Administrator Artix Opublikowano 28 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 28 Lutego 2010 Wiosna niechybnie idzie bo przebiśniegi zakwitły, oto dowód
BiG Z Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 no niezle kwiatki rzeczywiscie:). a co do wiosny to trzeba uwazac i nie zapeszac bo w piatek np.we wrocku i czwartek ma sypnac sniegiem...ale badzmy dzielni:).ja troszke posmigalem przez weekend i jest lepiej:) !happybth
GrzechoCnik Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Artix napisał(a): Wiosna niechybnie idzie bo przebiśniegi zakwitły, oto dowód Szczęśliwcy Ale ten z przodu to jakaś przylaszczka, bo do reszty jakoś nie podobny.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2010 Przed wczoraj odebrałem ze spawnia plastiki i może w piątek Silvera i je założę, a z otwarciem sezonu muszę jak rok w rok czekać az podwórko przy garażu wyschnie
Klubowicze Profesor Opublikowano 2 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2010 Przelocik pierwszy już był. Ale niestety dziś u nas -2. Mam nadzieję, że to ostatni oddech burej .... .
magart Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 GrzechoCnik napisał(a): Artix napisał(a): Wiosna niechybnie idzie bo przebiśniegi zakwitły, oto dowód Szczęśliwcy !happybth Ale ten z przodu to jakaś przylaszczka, bo do reszty jakoś nie podobny. Ten za C1 też jakiś dziwny . Co to za model maxi ? !OK
misioooo Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 To braciszek C1 - też ze śmigłem biało-niebieskim zapewne, tzw. potocznie "ptak kiwi" - dziób pasuje
GrzechoCnik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Wydaje mi się, że czas już odświeżyć ten, na kilka dni zawieszony temat. Właśnie dzisiaj rozpocząłem sezon. Przejazad 200km i od jutra do pracy już na !piwko Wrażenie niesamowite bowiem zamontowałem sobie szybę turystyczną i już wiem o czym pisali inni, że cicho, spokój, nic nie wieje, nic nie próbuje zepchnąć do tyłu z kanapy. Tylko musiałem sobie odświeżyć zasady windsurfingu, bo ta szyba to całkiem niezły żagiel. A w szczególnowśi gdy z naprzeciwka przeleciał TIR. Silnik jakoś się strasznie musiał wysilać żeby przezwyciężyć przednio-boczny wiatr w żagiel. No i czeka mnie jeszcze jakieś czyszczenie tej szyby, bo krople się na niej zbierają, przez co widoczność jest o wiele słabsza, zwłaszcza po zmroku. Może tzw niewidzialna wycieraczka coś tu pomoże, bo nie wyobrażam sobie jazdy po mieście z zakurzoną szybą. Niezależnie od tego niesamowicie się cieszę, że mogę już jeździć !scooter A WY !!!
leszek_krakow Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 Mnie też udało się śmignąć !piwko kawałeczek. Niestety po drodze dorwał mnie wiosenny deszcz, a ponieważ ma to być przyjemność, odwinąłem do domu. Ale 100 zaliczona - no i banan na twarzy !scooter
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 21 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2010 Banan mi się zmniejszył jak po 100 dopadł mnie wiosenny deszczyk !piwko
Rekomendowane odpowiedzi