długo?ci rury wydechowej 62 Z Burgmanem możesz rozmawiać o czym chcesz bez obawy że zostanie to uznane za "gderanie" 63 Na Burgmanie można się wypłakać i nie będzie się z tego ?miał 64 Burgman nie zostawi na ?rodku pokoju brudnych skarpetek 65 Burgman ci nigdy nie powie że zupa jest za słona 66 Burgman nie będzie siedział godzinami przed telewizorem ogl?daj?c wiadomo?ci na zmianę z meczem piłkarskim 67 Burgman nie będzie chciał mieć monopolu na pilota od telewizora Odnośnik do komentarza
Radio Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ale u?miałem się Mamu?ka2005 z twoich kontrargumentów Ale jak przeczytała to wszystko moja żonka to dopiero było ?miechu !tut Według niej najlepsze to 11,12,27,38,38 oraz 30 i 61 Na koniec stwierdziła że w sumie to wszystkie argumenty i kontrargumenty s? poprostu ?wietne !tut !tut Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Drogi Radio cieszę się że w ten jakże nie wymagaj?cy żadnego wysiłku sposób udało mi się poprawić humor tobie i twojej szanownej koleżance małżonce (pozdrawiam). Zwłaszcza o tak póĽnej porze !tut Kororowych snów wszystkim życzę i stosunkowo udanej nocy! Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 !tut !tut Mamu?ka no w Bieszczadach !tut masz jak w banku Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Według niej najlepsze to 11,12,27,38,38 oraz 30 i 61 Hmmm Widzę że kol. Żona kol. Radio jaka? mocno wyposzczna, bo lwia czę?ć argumentów, które wpadły Jej w oko dotyczy "Trrrrppppppp". Kolego Radio do roboty !!!! !tut !tut !tut Odnośnik do komentarza
Klubowicze Profesor Opublikowano 6 Września 2007 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jeden i drugi brewiarz jest super!!!!!!!!!!! Gratki za pomysł Pozdrówko! Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Trata, tata, a ja słyszałem znacznie krótsze: "Dlaczego wła?ciciele burgmanów nie pozdrawiaj? się na drodze, jak inni wła?ciciele jedno?ladów ?! Bo za chwilę spotkaj? się w serwisie" Tak, a pro po, to pkt. 17 Mamu?ki zmienił bym na: Burgman nie zatrzymuje sie przy każdym salonie motocyklowym, bo z reguły dojeżdża tylko do najbliższego service-u i to na lawecie. !piwko Soryy, ale jako skorpion nie mogę pozostać obojętny na takie kadzenie tylko burgmanom . A tak w ogóle to fajne i z roku na rok liczba pkt. ro?nie kilka lat temu pojawiło się to jako 10 powodów dlaczego HD jest lepszy od żony. Był tam jeden, który mi się bardzo spodobał: HD lubi jak się go kopie i nigdy Ci nie odda . Pkt. przybyło, chyba więc żony robi? się coraz gorsze (bardziej wymagaj?ce), choć ja nie walczę o pilota, Żona ma swój telewizor. Walka zaczyna się tylko jak zejd? się z Córk?, wtedy One okupuja 32", a mnie zostaje 19". Zupełnie nie wiem jak można ogl?dać "Taniec z gwiazdami", czy jaki inny "Klan" zamiast TVN Turbo ?!!!!! Pkt. 13 - Emiksik, a Feeeeee Pozdrawiam RobB. Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Pkt. 13 - Emiksik, a Feeeeee Kochany Robie a ty nie puszczasz b?ków? Je?li tak to znaczy że jeste? chory Punkty zostały napisane w 15 min. i pisałam je z bardzo dużym W moim domu i z moim mężem nigdy nie walczymy o pilota je?li chodzi o TVN Turbo (sama bardzo lubię ogl?dać ten program) a i konsumpcja ( !piwko ) jest bardzo wielce zadowalaj?ca więc je?li miałabym robić punkty ze swojego miejsca siedzenia to nie wiem czy uzbierałabym 5. Ale ponieważ chodziło o to żeby się po?miać to napisałam wszystko co mi przyszło do głowy. Pazdrawlaju Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Pkt. 13 - Emiksik, a Feeeeee Kochany Robie a ty nie puszczasz b?ków? Je?li tak to znaczy że jeste? chory Punkty zostały napisane w 15 min. i pisałam je z bardzo dużym W moim domu i z moim mężem nigdy nie walczymy o pilota je?li chodzi o TVN Turbo (sama bardzo lubię ogl?dać ten program) a i konsumpcja ( ) jest bardzo wielce zadowalaj?ca więc je?li miałabym robić punkty ze swojego miejsca siedzenia to nie wiem czy uzbierałabym 5. Ale ponieważ chodziło o to żeby się po?miać to napisałam wszystko co mi przyszło do głowy. Pazdrawlaju Odno?nie pkt. 13 zdarza mi się, ale nigdy w towarzystwie, chyba że nie utrzymam np.: po przeczytaniu brewiarz a Gratuluję Emiksiku, macie wspólne zainteresowania i masz bardzo lojaln? Żonę Moja by to pewnie skomentowała całkiem odmiennie No ale czego oczekiwać po żonie z której wykluła się taka Zołza !piwko . Mamu?ka nie uno? się się - "...poci?gn?ć czerwon? kuleczkę ?!" A i tak Ci nie wierzę, oj uzbierało by się znacznie więcej niż 5, chyba że .....oj już kończę w końcu miło?ć jest Pozdrawiam RobB. Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja się wcale nie unoszę. Nawet by mi to do głowy nie przyszło. !piwko Bo niby z jakiego powodu? A co do punktów i twojego niewierzenia to cóż, większo?ć nie wierzy że w zwi?zku może być tak dobrze. No ale wynika z tego tylko jedno - my dobrze wybrali?my Odnośnik do komentarza
Sympatycy emiksik Opublikowano 6 Września 2007 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 I tyle !piwko Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja się wcale nie unoszę. Nawet by mi to do głowy nie przyszło. Bo niby z jakiego powodu? A co do punktów i twojego niewierzenia to cóż, większo?ć nie wierzy że w zwi?zku może być tak dobrze. No ale wynika z tego tylko jedno - my dobrze wybrali?my Emiksik co się nie odzywasz ?! A wiem, NIE MOŻESZ ZAPRZECZYĆ Tak to jest jak się "dobrze wybierze" wiem co? o tym Pozdrawiam i ?ciskam Was oboje, oby?cie jak najdłużej nie zmieniali zdania !piwko RobB. Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja wiedziałem, (odk?d poznałem Mariusza) że ma bujn? wyobraĽnię ale, że aż tak... - że można jeĽdzić na"nim" kiedy się chce...???? !piwko Mam zupełnie inne do?widczenia... Ale fajne... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi